30 Ağustos 2013, Cuma 07:16:22

8 BİN PİLOT KAMİKAZE OLMAYA HAZIR!

Suriyeli bir ordu yetkilisi İngiliz Guardian gazetesine verdiği röportajda ABD'ye karşı kullanılacak gizli silahlarını açıkladı.
  • Artik su arap yarim adasinda kendini bilmeyen bedevi ruhlu serserilere bir ders verme zamani geldi coktan. Ama ne yazikki bu cesareti sadece bölgeden 10000 km uzaktaki amerikali dostlarimiz gösterebiliyor !!! Kallesler savas ucagimizi düsürüyorlar, pilotlarimizi kaciriyorlar, ...ama bizimkilerde tik bile yok !!!!! Bizimkiler hala o zibidilere nasil sisrin görünebiliriz diye hesap yapiyorlar !!!! Su serserilere biz HÖT diye bagirsak onlarin bize ne cevap verecekleri malum !!!!!
  • bu adamlar uçaklarının çalışacağını sanıyorsa halt ediyor uçak yazılımları amerikan ingiliz geriye kalan bir kısım iran uçağı daha havalanmadan vurulur kamikaze pilotlar kendilerine futbol ligi kurup top oynarlar nacak :)
  • Adamlar yememiş içmemiş pilot yetiştirmiş. 100 uçağa 8000 pilot.! Suriye' de uçmak varmış be. Ayda 1 saat. Duy beni TK.
  • burada güç edebiyatı yapanlar bir de sevr i, kurtuluş savaşını, lozan ı okusunlar. ulu önder ATATÜRK ü okusunlar. savaşı okusunlar, çocukları,kadınları, askerleri okusunlar . ırak ta ırzına geçilen kadınları, camileri bombalanan müslümanları okusunlar; sonra emperyalist güçlere başarılar dileyen müslümanları tanısınlar, şimdi ırak a bir baksınlar, bir koyup üçü aldığımızı nasıl da göreceklerdir; libya yı, mali yi, sudan ı,tunus u, cezayir i okusunlar, ne olmuş oralarda. vietnam ı,küba yı öğrensinler, japonya da ne olmuş anlasınlar. doğrudur, amerika ve işbirlikçileri, suriye yi ezer geçer, sıra size geldiğinde neye dua edeceksiniz. siz hala bu projede kim neye hizmet ediyor anlamadınız mı. hadi ırak, libya petrol savaşı idi, anladık, bu neyin savaşı sizce. orada petrol de yok, emperyalistler orada demokrasiyi kurdu, günde 5o insan ölüyor, burada da kurarlar. biz de kurarlar, bedelini öderiz, bir laf vardır anadolu da, bilirsiniz siz. yarın anam babam diye ağlamayın sakın.
  • Havada diğer uçaklara çarpacaklarmış. Fazla 2.dünya savaşı filmleri izlemişler. 15 mil yaklaşabilirlerse başarı olur.
  • O pilotlar önce Türkiye'ye teknik iniş yaparlar, oy kullanıp ondan sonra kamikazecilik oynarlar bence.
  • Esad'ın elinde bizim Fantom'u da yiyen Rus menşeili Panstir hava savunma sistemi var. Nato uçaklarının işi gerçekten zor.
  • Saddam da böyle atiyordu adami geceyarisi astilar. Suriyenin 450 savas uçagindan ancak 100-120 tanesi uçabilir halde MIG21-23-25-29 SUKHOI 22-24 olmak üzere ayrica L39 egitim uçaklari da yer hedeflerine karsi kullaniliyor.Videolara bakarsaniz hakikaten çok profesyonel pilotlar ne de olsa Israile karsi senelerce savasmislar, fakat El Nusracilar ve diger Cihadcilar yakaladiklari savas Pilotlarinin kafasini palayla kesiyorlar en iyisi bu vahsilerin eline geçmemek.
  • haber kulliyen yalan, suriyenin 1 tane bile uçağının olmadığını var sayalım fakat bu yorum yapanlar? salyalarını akıta akıta o övdükleri adb ve israil uçaklarının attıkları bombalar yüzünden ölenleri seyredecekler? yazılan yorumları okuyunca suriyenin alacağı saldırı için sevinenlerin azımsanamayacak kadar çok olduğunu görüyorum. şu kesinlikle unutulmamalıdır ki bu gün suriye yarın türkiye, savaşın kıvılcımı kuzey afrikada çakıldı, ülkemizin güney sınırında yangın oldu. anadolu bu ateşten etkilenmeden kurtulamaz. suriyede binlerce insan öldü ölüyor ve ölecek. korkarım ki bu bizim insanlarımızada sirayet edecek. türkün yine ateşle imtihan edilecek.
  • Hakkaten, Zaytung.com haberi mi bu?

İsmi güvenlik sebebiyle gizli tutulan askeri kaynak, Suriyeli 8 bin pilotun 'kamikaze' olmaya hazır olduğunu belirtti. Şu anda 13 pilotun 'kamikaze' olmak için gönüllü olduğu ve bunun için bir belge imzaladığını açıklayan asker, 'eğer uçaksavarlarımız Amerikan ve İngiliz uçaklarını vurmakta başarısız olursa, kendi uçaklarını korkusuzca onların uçaklarına çarptırıp şehit olmaya hazır pilotlarımız var' ifadelerini kullandı.

