06 Kasım 2011, Pazar 08:11:30

A400M FRANSIZ POLİSİNİ HAREKETE GEÇİRDİ

Henüz deneme safhasında olan askeri uçakla ilgi bilgilerin olduğu laptop'un çalınması Fransız polisini harekete geçirdi.
  • Arkidisler TAI napiyor ya? 4000 muhendisle? sehir kadar tesisle?
  • şimdi yandık türk hava kuvvetleri bir 5 sene daha bekler mazeret hazır işde rezilik seneler oldu hala bir tane uçağı teslim edemediler rezil casalar ile uçuyoruz döküntü nuh nebiden kalma neymiş efendim zurnanın parçasını türkiyede üreteceğiz iyi de ürettin de ne oldu adama hala teste devam ediyor senin parçanlan olmuyor.. Allahın qatar hava kuvvetleri amerikan c-17 cargo uçağı satın almış sonra ingiliz avusturalya, japonya, bunların hepsi c-17 cargo uçağı satın almışlar paraları ile akılsa akıl onlar da üretim yok bu kadar basit amerikadan almışlar bitek biz akıllıyız hala bekle bakalım5 sene deha döküntü hış casalar ile devam.
  • Seneye A400M'in Çin malı çakmasının uçuşunu seyrederiz artık. --Volvo-*-
  • Bunlarda pilotmu be!!!
Deneme safhasında olan Airbus A-400 M askeri modelinin planları ve bazı kritik askeri bilgiler içeren İngiliz asıllı bir müşteriye ait laptop henüz kimliği belirlenemeyen kişilerce Paris Pullman Oteli'nden çalındı.

İngiliz müşterinin odasına girip laptopu çalan 30 yaşlarındaki iki hırsız kayıplara karıştı. Fransız karşı casusluk birimlerinin el koyduğu olay "önemli sanayi ve askeri casusluk" olarak niteleniyor. Laptopun şifre ile açılabildiği fakat bellekteki planların kripto olmadığını açıklayan karşı casusluk yetkilileri bilgisayarın USB anahtar olmadan Airbus done bazlarına giremeyeceğini belirttiler.

Laptoptaki planların tüm uçağa ait olmadığı ve uçağın havada ve karada yakıt ikmal sistemlerini gösteren "çalışma" planları olduğu belirtildi.
Türkiye, Malezya, Fransa, Lüksemburg, Almanya, İspanya, İngiltere ve Belçika tarafından bugüne kadar 174 adet sipariş verilen A-400M modeli uçak 2012 ile 2014 yıllarında teslim edilmeye başlanacak.
A400M FRANSIZ POLİSİNİ HAREKETE GEÇİRDİ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Arkidisler TAI napiyor ya? 4000 muhendisle? sehir kadar tesisle?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
şimdi yandık türk hava kuvvetleri bir 5 sene daha bekler mazeret hazır işde rezilik seneler oldu hala bir tane uçağı teslim edemediler rezil casalar ile uçuyoruz döküntü nuh nebiden kalma neymiş efendim zurnanın parçasını türkiyede üreteceğiz iyi de ürettin de ne oldu adama hala teste devam ediyor senin parçanlan olmuyor.. Allahın qatar hava kuvvetleri amerikan c-17 cargo uçağı satın almış sonra ingiliz avusturalya, japonya, bunların hepsi c-17 cargo uçağı satın almışlar paraları ile akılsa akıl onlar da üretim yok bu kadar basit amerikadan almışlar bitek biz akıllıyız hala bekle bakalım5 sene deha döküntü hış casalar ile devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Seneye A400M'in Çin malı çakmasının uçuşunu seyrederiz artık. --Volvo-*-

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bunlarda pilotmu be!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000