28 Nisan 2012, Cumartesi 16:10:55

8 BİN PERSONEL ARANIYOR

Körfez ülkelerinden Katar'ın başkentinde halen inşaatı devam eden Yeni Doha Uluslararası Havaalanı'nına 8 bin yeni personel alınacağı bildirildi.
  • calismak icin qatar bir cok yonden iyi bir destination. ozellikle ulkede yillarcaoturmus bir expat aliskanligi var. kurallar standartlar cok net ortaya konmus. Bu terminalda eminim bir cok turk gorev alicaktir.Zira hunterlar uzun suredir . personel avindalar. Ozellikle teknoloji kismindaki arayis buyuk .
  • Lufthasandan kovulacak 6000 kişi buraya başvursun işte...
  • adamlar daha ilk açılışta bizden daha çok insanı ağarlayacak...bu nasıl iş anlamadım...2015deki rakama bak...hayretler içerisindeyim...

Körfez ülkelerinden Katar'ın başkentinde halen inşaatı devam eden Yeni Doha Uluslararası Havaalanı'nına 8 bin yeni personel alınacağı bildirildi. İlk safhası bu yılın sonlarına doğru açılacak havaalanında şu ana kadar 3 bin personel işe alındığı ve 5 bin kişinin daha katılacağı öğrenildi.

Havaalanı CEO'su ve aynı zamanda Katar Havayolları başkanı Ekber El Bekir, medyaya yaptığı açıklamada geçen yıldan bu yana yeni personel alımına devam ettiklerini ve bölgenin önde gelen tesislerinden biri olacak havaalanında toplam 8 bine yakın çalışana ihtiyaç duyulacağını kaydetti.

Yaklaşık 14.5 milyar dolara mal olacak yeni havaalanının inşaatına 2004'te başlanmıştı. Türk firmalarının da ihale aldığı tesisin üç safhada tamamlanması hedefleniyor. Üçüncü safhanın 2015'te sona ermesiyle tesiste 80 uçak bağlantı kapısı, 25 bin metre karelik perakende satış alanı ve çok katlı araç parkı bulunacak.

Yetkililere göre 2 bin 200 hektarlık alana kurulan havaalanı Katar Havayolları'na ev sahipliği yapmanın yanı sıra Airbus 380'in özelliklerine göre dizayn ve inşa edilen dünyadaki ilk havaalanı unvanını kazanacak.

Son yıllarda hızla artan yolcu ve kargo trafiğine hizmet edebilme amacıyla inşa edilen yeni havaalanı tamamlandığında halen kullanılan eski havaalanı da kullanım dışı olacak. İlk safha bu yıl 12 Aralık'ta açılacak ve yılda 24 milyon yolcu ağırlayabilecek. 2015' kadar kapasitenin 50 milyon yolcuya çıkması bekleniyor.

8 BİN PERSONEL ARANIYOR

Yorumlar

cok iyi ~ 12 yıl önce
calismak icin qatar bir cok yonden iyi bir destination. ozellikle ulkede yillarcaoturmus bir expat aliskanligi var. kurallar standartlar cok net ortaya konmus. Bu terminalda eminim bir cok turk gorev alicaktir.Zira hunterlar uzun suredir . personel avindalar. Ozellikle teknoloji kismindaki arayis buyuk .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cv Göndersinler ~ 12 yıl önce
Lufthasandan kovulacak 6000 kişi buraya başvursun işte...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay anasını ~ 12 yıl önce
adamlar daha ilk açılışta bizden daha çok insanı ağarlayacak...bu nasıl iş anlamadım...2015deki rakama bak...hayretler içerisindeyim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000