Aynı askeri kaynak, Hizbullah ve İran'ın da kendilerine yardımcı olacağını kaydetti.

8 BİN PİLOT KAMİKAZE OLMAYA HAZIR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

KASIMPASAZADE ~ 11 yıl önce
Artik su arap yarim adasinda kendini bilmeyen bedevi ruhlu serserilere bir ders verme zamani geldi coktan. Ama ne yazikki bu cesareti sadece bölgeden 10000 km uzaktaki amerikali dostlarimiz gösterebiliyor !!! Kallesler savas ucagimizi düsürüyorlar, pilotlarimizi kaciriyorlar, ...ama bizimkilerde tik bile yok !!!!! Bizimkiler hala o zibidilere nasil sisrin görünebiliriz diye hesap yapiyorlar !!!! Su serserilere biz HÖT diye bagirsak onlarin bize ne cevap verecekleri malum !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
android ~ 11 yıl önce
bu adamlar uçaklarının çalışacağını sanıyorsa halt ediyor uçak yazılımları amerikan ingiliz geriye kalan bir kısım iran uçağı daha havalanmadan vurulur kamikaze pilotlar kendilerine futbol ligi kurup top oynarlar nacak :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Adamlar yememiş içmemiş pilot yetiştirmiş. 100 uçağa 8000 pilot.! Suriye' de uçmak varmış be. Ayda 1 saat. Duy beni TK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güç, ~ 11 yıl önce
burada güç edebiyatı yapanlar bir de sevr i, kurtuluş savaşını, lozan ı okusunlar. ulu önder ATATÜRK ü okusunlar. savaşı okusunlar, çocukları,kadınları, askerleri okusunlar . ırak ta ırzına geçilen kadınları, camileri bombalanan müslümanları okusunlar; sonra emperyalist güçlere başarılar dileyen müslümanları tanısınlar, şimdi ırak a bir baksınlar, bir koyup üçü aldığımızı nasıl da göreceklerdir; libya yı, mali yi, sudan ı,tunus u, cezayir i okusunlar, ne olmuş oralarda. vietnam ı,küba yı öğrensinler, japonya da ne olmuş anlasınlar. doğrudur, amerika ve işbirlikçileri, suriye yi ezer geçer, sıra size geldiğinde neye dua edeceksiniz. siz hala bu projede kim neye hizmet ediyor anlamadınız mı. hadi ırak, libya petrol savaşı idi, anladık, bu neyin savaşı sizce. orada petrol de yok, emperyalistler orada demokrasiyi kurdu, günde 5o insan ölüyor, burada da kurarlar. biz de kurarlar, bedelini öderiz, bir laf vardır anadolu da, bilirsiniz siz. yarın anam babam diye ağlamayın sakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Havada diğer uçaklara çarpacaklarmış. Fazla 2.dünya savaşı filmleri izlemişler. 15 mil yaklaşabilirlerse başarı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seçmen ~ 11 yıl önce
O pilotlar önce Türkiye'ye teknik iniş yaparlar, oy kullanıp ondan sonra kamikazecilik oynarlar bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Panstir üzer!! ~ 11 yıl önce
Esad'ın elinde bizim Fantom'u da yiyen Rus menşeili Panstir hava savunma sistemi var. Nato uçaklarının işi gerçekten zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SADDAM ~ 11 yıl önce
Saddam da böyle atiyordu adami geceyarisi astilar. Suriyenin 450 savas uçagindan ancak 100-120 tanesi uçabilir halde MIG21-23-25-29 SUKHOI 22-24 olmak üzere ayrica L39 egitim uçaklari da yer hedeflerine karsi kullaniliyor.Videolara bakarsaniz hakikaten çok profesyonel pilotlar ne de olsa Israile karsi senelerce savasmislar, fakat El Nusracilar ve diger Cihadcilar yakaladiklari savas Pilotlarinin kafasini palayla kesiyorlar en iyisi bu vahsilerin eline geçmemek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tyler ~ 11 yıl önce
haber kulliyen yalan, suriyenin 1 tane bile uçağının olmadığını var sayalım fakat bu yorum yapanlar? salyalarını akıta akıta o övdükleri adb ve israil uçaklarının attıkları bombalar yüzünden ölenleri seyredecekler? yazılan yorumları okuyunca suriyenin alacağı saldırı için sevinenlerin azımsanamayacak kadar çok olduğunu görüyorum. şu kesinlikle unutulmamalıdır ki bu gün suriye yarın türkiye, savaşın kıvılcımı kuzey afrikada çakıldı, ülkemizin güney sınırında yangın oldu. anadolu bu ateşten etkilenmeden kurtulamaz. suriyede binlerce insan öldü ölüyor ve ölecek. korkarım ki bu bizim insanlarımızada sirayet edecek. türkün yine ateşle imtihan edilecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 11 yıl önce
Hakkaten, Zaytung.com haberi mi bu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000