23 Mart 2010, Salı 16:30:53

“VESPA” SAHİBİNE KAVUŞTU

Atatürk Havalimanı’ndaki ATÜ Duty Free mağazalarından alışveriş yapan ve çekiliş ile Vespa motosiklet sahibi olan Uğur Yılmaz ödülünü teslim aldı.

ATÜ mağazalarından 18 Ocak – 19 Şubat tarihleri arasında 25 Avro ve üzeri alışveriş yaparak çekilişte Vespa motorun sahibi olan Uğur Yılmaz, ödülünü ATÜ Kurumsal İletişim Müdürü Filiz Tunaylı’dan teslim aldı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve İşletme bölümünde okuyan Yılmaz, bir arkadaşını ziyaret etmek amacıyla İspanya’nın Barselona şehrine gitmek için beklerken, Duty Free’den yaptığı alışveriş sonrası yarışmaya başvurduğunu belirtti.

Yılmaz, motoru teslim aldıktan sonra duygularını şu sözlerle ifade etti: “Aslında hiç beklemiyordum. Bir sabah telefonum çaldı. Kazandığımı söylediler. Ben arkadaşlarımın benimle dalga geçtiğini zannettim. Fakat sonra noter gibi kelimeler geçmeye başlayınca işin ciddiyetini fark ettim. Sevincimi önce ailemle paylaştım. Motoru yazın Mudanya’da gezerken kullanacağım fakat önce tabi ki ehliyet için başvuracağım. Çok mutluyum teşekkür ederim” dedi.

ATÜ Kurumsal İletişim Müdürü Filiz Tunaylı ise yaptığı konuşmada, “Bizim asıl amacımız tüm sürücülerin özellikle araba sürücülerinin motosikletlilere dikkat etmelerini sağlayabileceğimiz bir organizasyon düzenlemekti. Ayrıca Uğur Yılmaz’ın ehliyetinin olmadığını öğrendik. En kısa sürede ehliyet almasını ve motoru kesinlikle kasksız kullanmamasını istiyorum. Hem istediğimiz amaca ulaştık hem de yazın genç arkadaşımızın en çok isteyebileceği şeyi kendisine hediye ettik” diyerek Uğur Yılmaz’ı tebrik etti.

 Vespa

Vespa

 

 

“VESPA” SAHİBİNE KAVUŞTU

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000