17 Ekim 2009, Cumartesi 17:08:12

800 metreden denize çakıldı!

Fethiye'de 800 metreden denize çakılan paraşütçü yara bile almadı...
  • bizim boğaz köprüsünün denize mesafesi kaç metre bilmiyorum ama tahminim 50-80 metre arasıdır ve insanlar boğaz köprüsünü intihar amaçlı kullanıyor. Sen 800 metreden çakıl ve yara almadan kurtul. Ecel gelmeyince olmuyor işte. Kendisine geçmiş olsun dilerim.

10. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali güzel bir havada devam ederken, saat 11.00 sıralarında bin metre yükseklikten akrobasi hareketleri yapmakta olan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi paraşütçü, paraşütünün kapanması sonucu denize düştü. Plajdaki yüzlerce yerli ve yabancı turistin heyecanla izlediği bu düşme sonucunda Türk paraşütçü yara almadan kurtuldu.

Hava oyunları festivaline katılan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Umut Aslan Ölüdeniz semalarında bin metre yükseklikte akrobasi hareketleri yaparken, paraşütü 800 metre yükseklikte kravat haline gelip, tamamen kapandı. Yedek paraşütünü açamayan Aslan, bu hali ile kıyıya 50 metre uzaklıkta denize çakıldı. Sahil güvenlik bot komutanlığı görevlilerinin süratle yetiştiği yamaç paraşütü tutkunu Aslan bu görünmez kazadan yara almadan kurtuldu. Umut Aslan 3 yıldır paraşütle uçuş yaptığını, paraşütünün 800 metrede kapanması sonucu denize düştüğünü söyledi.

Habertürk

800 metreden denize çakıldı!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
bizim boğaz köprüsünün denize mesafesi kaç metre bilmiyorum ama tahminim 50-80 metre arasıdır ve insanlar boğaz köprüsünü intihar amaçlı kullanıyor. Sen 800 metreden çakıl ve yara almadan kurtul. Ecel gelmeyince olmuyor işte. Kendisine geçmiş olsun dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000