04 Mart 2014, Salı 08:26:17

7 HELİKOPTER PARÇALANDI!

Suriye'nin Halep kentindeki Minig Askeri Havalimanı'nda bulunan yedi helikopterin IŞİD tarafından yakıldığı bildirildi.
  • Zaten Halep/Minakh hava üssündeki helikopterler kaç senedir uçmayan ve paslanmis helikopterlerdir. Uçan helikopterlerin tümü Esada bagli pilotlar tarafindan güney Suriyeye kaydirildi. çok yakinda Suriye ordusu Rusya ve Iranin yardimiyla ülkesini bu çeçen katar ve Suudi Allahu ekber deyip kafa kesen teröristlerden kurtaracak ve bu ise en çok Erdogan ve Akp üzülecek.
  • Gelecek sezon turkiyede

Suriye Yerel Koordinasyon Komitesi (LCC) Halep Medya Sorumlusu Ahmed Muhammed Ali, yaptığı açıklamada, Halep'in kuzeyinde konuşlanan IŞİD'in Rakka kentine ve Halep'in Bab bölgesine çekildiğini belirtti.

Çekilme sırasında Halep'in kuzeyindeki her şeyin yakılıp yıkıldığını dile getiren Ali, IŞİD'in Minig Havalimanı'ndaki yedi askeri helikopter ile taşınamayan çok sayıda askeri aracı yaktığını söyledi.

IŞİD'in havaalanını terk etmeden önce tüm taşınabilir malzemeleri Rakka kentine götürdüğünü belirten Ali, "IŞİD, havalimanı ve çevresindeki kontrolü altındaki yerleri terk etmeden önce her yere mayın döşedi. Faysal un değirmeninin tüm cihazları sökülerek yine Rakka'ya gönderildi ve değirmen de yakıldı. IŞİD'in yaptıkları bunlarla sınırlı değil. Azez ilçesindeki hastanelerde tüm tıbbi cihazlar ve ilaçlar çalındı. IŞİD bölgede halka faydalı hiçbir şey bırakmadı. Taşınabilir her şeyi götürdü, taşınamayanları ise ateşe verdi" diye konuştu. 





7 HELİKOPTER PARÇALANDI!

Yorumlar

Mi-17 ~ 10 yıl önce
Zaten Halep/Minakh hava üssündeki helikopterler kaç senedir uçmayan ve paslanmis helikopterlerdir. Uçan helikopterlerin tümü Esada bagli pilotlar tarafindan güney Suriyeye kaydirildi. çok yakinda Suriye ordusu Rusya ve Iranin yardimiyla ülkesini bu çeçen katar ve Suudi Allahu ekber deyip kafa kesen teröristlerden kurtaracak ve bu ise en çok Erdogan ve Akp üzülecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 10 yıl önce
Esad'ın yaptığı tüm zülum ve şerefsizliklere ortaksın, haberin olsun..
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gelecek sezon turkiyede

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000