05 Ağustos 2015, Çarşamba 12:53:46

A380'e '50. yıl' boyaması

Singapur’un 50'nci kuruluş yıl dönümünü kutlamak üzere 9 Ağustos tarihinde yapılacak olan Singapur Ulusal Bayramı Geçit Töreni'ndeki (NDP) gösteri uçuşuna, özel olarak boyanarak giydirilen Singapur Havayolları'na ait bir A380 modeli uçak da katılacak.
  • bence onlar saadet partisinden esinlenmişler.
  • A 380 inşallah uçuracağım seni bir gün...
  • Kardes, ne demek "belkide biz onlardan". Senin tarihten hic haberin yok galiba. Singapur kurulusunun 50. yili deniyor.
  • Ay yıldızı görünce bir an A380 geliyor sandım. Görüldüğü üzere çok yakışıyor.
  • Bayrak Bizim bayraktan "esinlenilmiş" :)
  • Saadet partisinin seçim uçağı gibi olmuş :)
  • Saadet partisinin erken secim ucagi
  • Hoş gözüküyor. Türkiye bayrağı gibi :)

Singapur’un 50'nci kuruluş yıl dönümünü kutlamak üzere 9 Ağustos tarihinde yapılacak olan Singapur Ulusal Bayramı Geçit Töreni'ndeki (NDP) gösteri uçuşuna, özel olarak boyanarak giydirilen Singapur Havayolları'na ait bir A380 modeli uçak da katılacak.

Uçağın gövdesinin her iki tarafı da; 10 metre yüksekliğinde ve 47 metre uzunluğundaki Singapur bayrağı temalı, uçak motorlarının üzerinde resmi SG50 logosu ve alt tarafta NDP 2015 Majulah Singapura “Ülkemizin 50'nci Kuruluş Yıldönümü Şerefine” logolu olarak tasarlandı.

Gösteri uçuşu, geçmişin ünlü Singapur Havayolları reklamlarını hatırlatan ve 20 güzel Singapur kızından oluşan kabin ekibinin üç tekerlekli bisiklet üzerinde yaptığı geçişi de kapsayan Vintage Parade, Marina Bay üzerinde yapılacak.

TÜM SİNGAPUR HALKI DAVET EDİLDİ

Kutlama programı hakkında bilgi veren Singapur Havayolları CEO’su Goh Choon Phong, “Singapur Havayolları'nın başarısı, Singapur’un başarısı ile yakından bağlantılıdır ve tüm Singapur halkı gibi biz de ülkenin 9 Ağustos’ta yapılacak olan kuruluş yıldönümü kutlamalarına katılmak için sabırsızlanıyoruz. Singapur’un 50'nci kuruluş yıldönümünde yapılacak olan Singapur Ulusal Bayramı Geçit Töreni'ndeki gösteri uçuşuna dünyanın en büyük yolcu uçağı ile katılacak olmamız ve güzel Singapur kızlarından oluşan kabin ekibimiz ile Vintage Parade kapsamında yer almaktan gurur duymaktayız” dedi.

Singapur halkı A380 model uçağı ilk defa, 9 Ağustos’ta NDP 2015 kapsamındaki resmi gösteri uçuşu öncesinde 1 Ağustos’ta yapılacak olan ilk gösteri sırasında görme şansını elde edecek.

İKİ UÇAĞA ÖZEL GİYDİRME

Bu yılın sonuna doğru, Singapur Havayolları filosu içerisinde olan ve Pekin, Hong Kong, Londra, Bombay, Yeni Delhi, Şanghay, Sydney ve Zürih rotalarında uçan iki uçak, özel olarak giydirilmiş olacak. NDP katılımı, Singapur Havayolları'nın ülkenin 50'nci kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında yaptığı diğer birçok girişimden sadece bir tanesi.

Özel olarak giydirilmiş uçağın yanı sıra, yardım kuruluşu derneğinin yaklaşık 300 faydalanıcısının A380 model uçakla 3.5 saatlik bir uçuş deneyimi yaşadığı “yardım uçuşu” 29 Mayıs tarihinde yapıldı. Bu uçuşa; daha önce uçağa binme fırsatını elde etmemiş özel eğitime gereksinim duyan çocuklar ve engelli yetişkinlerin yanı sıra yoksul yaşlı ve aileler katıldı.

50'NCİ YIL ONURUNA SANAT YARIŞMASI

Singapur Havayolları aynı zamanda, 25 Temmuz 2015 tarihinde Havayolları eğitim tesislerinde ilk defa düzenlenmiş olan Herkese Açık Etkinlik kapsamında bir sanat yarışması düzenledi. Sanat yarışmasının teması olarak “SIA ile SG50’yi kutlamak: Ülke ile birlikte Büyüyoruz” ifadesi belirlendi.

Müşteriler için, hem yabancı ülkelerde yaşayan Singapur vatandaşları hem de ülkeyi ziyaret edecek olan turistlerin SG50 kutlamalarına katılımlarını teşvik etmek üzere özel promosyonlar da düzenleniyor.

Müşteriler, ödüllü uçak içi eğlence sistemi olan KrisWorld ile özel olarak seçilmiş Singapur filmleri, televizyon programları ve müziklerinin keyfini yıl boyunca çıkartabilirler. Yolcular için Singapur’un eşsiz mutfağından harika tatları içeren özel menülerin hazırlanmış olmasının yanı sıra, Singapur Havayolları’nın 9 Ağustos tarihinde hizmete girecek olan yeni Premium Economy Class kabin sınıfında SG50 temalı hediye paketlerini de yolculara dağıtılacak.

2.5 MİLYON DOLAR YARDIM TOPLANDI

Singapur’un 50'nci kuruluş yıl dönümü kutlamalarına, Community Chest derneği için 2.5 milyon dolar yardımın toplandığı “SIA Yardım Koşusu ve Yardım Yemeğinin” de içinde bulunduğu faaliyetlere geçen sene başlandı.





A380'e '50. yıl' boyaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

esinlenme ~ 9 yıl önce
bence onlar saadet partisinden esinlenmişler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan ~ 9 yıl önce
A 380 inşallah uçuracağım seni bir gün...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Göktürkler ~ 9 yıl önce
Kardes, ne demek "belkide biz onlardan". Senin tarihten hic haberin yok galiba. Singapur kurulusunun 50. yili deniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gelsin ~ 9 yıl önce
Ay yıldızı görünce bir an A380 geliyor sandım. Görüldüğü üzere çok yakışıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karbon ~ 9 yıl önce
Bayrak Bizim bayraktan "esinlenilmiş" :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
belkide ~ 9 yıl önce
belkide biz onlardan.
Saadet ~ 9 yıl önce
Saadet partisinin seçim uçağı gibi olmuş :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G ~ 9 yıl önce
Saadet partisinin erken secim ucagi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fan form abroad ~ 9 yıl önce
Hoş gözüküyor. Türkiye bayrağı gibi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000