30 Ağustos 2016, Salı 14:30:18

A320'nin kalkış sırasında motoru yandı

Thomas Cook'un Kandiye-Brüksel seferini yapan uçağının motoru kalkış sırasında alev aldı.
  • Bla bla bla
  • Kaydi ceken arkadas sanirim tost makinesiyle cekmis
  • Sanki çok büyük bir olaymış gibi lanse edilmesi garibime gitti. Normal şartlarda kuru toz söndürücüyle kabin ekibinin veya pilotun kanat üstü acil çıkışlarından çıkarak müdahalesiyle uçağın bırakın seferden çekilmesini, uçak gitceği yere rahatca gidebilirdi. Sonuçta otobüs firması değil o kadar insan belirli kalkış saatlarine güvenipte bilet alıyor. Biraz fazla panikten kaynaklanıyor birazlık toyluğa tecrübesizliğe yormak gerek diyorum. Herkese emniyetli uçuşlar diliyorum.
  • Pegasus da olsa hemen kahvaltiya cağrarlar
  • Küresel ısınmadan oluyor hep bunlar. Motorlar aşırı sıcağa dayanamıyor.
  • Uçak seferden çekilmiş bozuk motorla mı gitselerdi? Havacılıktan hiç anlamıyorsunuz hemen şikayet rötar falan otobüs bile fazla size

Thomas Cook'un Yunanistan'ın Kandiye kentinden Belçika'nın başkenti Brüksel'e gidecek uçağı tehlike atlattı.

Dün gece Kandiye Havalimanı'ndan kalkış yapmaya başlayan Airbus A320 tipi Thomas Cook uçağı, havalanmadan evvel motorundan alev çıktı. O anlar cam kenarındaki bir yolcunun kalkış anını kameraya kaydettiği sırada yaşandı.

Sağ motorda çıkan yangın nedeniyle uçak kalkışını iptal etti ve pistte son anda durabildi. İtfaiye ekiplerinin olaya hemen müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. 

Olayda yaralanan olmazken, şirketten yapılan açıklamada tenik bir arıza nedeniyle motorun yandığı belirtildi. Yolcuların ise bugün öğleden sonra Brüksel'e gönderildiği öğrenildi.

A320'nin kalkış sırasında motoru yandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Can taşımak önemli ~ 8 yıl önce
Bla bla bla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kayit ~ 8 yıl önce
Kaydi ceken arkadas sanirim tost makinesiyle cekmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Al bi de burdan yak ~ 8 yıl önce
Sanki çok büyük bir olaymış gibi lanse edilmesi garibime gitti. Normal şartlarda kuru toz söndürücüyle kabin ekibinin veya pilotun kanat üstü acil çıkışlarından çıkarak müdahalesiyle uçağın bırakın seferden çekilmesini, uçak gitceği yere rahatca gidebilirdi. Sonuçta otobüs firması değil o kadar insan belirli kalkış saatlarine güvenipte bilet alıyor. Biraz fazla panikten kaynaklanıyor birazlık toyluğa tecrübesizliğe yormak gerek diyorum. Herkese emniyetli uçuşlar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yakayım ~ 8 yıl önce
insaf!
Der Führer ~ 8 yıl önce
Pegasus da olsa hemen kahvaltiya cağrarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 8 yıl önce
Küresel ısınmadan oluyor hep bunlar. Motorlar aşırı sıcağa dayanamıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SJ kkj dı ~ 8 yıl önce
Yok Aaa qqqqq
Pr ~ 8 yıl önce
Uçak seferden çekilmiş bozuk motorla mı gitselerdi? Havacılıktan hiç anlamıyorsunuz hemen şikayet rötar falan otobüs bile fazla size

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000