07 Haziran 2010, Pazartesi 08:21:35

73'lük nine havalimanında yakayı ele verdi!

Başkasının adına düzenlenen sahte TC kimliği ile beş yılda 248 defa KKTC’ye giriş çıkış yapan 73 yaşındaki Nazlı Karlıoğlu, 249’uncu denemesinde yakayı ele verdi.
  • evet maalesef ülkemizde hırsızlık ,uyuşturucu. cinayet ve tecavüz gibi olaylar artmıştır..ve bunların %90 ı türkiyeden gelen vatandaşalrdır. yanlış anlamayın bu türkiyeden gelen vatandaşların hepsinin böyle olduğunu söylemek istemem. ama her zaman kıbrıslı - türkiyeli ayrımı yapan genelde türkiyeli türklerdir. bu yanlış.haber arşivlerinden araştırabilirsiniz bu söylediklerimi(suç oranlarını). ama nedense hala daha kıbrıslı türkleri küçük ve basit görüyorsunuz. bu örnektir.lütfen araştırın türkiyede yaşayan kaç kıbrıslı suç işlemiştir ve kıbrısta işlenen suçların kimlerin tarafından işlendiğini bir araştırın.ön yargı değil sadece gerçekleri araştırın.saygılar!!!
  • İyi güzel de üç beş çapulcuyu, ahlaksızı bir ulusa mal etmek çıkar yol mudur? Bu işlere meydan verenlerin hiç mi kabahati yok? Pislik insanlara her yerde gereken ceza verilmelidir. AMa özellikle günümüz dünyasında bu tür gereksiz ayrılıkçı girişimlerin neye yarayacağı hepimiz tarafından iyi düşünülmelidir. Empati ve anlayış, sağduylu yargılamalarla olaylara yaklaşmalıyız.
  • kıbrısa hiç gelmediğimden nasıl bir yer olduğunu bilmem ama gelmek de istiyorum.yazdıklarının doğru olabileceğini düşünüp eğer doğruysa da sana hak vermemek mümkün değil.belki bu teyzem ticari kaygıyla bu işi yapıyor ama kapı pencere açık bir durumda yaşarken bu dsurumun değişmesi ,suç oranının artması ve yakalananların de burdan göç edenler olması hakikatten hoş değil.
  • Sonra KKTC halkı, türkiyelileri sevmiyor diyorsunuz biz türkiyelileri sevip bağrımıza basarız şahsen bir çok iyi türkiyeli dostum var ancak gel gelelim bu tür uyanıklıklara.. 15 yıla kadar kapımız açık pencerelerimiz açık evimizi bırakabiliyor gezmeye çıkabiliyorduk .. Taa ki doğu köylerindeki vatandaşlar adaya ''göç etmeye'' başlasın.. Dikkatinizi çekiyorum daha çok arap kökenli ve cahil insanlar göç eden kesim !! Suç oranı bir ülkede 15 yılda %600 lere varan artış gösterirse ya bu ülkede bir kaos var yada dış etkenler baş gösteriyor demektir.. Bizim sevmediğimiz tek şey cahillik !! Kıbrıstaki soygun olaylarınıda okursanız eğer göreceksinizki çoğu ilkokul mezunu okumamış doğu ''köylerinden'' göçeden insanlar tarafından işeniyor..

Yaşlı kadın önceki gün Ercan Havalimanı’ndan İstanbul’a gitmek istediği sırada Türkiye’den temin ettiği ve Zekiye Savcı adına düzenlenen sahte TC kimliğini görevli polis memuruna verdiği sırada fark edilerek gözaltına alındı. Uyanık nine, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak tutuklanırken, 2005 yılında işlediği hırsızlık suçundan KKTC’ye giriş çıkış yapmasının yasak olduğu öğrenildi.

Mahkeme’deki ifadesinde Karlıoğlu, KKTC’ye gelirken iç çamaşırı getirdiğini ve giderken de KKTC’den aldığı tütün ürünlerini satarak para kazandığını söylediği öğrenildi.

73'lük nine havalimanında yakayı ele verdi!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
evet maalesef ülkemizde hırsızlık ,uyuşturucu. cinayet ve tecavüz gibi olaylar artmıştır..ve bunların %90 ı türkiyeden gelen vatandaşalrdır. yanlış anlamayın bu türkiyeden gelen vatandaşların hepsinin böyle olduğunu söylemek istemem. ama her zaman kıbrıslı - türkiyeli ayrımı yapan genelde türkiyeli türklerdir. bu yanlış.haber arşivlerinden araştırabilirsiniz bu söylediklerimi(suç oranlarını). ama nedense hala daha kıbrıslı türkleri küçük ve basit görüyorsunuz. bu örnektir.lütfen araştırın türkiyede yaşayan kaç kıbrıslı suç işlemiştir ve kıbrısta işlenen suçların kimlerin tarafından işlendiğini bir araştırın.ön yargı değil sadece gerçekleri araştırın.saygılar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İyi güzel de üç beş çapulcuyu, ahlaksızı bir ulusa mal etmek çıkar yol mudur? Bu işlere meydan verenlerin hiç mi kabahati yok? Pislik insanlara her yerde gereken ceza verilmelidir. AMa özellikle günümüz dünyasında bu tür gereksiz ayrılıkçı girişimlerin neye yarayacağı hepimiz tarafından iyi düşünülmelidir. Empati ve anlayış, sağduylu yargılamalarla olaylara yaklaşmalıyız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kıbrısa hiç gelmediğimden nasıl bir yer olduğunu bilmem ama gelmek de istiyorum.yazdıklarının doğru olabileceğini düşünüp eğer doğruysa da sana hak vermemek mümkün değil.belki bu teyzem ticari kaygıyla bu işi yapıyor ama kapı pencere açık bir durumda yaşarken bu dsurumun değişmesi ,suç oranının artması ve yakalananların de burdan göç edenler olması hakikatten hoş değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sonra KKTC halkı, türkiyelileri sevmiyor diyorsunuz biz türkiyelileri sevip bağrımıza basarız şahsen bir çok iyi türkiyeli dostum var ancak gel gelelim bu tür uyanıklıklara.. 15 yıla kadar kapımız açık pencerelerimiz açık evimizi bırakabiliyor gezmeye çıkabiliyorduk .. Taa ki doğu köylerindeki vatandaşlar adaya ''göç etmeye'' başlasın.. Dikkatinizi çekiyorum daha çok arap kökenli ve cahil insanlar göç eden kesim !! Suç oranı bir ülkede 15 yılda %600 lere varan artış gösterirse ya bu ülkede bir kaos var yada dış etkenler baş gösteriyor demektir.. Bizim sevmediğimiz tek şey cahillik !! Kıbrıstaki soygun olaylarınıda okursanız eğer göreceksinizki çoğu ilkokul mezunu okumamış doğu ''köylerinden'' göçeden insanlar tarafından işeniyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000