17 Aralık 2017, Pazar 17:11:47

8'inci nokta Bahreyn olacak

Orta Doğu ve Körfez ülkelerinden Doğu Karadeniz Bölgesi'ne son yıllarda ilginin artması üzerine kış turizmi için harekete geçildi.
  • Araptan dost olmaz.gelmesinler.istemez. avrupalisida gelmesin.. türkün türkten başka dostu yok . Trabzonluyu adam sanardik bunlarda cikti yoldan.
  • Trabzon turizmde egitimsiz calisanlarla dolu bu ulkelere acilmadan once nitelikli personel yetistirin. Yoksa dedikleri gibi cok uzun vadeli olmaz. Yakptik oldu bitti degil. Planli ve profesyonelerle hareket edin. En aci ornek havaalani cikis terminali onu panayir alani gibi. gelen her turiste kandirildiniz cok para verdiniz deniyor.
  • Ne zaman? (Trabzon mutaahitler dernegi)
  • Bırakın Trabzonu bitirsinler. Onların aklı başına sonra gelecek ama o zaman da geç olacak. Gidin gidin Trabzona gidin araplar. Başka şehirler sizi sevmiyor zaten.
  • Araplar yüzünden ev alamaz kira ödeyemez olduk.Para herşeyi değiştiriyor...Hayırlı satışlar
  • Bizim Trabzon Arabzone oldu

Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, 11 aylık dönemde kenti 2 milyon 160 bin turist ziyaret ettiğini belirterek, yeni yılla birlikte Bahreyn ve Katar'dan Trabzon Havalimanı'na, karşılıklı charter seferlerinin başlayacağını açıkladı.

Ayvazoğlu, "Trabzon Havalimanı, yanı başımızda bulunan Ordu-Giresun ve yeni yapılacak Rize-Artvin havalimanları ile, bölgemizin ulaşılabilirliği artacak. Bu yıl Trabzon'a, yurt dışından 7 noktadan doğrudan uçuşlar vardı. 8'inci noktamız Bahreyn oluyor. 27 Aralık'ta başlayacak. Yine önümüzdeki yıl Katar'dan da charter seferleri yapılacak. Bunlar, turizm acısından çok önemli" dedi.

8'inci nokta Bahreyn olacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Vatandaş ~ 6 yıl önce
Araptan dost olmaz.gelmesinler.istemez. avrupalisida gelmesin.. türkün türkten başka dostu yok . Trabzonluyu adam sanardik bunlarda cikti yoldan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burhan felek ~ 6 yıl önce
Trabzon turizmde egitimsiz calisanlarla dolu bu ulkelere acilmadan once nitelikli personel yetistirin. Yoksa dedikleri gibi cok uzun vadeli olmaz. Yakptik oldu bitti degil. Planli ve profesyonelerle hareket edin. En aci ornek havaalani cikis terminali onu panayir alani gibi. gelen her turiste kandirildiniz cok para verdiniz deniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2. Pist ~ 6 yıl önce
Ne zaman? (Trabzon mutaahitler dernegi)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müstehak ~ 6 yıl önce
Bırakın Trabzonu bitirsinler. Onların aklı başına sonra gelecek ama o zaman da geç olacak. Gidin gidin Trabzona gidin araplar. Başka şehirler sizi sevmiyor zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Katıl kurt ~ 6 yıl önce
Aynen Jon Waynen
Korsan pilot ~ 6 yıl önce
Elin pitli avrupalisi gelse takla atarsin degilmi geri zekali
... ~ 6 yıl önce
Araplar yüzünden ev alamaz kira ödeyemez olduk.Para herşeyi değiştiriyor...Hayırlı satışlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsan pilot'a cevap ~ 6 yıl önce
elin bitli Avrupalısını pis araplara tercih ederim. galiba sen de araplara yayla kakalayanlardansın ki savunuyosun hocam..
okan boran ~ 6 yıl önce
gelsinler gelsinle. bir kaç yıl sonra trabzonu da arap şehri yapsınlar tef çalarsınız sizde. para için satın her yaylayı her ormanı..
Hamsi ~ 6 yıl önce
Bizim Trabzon Arabzone oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 6 yıl önce
Güzel :D
İyi ~ 6 yıl önce
Hayirlu olsin daaa.....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000