07 Ocak 2017, Cumartesi 09:14:44

8 yıldır havalimanında yaşıyor

Singapur'un Changi Havaalanı, yönetmen Spielberg’in New York’un JFK Havaalanı’nda mahsur kalan bir adamın öyküsünü anlattığı "Terminal" filmine benzer bir olaya sahne oldu.
  • sende ayak yapma )) belli ki sende alanda yasama moduna girmisssin..ne diyim Allah kolaylik versin sana....
  • Arkadaşlar Merhaba, gerçekten yaşamak için bir seçim yapsam ben de absolutly Changi yi seçerdim. 7,24 tertemiz, su ücretsiz, internet masaj koltukları v.s. deri kaplı ergonomik şezlong benzeri yataklar, hergün binlerce insan botanik bahçeleri japon balıkları inanılmaz ferah ve temiz bir havalimanı. Aslında bende şimdi ciddi ciddi düşünmeye başladım. Saygılar.
  • 1 ay once ilk defa singapura gittim ve bu havalimanini kuallandim.acikcana Singapur havalimaninda yasanir. Saka demiyorum super havalimani her sey dusunulmus. Ayrica oyle su 5tl degil .her sey 3 kat pahali degil. Havalimanindaki marketler ve 7/11 fiyatlar sehirdeki ile ayni. Her kese uygun yemek yenilecek yerler var. Velhasil bosuna orayi secmemis yasamak icin.
  • nerede banyo yapıyormuş bu değirmenin suyu nereden geliyor söyle bakalım
  • Ben de AHL E mi taşınsam bekarım zaten Aylık maaşım 1700 lira tgs de. babadan kalma evimi kiraya versem ek 1000 lira gelir demek. Düşündüm çok mantıklı geldi .

Singapur'un Changi Havaalanı, yönetmen Steven Spielberg’in gerçek bir olaydan esinlenerek New York’un JFK Havaalanı’nda mahsur kalan bir adamın öyküsünü anlattığı "Terminal" filmine benzer bir olaya sahne oldu.

Yerel medyada yer alan haberde, 50'li yaşlarında olan isminin açıklanmasını istemeyen kadının Changi Havaalanı'nda sekiz yıldır yaşadığı belirtildi.

2008 yılında patlak veren küresel ekonomik kriz nedeniyle evini kiraya verdiğini ifade eden kadın, ilk başlarda tek tük geceleri kaldığı havaalanında artık sürekli kaldığını söyledi.

Kıyafetlerini, kişisel bakım malzemelerini, yiyecek ve içeceklerini bir alışveriş arabasıyla taşıdığını dile getiren kadın, "Havaalanının restoran katında yemek yiyorum. Süpermarketinden alışveriş yapıyorum." ifadelerini kullandı.

Havaalanının her türlü imkanından faydalandığını söyleyen kadın, klimalı bir ortamda yaşamını sürdürdüğünü ve ücretsiz internet bağlantısına sahip olduğunu vurguladı.

Haberde kadının kendisi gibi havaalanında yaşayan bir çiftle arkadaşlık ettiği belirtildi.

8 yıldır havalimanında yaşıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

ruslan ~ 7 yıl önce
sende ayak yapma )) belli ki sende alanda yasama moduna girmisssin..ne diyim Allah kolaylik versin sana....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ImissChangi ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar Merhaba, gerçekten yaşamak için bir seçim yapsam ben de absolutly Changi yi seçerdim. 7,24 tertemiz, su ücretsiz, internet masaj koltukları v.s. deri kaplı ergonomik şezlong benzeri yataklar, hergün binlerce insan botanik bahçeleri japon balıkları inanılmaz ferah ve temiz bir havalimanı. Aslında bende şimdi ciddi ciddi düşünmeye başladım. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hhh ~ 7 yıl önce
1 ay once ilk defa singapura gittim ve bu havalimanini kuallandim.acikcana Singapur havalimaninda yasanir. Saka demiyorum super havalimani her sey dusunulmus. Ayrica oyle su 5tl degil .her sey 3 kat pahali degil. Havalimanindaki marketler ve 7/11 fiyatlar sehirdeki ile ayni. Her kese uygun yemek yenilecek yerler var. Velhasil bosuna orayi secmemis yasamak icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aji ~ 7 yıl önce
Fiyatlar dışarı ile ayni evet haklısın ama Singapur'a gittiysen bilirsin ki ülke zaten genel olarak cok cok pahalı bir yer. Yani dışarısı veya içerisi farketmiyor zaten pahalı.
Dengeli Fiyatlar ~ 7 yıl önce
Pahalı doğru ama Türk Lirasına çevrildiğinde öyle. Orada yasayan halk baz alınarak hizmet fiyatlandrılması söz konusu. Böyle bir durumdada arkadaşın dediği gibi uygun fiyatlar. Zaten böyle halkın sürekli kullanabileceği alanlar min. fiyatta olmali ki her birey yararlanabilsin. Maalesef Tğrkiyede Otogarlardan tutun Havalimanlarına her yer almış başıno götürmüş. Hizmet olması gerekenden oldukça yüksek. Shoplar kiralar için böyle, yönetim vergiler için böyle, işletmesi kar için böyle deyip halkı soyuyorlar.
reklam kokuyor ~ 7 yıl önce
nerede banyo yapıyormuş bu değirmenin suyu nereden geliyor söyle bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Artis ne la ? ~ 7 yıl önce
Artis ne la ? Artis ne arar pazarda ? :-))Sen hiç singapur havalimanına uğramadın sanırım ! O senin AHL ye benzemez.
Duş ~ 7 yıl önce
Singapur havalimanında duş bulunmakta. 15 dolar diye hatırlıyorum. Pahalı ama orada kira da yüksektir.
Ground service ~ 7 yıl önce
Ben de AHL E mi taşınsam bekarım zaten Aylık maaşım 1700 lira tgs de. babadan kalma evimi kiraya versem ek 1000 lira gelir demek. Düşündüm çok mantıklı geldi .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Soru ~ 7 yıl önce
Samimi soru , gerçekten TGS dekiler 1700TL maaş mı alıyr ? hani o yer hizmetleri, ve ya bilet satıştaki ?
Isimsiz ~ 7 yıl önce
Gel de calis bakalim satista basiosa kafa
Tgs e ~ 7 yıl önce
Yok be arkadaşım tgs prrsonelinin en az maaş alanı 3200 tl alıyor
Site ~ 7 yıl önce
Sitesini inceleyen varmı ? Olsaydı zaten bu kafar konuşulmazdı .. hani derler ya anasına bak kızını al .., kooparatifin kuruluşunu resmi gazetede yayınlamışlar :) yani o kadar önemli bir kuruluş ki kanunlarla beraber yayınlanmış ... pöh pöh önce doğru dürüst ve baştan savma siteyi düzeltin ., inanmayın bunlara , iyi pazarlar
Tgs ~ 7 yıl önce
Nerden biliyorsunda bu kadar emin konuşuyorsun! Tgsde çalışıyorum ve en fazla maaş 2300 dür

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000