01 Şubat 2010, Pazartesi 17:08:15

A321 GELDİ, A330'LAR İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

2009 yılının son çeyreğinde filosunu Airbus serisi uçaklarla yenileyeceğini açıklayan Onur Air, bu karar çerçevesindeki bu yılın ilk A321 tipi yolcu uçağını filosuna kattı ve uçak sayısını 26’ya yükseltti. Şirket Nisan ayı itibariyle de 3 adet büyük gövdeli Airbus A330’u filosuna ekleyecek.
  • arkadaşlar yıl sonuna kadar onurair md leri elinden cıkarıyor zaten 4 tanesini ukrayna üzerinden irana sattı gelen 330 lar arabistan da ucacak ucak alacağına calışanının maaşlarını iyileştirsin
  • hayırlı olsun 2
  • iç hatlarda yogun saatlerde tabiki uçar. ornegin, izmir-istanbul rotasını thy 330 ile uçtuğumu hatırlıyorum, istanbuldan izmire onur air a 300 ile geldigimi de.
  • begüm' rumuzlu arkadasa; ne kadar sacma bir istek 330 ları ic hatlarda ucurursa o ucağı doldurabilecek mi? artı o kadar uzun mesafe var mı ic hatlarda. biraz mantıklı ol arkadaşım. md lerle ucmaya devam et bence.. onur bu ucakları yurtdışı base olarak kullanıcak en kötü ihtimalle ayt - yurtdışı.
  • yavaş silsinde dikkat et sende silinme arada.boş boş konuşup durmayın.onur yolcu kaybettiği için md leri çıkarıyor filosundan.atlas ın aptığı gibi a321 alıyor.tamamen taklitçi bir yaklaşım.atlasjet ne yapıyorsa onur taklit etmeye çalışıyor.bunun ispatını da arayın acentelere sorun. :-))))))))
  • NasIL ATLASI ic hatlarda sildi ise, A330 larla arabistandan da geri gonderir.
  • Hayırlı olsun ama gönül isterki Onuraır'ı Ankara'dada görebilmek. Ama ne yazıkki Onurair Ankara'dan ucmuyor. Temennimiz Avrupanın en modern havalimanı Esenboğa havalimanından Onuraır Ankara merkezlide iç ve dış hat seferlerine başlasın
  • Ama cok üsücü onur air su yabanci pilotlardan vaz gecsin! ne güzel büyüyor
  • swissair'in batma nedeni likidite sorunudur. Kısa vadede nakit bulamadıkları için battılar. Akaryakıt borcu yüzünden İngiltere'de bir uçaklarına el kondu ve gerisi çorap söküğü gibi geldi.
  • eee geldi de ne oldu. uçuş okulu mezunu atpl frozen lisanslı sivil pilot alıyorlar mı? yooo varsa yoksa asker emeklisi. Sonra birileri çıkıp Türk Sivil Havacılığı gelişiyor desin.

Türkiye’nin en fazla uçak ve koltuk kapasitesine sahip özel havayolu şirketi Onur Air filosunu Airbus tipi uçaklarla yenileme karar almasının ardından ilk uçağını Şubat ayı itibariyle filosuna kattı. AerCap firmasından kiralanan ve 219 yolcu kapasitesine sahip TC-OBF kuyruk tescilli A321 tipi uçak Onur Air’in iç ve dış hat uçuşlarında kullanılacak. Uçak, geçen yıl batan Türk şirket İnter Havayolları tarafından da bir süre kullanılmıştı. Onur Air yeni gelen uçakla birlikte filosundaki uçak sayısını 26’ya, koltuk kapasitesini ise 5 bin 736’ya yükseltti.

3 adet A330 geliyor

Onur Air 3 adet büyük gövdeli ve çift kordorlu Airbus A330-322 tipi yolcu uçağı için de ön anlaşma imzaladı. Nisan ayında filoya katılacak her biri 350 koltuk kapasiteli uçaklar şirketin uzun menzilli operasyonlarında kullanılacak.

Onur Air, bu uçaklardan sonra filosunda en fazla A330-322 sahip özel havayolu şirketi olacak.

İşte Onur Air'in yeni A321'i

Onur Air

Onur Air

Onur Air

A321 GELDİ, A330'LAR İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar yıl sonuna kadar onurair md leri elinden cıkarıyor zaten 4 tanesini ukrayna üzerinden irana sattı gelen 330 lar arabistan da ucacak ucak alacağına calışanının maaşlarını iyileştirsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hayırlı olsun 2

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
iç hatlarda yogun saatlerde tabiki uçar. ornegin, izmir-istanbul rotasını thy 330 ile uçtuğumu hatırlıyorum, istanbuldan izmire onur air a 300 ile geldigimi de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
begüm' rumuzlu arkadasa; ne kadar sacma bir istek 330 ları ic hatlarda ucurursa o ucağı doldurabilecek mi? artı o kadar uzun mesafe var mı ic hatlarda. biraz mantıklı ol arkadaşım. md lerle ucmaya devam et bence.. onur bu ucakları yurtdışı base olarak kullanıcak en kötü ihtimalle ayt - yurtdışı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yavaş silsinde dikkat et sende silinme arada.boş boş konuşup durmayın.onur yolcu kaybettiği için md leri çıkarıyor filosundan.atlas ın aptığı gibi a321 alıyor.tamamen taklitçi bir yaklaşım.atlasjet ne yapıyorsa onur taklit etmeye çalışıyor.bunun ispatını da arayın acentelere sorun. :-))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
NasIL ATLASI ic hatlarda sildi ise, A330 larla arabistandan da geri gonderir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hayırlı olsun ama gönül isterki Onuraır'ı Ankara'dada görebilmek. Ama ne yazıkki Onurair Ankara'dan ucmuyor. Temennimiz Avrupanın en modern havalimanı Esenboğa havalimanından Onuraır Ankara merkezlide iç ve dış hat seferlerine başlasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ama cok üsücü onur air su yabanci pilotlardan vaz gecsin! ne güzel büyüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
swissair'in batma nedeni likidite sorunudur. Kısa vadede nakit bulamadıkları için battılar. Akaryakıt borcu yüzünden İngiltere'de bir uçaklarına el kondu ve gerisi çorap söküğü gibi geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eee geldi de ne oldu. uçuş okulu mezunu atpl frozen lisanslı sivil pilot alıyorlar mı? yooo varsa yoksa asker emeklisi. Sonra birileri çıkıp Türk Sivil Havacılığı gelişiyor desin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000