28 Haziran 2013, Cuma 08:05:00

70 METRE DERİNLİKTEN ÇIKARILDI

İtalya Dışişleri Bakanlığı, ünlü İtalyan modacı Vittorio Missoni ile eşini taşıyan ve Venezuela'nın batısında 6 ay önce kaybolan uçağın enkazının denizin 70 metre derinliğinde bulunduğunu açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada  4 Ocak'ta kaybolan BN-2 Islander tipi çift motorlu uçağın enkazının ABD'ye ait bir araştırma gemisi tarafından bulunduğu belirtildi.

Parçalara ayrıldığı belirlenen uçağın, kuyruk numarasından teşhis edildiği öğrenildi.

Missoni ailesi ise Venezuela İçişleri Bakanlığı ile İtalya Dışişleri Bakanlığı'na gösterdikleri çaba için teşekkür etti.

Kazanın sebebinin yapılacak soruşturma ile ortaya çıkarılacağından emin olduklarına işaret eden Missoni Ailesi, cenazelerin su üzerine nasıl çıkarılacağın Venezuelalı yetkililer tarafından belirleneceğini söyledi.

Missoni Moda Evi, Vittorio Missoni'nin kaybolmasının ardından şirketin kurucusu Ottavio Missoni'nin ölümü ile sarsılmıştı. 60. kuruluş yıldönümünü çıkardığı yeni erkek giyim ürünleri ile kutlayan şirket, geçen hafta Milano'da 2014 koleksiyonunu tanıtmıştı.

Ünlü Missoni Moda Evi'nin 58 yaşındaki yöneticisi Missoni ile eşi Maurizia Castiglioni'nin yanı sıra çiftin 2 İtalyan arkadaşını taşıyan uçak,  Los Roques Adası'ndan kalkış yaptıktan kısa süre sonra radar ekranlarından kaybolmuştu

70 METRE DERİNLİKTEN ÇIKARILDI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000