13 Nisan 2014, Pazar 13:00:19

685 GÜNLÜK GÖKYÜZÜ HASRETİ SONA ERDİ

Türk Hava Yolları Yönetimi tarafından 29 Mayıs 2012 tarihinde yaptıkları eylem nedeniyle işten çıkartılan 305 kişiden geri alınan personel 685 günlük aradan sonra yeniden uçuşlara başladı.
  • Haksiz yere atildiniz ama tekrardan aramıza hoşgeldiniz cesur yürekli arkadaşlar, THY sizinle daha güçlü olacak...
  • Ne zorluklar yaşadıklarını bildiğim 305'i yeniden gökyüzünde görmek, rakip bir havayolu personeli olsam da beni çok mutlu etti.Kısa süreliğine de olsa onlarla çalışmak çok keyifliydi.Ait oldukları yerde hepsine güvenli ve huzurlu uçuşlar diliyorum.
  • dövme nedir ya , at pazarından aygırmı seçiyorsun oldu bide dişlerine bakım insanların , idealist hukukçu yokmu bu memlekette , şikayet eden dava eden bi baba yiğit yokmu acep ?
  • Tek isteğim tükürükçülerin ve işten birçok kişinin atılmasına sebep olan sendika şakşakçılarının girmesini istemiyordum, öyle de olmuş. Haksız yer işten atılan arkadaşlarım aramıza hoşgeldiniz
  • Hos geldiniz grev önemliydi destek bulamadınız ve malesef bunca acıyı çektiniz.Bundan sonra eminim birdaha asla böyle birsey yapmazsınız (kotu olanda bu zaten)işveren isteğine ulaştı.Size cayci felan diyenleride hic kafanıza takmadiginizi biliyorum , gerekte yok zaten.Namusumla para kazandıktan sonra çay satarım simit satarım Cokda önemliydi yani .Allah kazasız belasız uçuşlar versin
  • Böyle bir ülkede arama cesaretini göstermiş, bedel ödemiş ve aramıza dönmüş delikanlı iş arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum, sağlıkla sıhhatle uçalım hep birlikte inşallah, bu Tekke'den hepimize ekmek çıkar hiç endişelenmeyin artık keyif zamanı ...
  • Geri dönen 305 aleyhine yorum yazan saygısız arkadaşlar...burası uygun olmadığı için başkaca şey yazmak istemiyorum...arkadaşlar aramıza hoş geldiniz...inşallah milli hava yolumuzu sizlerle dahada yukarılara taşıyacağız...Hepinize şimdiden başarılar dilerim.
  • Arkadas bu adamlar kendi haklarını savunurken senin benim haklarımı da savundular.medeniydi istekleri her medeni ülkede alkışlanırdı bi nasıl bir ülkeysek dışlıyoruz onları.lufthansa pilotları grev yapınca helal olsun adamlara 3000 uçuş iptal olmuş derken bu cocuklara kimse haksızlık edemez.kimle uçtuysam kaptanların bu arkadaşlara helal olsun dediğini duydum hep.siz daha kendi arkadaşınıza sahip çıkmıyorsunuz git pegasus ta uç diyosun.ayıptır yazıktır(.bu arada ne kabindenim ne greve gittim)
  • Isine yeni baslayan 305 arkadasimiza oncelikle hosgeldin demek istiyorum! Burda ara bozmak isteyen yazilara kulak asmayin! Adam sanki atilan 305 kisiden biriymis de sitem ediyormus gibi yazmis ama eminim bu nifak tohumlari ekmeye calisan insanlar eminim hayatinda hic ucaga bile hinmemistir! Amaclar is huzurunu bozmak! Bir kabin memurunun ucakta bulunma amacinin cay vermek oldugunu soyleyenler ise tam manasi ike "HASETLER VE KISKANCLAR" siz once acin bir ogrenin km nun gorevlerini sonra da onlari kucumseyin ! Hayatta her isin cok yetenek isteyen yonleri oldugu gibi basit yonleri de vardir! Cay vermek kolay olabilir ama milyonda birde de olsa acil bir durum meydana geldiginde o acil durumu bertaraf etmek ve yeri geldiginde 350 yolcuyu da kontrol altinda tutmak cok yetenek istiyor! Iste buyuzden yeteneksizler OUT yetenekliler IN olarak kaliyor!
  • Sizi istemiyoruz asik suratlarinizi burusuk ellerinizi gormek istemiyoruz gidin pegasusa uyaniklar

 Mayıs 2012'de yaptıkları eylem nedeniyle Türk Hava Yolları tarafından işten çıkarılan 305 uçucu personelden işe alınacakların eğitim sürecinin tamamlanmasının ardından işbaşı yapanlar uçuşlara başladı.

