27 Kasım 2010, Cumartesi 09:16:38

“Uçak seferleri Gökçeada'yı uçurur”

Özel bir havaayolu şirketiyle temasa geçen Gökçeada Belediye Başkanı Yücel Atalay, Mart veya Nisan aylarında tarifeli sefer planlanan Gökçeada-İstanbul uçak seferlerinin, adaya ekonomik ve turizm yönünden büyük bir ivme kazandıracağını söyledi.
  • borajet yazın uçuşlara başlar.hayırlı uğurlu olsun.
  • Ne olmuş; havaalanı açılmış... Pist ve terminal... Ya diğer servisler, mesela yer hizmetleri, ikram, yakıt, diğerleri....????
  • Böyle bir girişim adaya gidip gelmeyi çile olmaktan çıkarır. En kısa zamanda gerçekleşmesi dileğiyle.
  • Bugün aldığım çok güzel bir haber oldu. Ada turizmine büyük bir ivme kazandıracak bu seferler. sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • KESİNLİKLE BAŞLAMALI VE İYİ PAZARLAMA İLE HİÇ BOŞ KALMAMALI GEREKİRSE GESTAŞ TARAFINDAN KOLTUKLARIN TAMAMI GARANTİLENEREK SATIŞLAR GESTAŞ ÜZERİNDEN YAPILMALI İLK SENE KAR BEKLENMEZSE İKİNCİ SENE GÜNDE TEK UÇAK YETMEZ
  • buraya şimdiden söyleyeyim,borajet firması girecek
  • Hayirli olsun. Bu adanin bahti bu seferlerle acilir insallah. Adanin yurtici ve disi tanitimi son zamanlarda iyi ve duzenli bir sekilde yapilmaktadir. Tarifeli seferler hem turizme hemde adada yasayanlara, universite ogrencilerine ve askerlere ulasimda kolaylik saglayacaktir.
  • Çanakkale merkezdeki dede parası ile hava atan ve her şeye iztemezük diyenlerin aksine Gökçeada adım adım ön plana çıkıyor. Yakın bir gelecekte Gökçeda şu an dünya turizminde markalarımız olan Antalya, Bodrum, Dalaman gibi turizmde yıldız olma potansiyeline sahip ve çalışkan ve vizyoner liderler sayesinde Gökçeada'yı bundan sonra daha çok duyacağız. Bu ülke için bir taş üstüne taş koyanların yolu açık olsun. 17 TC 017

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından insani yardım amaçlı açılan havaalanını atıl durumdan kurtarıp Gökçeada’nın turizmi için kullanılması durumunda, adanın birçok yönden gelişeceği ileri sürüldü.

Gökçeada Belediye Başkanı Yücel Atalay, havaalanının hizmete açılmasının ardından İstanbul-Gökçeada arasında tarifeli uçak seferlerinin gündeme geldiğini belirterek, bazı özel hava yolu şirketleriyle görüşmeler yapıldığını söyledi.

Atalay, “Yapılan görüşmeler sonucu bir firma bu konuya çok sıcak baktığını ve Mart ayından itibaren adaya özellikle sörf turizmine yönelik turist getirmek için tarifeli uçak seferlerine başlayabileceğini söyledi. Çalışmalarımız sürüyor. Şu kadarını söyleyeyim ki; çalışmalar son aşamaya geldi. Çok önemli bir durum ortaya çıkmazsa Mart veya en geç Nisan ayında Gökçeada-İstanbul arasında tarifeli uçak seferleri başlayacak, Bence uçak seferleri Gökçeada’yı zıplatır” diye konuştu.
 
 

“Uçak seferleri Gökçeada'yı uçurur”

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
borajet yazın uçuşlara başlar.hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne olmuş; havaalanı açılmış... Pist ve terminal... Ya diğer servisler, mesela yer hizmetleri, ikram, yakıt, diğerleri....????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Böyle bir girişim adaya gidip gelmeyi çile olmaktan çıkarır. En kısa zamanda gerçekleşmesi dileğiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bugün aldığım çok güzel bir haber oldu. Ada turizmine büyük bir ivme kazandıracak bu seferler. sabırsızlıkla bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KESİNLİKLE BAŞLAMALI VE İYİ PAZARLAMA İLE HİÇ BOŞ KALMAMALI GEREKİRSE GESTAŞ TARAFINDAN KOLTUKLARIN TAMAMI GARANTİLENEREK SATIŞLAR GESTAŞ ÜZERİNDEN YAPILMALI İLK SENE KAR BEKLENMEZSE İKİNCİ SENE GÜNDE TEK UÇAK YETMEZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
buraya şimdiden söyleyeyim,borajet firması girecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hayirli olsun. Bu adanin bahti bu seferlerle acilir insallah. Adanin yurtici ve disi tanitimi son zamanlarda iyi ve duzenli bir sekilde yapilmaktadir. Tarifeli seferler hem turizme hemde adada yasayanlara, universite ogrencilerine ve askerlere ulasimda kolaylik saglayacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çanakkale merkezdeki dede parası ile hava atan ve her şeye iztemezük diyenlerin aksine Gökçeada adım adım ön plana çıkıyor. Yakın bir gelecekte Gökçeda şu an dünya turizminde markalarımız olan Antalya, Bodrum, Dalaman gibi turizmde yıldız olma potansiyeline sahip ve çalışkan ve vizyoner liderler sayesinde Gökçeada'yı bundan sonra daha çok duyacağız. Bu ülke için bir taş üstüne taş koyanların yolu açık olsun. 17 TC 017

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000