27 Kasım 2011, Pazar 08:16:53

8 GÜN SONUNDA ENKAZA ULAŞILDI

Tiver Bölgesi'nde düşen Redkin Uçak Fabrikası Genel Müdürü Evgeniy Kurbatov yönetimindeki Robinson R44 helikopterin enkazına 8 gün sonra ulaşılabildi.
  • Burada yorum yapanlar BBP iddailariyla bunu karsilastiranlar acaba Rusya'nin nekadar buyuk ve issiz bir cografya oldugunu biliyor mu? GSM demisler ne GSM'i kardesim? Rusya steplerinden bahsediyoruz. Google Earth'u acip bir bakin dunyanin nekadari su(H2O) nekadari Rusya!
  • bitti cirpin cirpinacagin kadar, pil BITTI....
  • sanki baska ulkelerde bbp benzerleri ve/veya benzerleri yok .... yemedik istersen bidaha yaz (in) ,....iyice sindirmek icin ,...ergene amca,....
  • Birinci yoruma aynen katılıyorum. BBP ve onları tetikleyen unsurlar bu konuya da bir el atsın bence.
  • Usuyoruz Kurbatov Reyiz!
  • bence amerikan hava kuvvetlerine bagli ucakların radar iz kayitları sorgulansın (!)hem neden 8 gun bulamamişlar. gsm şebekelerinin komplosumu ?(!)hiç birisi olmadi bence orada uçan türk jeti var mi o da araştırılsın (!)hiç birsinden sonuç çıkmazsa incirlikin bence kesin bağlantısı vardır.(!)
Tiver Bölgesi’nde 18 Kasım günü düşen Robinson R44 tipi helikopterin enkazına 8 gün sonra ulaşılabildi.

Helikopterin enkazı ve içerisindeki pilotun cesedi uzun arama çalışmalarından sonra dün Tiver şehrinin 29 km. doğusunda bulundu.

Rusya Federal Hava Taşımacılığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Redkin Uçak Fabrikası Genel Müdürü Evgeniy Kurbatov yönetimindeki Robinson R44 tipi özel helikopter 18 Kasım akşamı Tiver Bölgesi Gorodniya köyü yakınlarındaki uçuş alanından kalktıktan kısa bir süre sonra acil alarm sinyali vermiş ve daha sonra radardan kaybolmuştu.

Olay sonrası özel bir ekip oluşturularak arama çalışmalarına başlanmış, ancak düne kadar bir sonuç alınamamıştı.
8 GÜN SONUNDA ENKAZA ULAŞILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
Burada yorum yapanlar BBP iddailariyla bunu karsilastiranlar acaba Rusya'nin nekadar buyuk ve issiz bir cografya oldugunu biliyor mu? GSM demisler ne GSM'i kardesim? Rusya steplerinden bahsediyoruz. Google Earth'u acip bir bakin dunyanin nekadari su(H2O) nekadari Rusya!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bitti cirpin cirpinacagin kadar, pil BITTI....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sanki baska ulkelerde bbp benzerleri ve/veya benzerleri yok .... yemedik istersen bidaha yaz (in) ,....iyice sindirmek icin ,...ergene amca,....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Birinci yoruma aynen katılıyorum. BBP ve onları tetikleyen unsurlar bu konuya da bir el atsın bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Usuyoruz Kurbatov Reyiz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bence amerikan hava kuvvetlerine bagli ucakların radar iz kayitları sorgulansın (!)hem neden 8 gun bulamamişlar. gsm şebekelerinin komplosumu ?(!)hiç birisi olmadi bence orada uçan türk jeti var mi o da araştırılsın (!)hiç birsinden sonuç çıkmazsa incirlikin bence kesin bağlantısı vardır.(!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000