Türk Hava Yolları Uçuş Eğitim Merkezi'nde 22 gün boyunca tazeleme eğitimleri alan personelden başarı sağlayanlar bugün uçuşlara başladı. 685 gündür Türk Hava Yolları üniformasıyla göklerden uzak kalan uçucu personelin büyük bir mutluluk yaşadığı belirtildi.

Öte yandan eğitimlerde kilo problemi ve dövmeli olanlar ise elenerek THY üniformasıyla göklerdeki yerini alamanın hüznünü yaşadı.

©AirportHaber.com

685 GÜNLÜK GÖKYÜZÜ HASRETİ SONA ERDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Haksiz yere atildiniz ama tekrardan aramıza hoşgeldiniz cesur yürekli arkadaşlar, THY sizinle daha güçlü olacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlasvolki ~ 10 yıl önce
Ne zorluklar yaşadıklarını bildiğim 305'i yeniden gökyüzünde görmek, rakip bir havayolu personeli olsam da beni çok mutlu etti.Kısa süreliğine de olsa onlarla çalışmak çok keyifliydi.Ait oldukları yerde hepsine güvenli ve huzurlu uçuşlar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkatli ! ~ 10 yıl önce
dövme nedir ya , at pazarından aygırmı seçiyorsun oldu bide dişlerine bakım insanların , idealist hukukçu yokmu bu memlekette , şikayet eden dava eden bi baba yiğit yokmu acep ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasas ~ 10 yıl önce
Tek isteğim tükürükçülerin ve işten birçok kişinin atılmasına sebep olan sendika şakşakçılarının girmesini istemiyordum, öyle de olmuş. Haksız yer işten atılan arkadaşlarım aramıza hoşgeldiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hos geldiniz grev önemliydi destek bulamadınız ve malesef bunca acıyı çektiniz.Bundan sonra eminim birdaha asla böyle birsey yapmazsınız (kotu olanda bu zaten)işveren isteğine ulaştı.Size cayci felan diyenleride hic kafanıza takmadiginizi biliyorum , gerekte yok zaten.Namusumla para kazandıktan sonra çay satarım simit satarım Cokda önemliydi yani .Allah kazasız belasız uçuşlar versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sergio ~ 10 yıl önce
Böyle bir ülkede arama cesaretini göstermiş, bedel ödemiş ve aramıza dönmüş delikanlı iş arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum, sağlıkla sıhhatle uçalım hep birlikte inşallah, bu Tekke'den hepimize ekmek çıkar hiç endişelenmeyin artık keyif zamanı ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Geri dönen 305 aleyhine yorum yazan saygısız arkadaşlar...burası uygun olmadığı için başkaca şey yazmak istemiyorum...arkadaşlar aramıza hoş geldiniz...inşallah milli hava yolumuzu sizlerle dahada yukarılara taşıyacağız...Hepinize şimdiden başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KM a ~ 10 yıl önce
Arkadas bu adamlar kendi haklarını savunurken senin benim haklarımı da savundular.medeniydi istekleri her medeni ülkede alkışlanırdı bi nasıl bir ülkeysek dışlıyoruz onları.lufthansa pilotları grev yapınca helal olsun adamlara 3000 uçuş iptal olmuş derken bu cocuklara kimse haksızlık edemez.kimle uçtuysam kaptanların bu arkadaşlara helal olsun dediğini duydum hep.siz daha kendi arkadaşınıza sahip çıkmıyorsunuz git pegasus ta uç diyosun.ayıptır yazıktır(.bu arada ne kabindenim ne greve gittim)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/A ~ 10 yıl önce
Isine yeni baslayan 305 arkadasimiza oncelikle hosgeldin demek istiyorum! Burda ara bozmak isteyen yazilara kulak asmayin! Adam sanki atilan 305 kisiden biriymis de sitem ediyormus gibi yazmis ama eminim bu nifak tohumlari ekmeye calisan insanlar eminim hayatinda hic ucaga bile hinmemistir! Amaclar is huzurunu bozmak! Bir kabin memurunun ucakta bulunma amacinin cay vermek oldugunu soyleyenler ise tam manasi ike "HASETLER VE KISKANCLAR" siz once acin bir ogrenin km nun gorevlerini sonra da onlari kucumseyin ! Hayatta her isin cok yetenek isteyen yonleri oldugu gibi basit yonleri de vardir! Cay vermek kolay olabilir ama milyonda birde de olsa acil bir durum meydana geldiginde o acil durumu bertaraf etmek ve yeri geldiginde 350 yolcuyu da kontrol altinda tutmak cok yetenek istiyor! Iste buyuzden yeteneksizler OUT yetenekliler IN olarak kaliyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayir ~ 10 yıl önce
Sizi istemiyoruz asik suratlarinizi burusuk ellerinizi gormek istemiyoruz gidin pegasusa uyaniklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cesaret ~ 10 yıl önce
klavye filozofu..bunu cikip insanların yüzüne karsı da söylesene..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000