01 Nisan 2012, Pazar 08:00:07

83 YAŞINDAKİ HIRSIZ HAVALİMANINDA YAKALANDI

Rum tarafında çaldıkları çeşitli ziynet, iç giyim ve elektronik eşyayı Ermenistan’ın başkenti Erivan’a götürmek isteyen biri 83 yaşındaki 4 Ermeni vatandaşı Larnaka Havaalanı’nda tutuklandı.
Simerini, “83’lük Kadın Sütyenine Sakladığı Çalıntı Altınla Yakalandı... Akıllı Kuşu Havaalanı’nda Burnundan Yakaladılar” başlığıyla yansıttığı haberinde, havaalanında sakatların X-Ray denetiminden geçirilmediğini düşünerek, çalıntı altınları iç çamaşırlarına dolduran ve tekerlekli sandalye ile Erivan’a kalkan uçağa ulaşmak isteyen 82 yaşındaki Emma Manukyan’ın, görevlinin üst araması yapması sonucunda yakalandığını, işbirliği yaptıklarına inanılan biri erkek 3 kişinin daha tutuklandığını yazdı.

Habere göre giysileri içerisine gizlediği çalıntı altınlarla yakalanan Manukyan dışında, Mariam Gaasparyan (24), Gayane Gasparyan (36) ve Hothanes Hofhanisian’ın (41) beraberindeki toplam 15 bavulda, üzerlerinde Rum tarafındaki çeşitli mağazaların etiketleri bulunan 330 kıyafet ve iç giyim, 50 parça altın, kol saati, parfüm ve elektronik eşya bulundu. Bulunanların şu ana kadar hesaplanan maddi değerinin 50 bin Euro’ya ulaştığı belirtildi.

Larnaka Kaza Mahkemesi’ne çıkartılarak, cürüm işlemek için teşekkül oluşturmaktan haklarında 5’er gün tutukluluk emri alınan Ermenilerin, tamamının Erivan yolcusu olması dışında, kimi Rus, kimi Rum vatandaşı olduğundan, aralarında bağlantı kuramayan polis, örgütlü bir hırsızlık çetesiyle karşı karşıya olunduğuna inanıyor.

Polis, bu tür cürümler işleyenlerin özellikle yaşlı kadınlara yaklaşarak değerli eşyalarını çaldıklarına işaret ederek, yaşlı kişilerden, kamuya açık yerlerde para ve değerli eşyalarını beraberlerinde taşımamalarını salık verdi.
83 YAŞINDAKİ HIRSIZ HAVALİMANINDA YAKALANDI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000