23 Kasım 2010, Salı 10:02:13

62 GÜNLÜK RÜYA BİTTİ

22 Eylül’de Ankara merkezli iç hat uçuşlarına başlayan Turkuaz Havayolları’nın iç hat macerası 62 gün sürdü. Dünden itibaren satışları kapatan Turkuaz, uçuşlarını iptal etti.
  • bu şirkette hostes olarak çalışan bir arkadaşımın facebook'da bugün paylaştığı bir yazı... (her ay 400 milyar kredi kartı borcu ödeyen doğum gününde lüx yat kiralayıp kızlarla denize açılan residence te oturup yine bikaç yüz milyarlık otomobile binen sevgili dini bütün patronumuz para yok diyerek bizim maaşlarımızı ödemiyor.bu nasıl bi düzen bu nasıl bi adalet bu nasıl bi inanç biri bana açıklasın lütfen
  • Herhalde hiç kimse bir işe başlarken parasını batırmak ve insanları rencide etmek için girmez.Başarmak ve kendi kazancının yanında insanlara ve ülkeye katkı yapmak için yapar.Hidayet Beyde bu amaçla başladı.Ama olmadı...burda okuduğum yorumların çoğu bir insanın kısmetsizliğini kendileri için zafer görüp zil takıp oynacaklar.BU nasıl bir insanlıktır anlayamadım.Yani bu insan başarsa ve ülenin güçlü bir havayolu şirketi olsa daha iyi olmazmıydı.YAPMAYIN LÜTFEN.İnsanlığınızı kaybetmeyin.Benim terbiyem düşene bir tekme de sen at DEĞİL, yanında olmaktır.Unutmayalım ki hayat ta kimsenin ne olacağı belli olmaz.Sonra tükürdüğünüzü yalamak zorunda kalmayın.AYIP....
  • kim alır 30 35 milyon usd borcu olan şirketi ILFC de TC _ TCH yi geri aldı kaldı filoda 3 uçak neymiş bundan sonra wet lease vereceklermiş uçakları güldürmesinler insanları
  • 2010 KASIM SONUNDA BATAR DEMİŞTİK.ANLAŞILAN TARİHLEME NE YAZIKKİ DOĞRU.YAZIK OLDU,AMA BU BİLE BİLE LADES.
  • Deve kesmişlerdi. Kendilerine hayırlı olmadı galiba.
  • Yanlış olan iç hatlara girmek değildi.Yanlışlık şirketin bünyesinde, finans durumunda ve yönetim anlayışında. Bunlar olmamasına rağmen iç hata girilmesi hataydı. Turkuaz ne olur? Belki kör topal gidecek yeri olmayanlarla beraber 3-4 uçakla ite kaka gider. Ama borçlarını da bu şekilde kendi kaynakları ile ödeyemez. Hidayet bey in işi zor. Bana göre zararınada olsa yol yakınken satması lazım şirketi. Bende ayrılanlardanım ama batsın istemem. çalışanlara yazık. Birde 25 yaşındaki bir çocuğa fazla yüklenmeyin. Koca koca şirketler zor durumlara giriyor. tecrübeler acıdır. İnşallah ders alır.
  • Bu şirket içhatlardan çekildi acentelerin ödemeleri nolucak?Gerçi yakıta para vermeyen şirket bizim paramızı nasıl verecekse????
  • 40 Yaş yazan arkadaşımız tecrübenin önemine betimleme yapmış ama siz herhalde nüfus idaresinde çalışıyorsunuz ki bu örneği fiziki yaş olarak algılamışsınız. Tecrübe her şeyden daha önemlidir. Ama asıl önemlisi en az 5 yıl tecrübe gerektiren havayolu genel müdürlük makamına, sadece firma sahibi diye iş bilmeyen bir genç arkadaşın genel müdür olmasına göz yuman SHGM'nin yanlış davranışıdır. Ya bu şirket bir kaza-kırım yaşarsa kanunlar önünde kim sorumlu olacak ? 25 yaşındaki bilge genel müdür mü yoksa SHGM’mi yoksa kim ? Tatlı su havacısı olmayın. Konuları iyi anlayıp öyle yorum yapın.
  • Bu nasıl bir zihniyettir anlamış değilim.. tamam tecrübe diyebilirsiniz ama "40 dan önce karar verici olunmaz, olunsa da kalınmaz" cümlesi kabul edilebilir birşey değil.. Hakikaten sizin gibiler olduğu sürece bu millet bir adım öteye bile gidemez... Herkesin dilinde insanların yaşı bazıları şanslı doğar bazıları şansız çeksek de çekemesek de böyle.. Sizin gibi bir zihniyetin vereceği kararın arkasında durmak eziyet olsa gerek..
  • KARADENİZLİ BİR KARDEŞİM VAR. HASAN KÜÇÜKAKYÜZ. TAVLADA PEK İDDİALIDIR. KARŞISINA ACEMİ AMA İDDİALI BİRİ DÜŞTÜĞÜNDE KENDİNE ÖZGÜ SEVİMLİ ŞİVESİYLE '' - PİLEN DE OYNAYİ , PİLMEYEN DE BU PO..İ '' DERDİ. KULAKLARIN ÇINLASIN HASANIM.
Bir süredir ekonomik sıkıntılarla boğuşan Turkuaz Havayolları’nın uçuşları Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından durduruldu.
 
22 Eylül’de 55 TL’lik sabit fiyatlarla iç hat operasyonlarına hızlı bir giriş yapan Turkuaz Havayolları’nın iç hat macerası kısa sürdü. 
 
6 uçakla girdiği iç hat pazarında, iki uçağın kiralayıcı GECAS şirketi tarafından ödemelerdeki aksaklık sebebiyle geri alınması ve bir uçağın Arabistan’da, bir uçağın da bakımda olması yüzünden operasyonu yürütmekte güçlük çeken Turkuaz Havayolları, bugün itibariyle bütün seferlerini durdurdu.
 
Dün geceden itibaren hem acentelerden hem de şirkete ait internet sitesinden bilet satışını durduran şirketin bu sabahki uçuşları da yapılamadı.
 
Şirketten şu ana kadar bir açıklama gelmezken, iptal edilen seferlere bilet alan yolcuların havaalanlarında endişeli bekleyişi sürüyor.
 
22 Eylül’de iç hat seferlerine başlayan Turkuaz Havayolları’nın, başarısız bir süreçten sonra iç hatlardaki ömrü 62 gün sürdü. Şirketin bundan sonra nasıl bir yol haritası çizeceği merakla bekleniyor.
 
©AirportHaber.com
 
62 GÜNLÜK RÜYA BİTTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Misafir ~ 13 yıl önce
bu şirkette hostes olarak çalışan bir arkadaşımın facebook'da bugün paylaştığı bir yazı... (her ay 400 milyar kredi kartı borcu ödeyen doğum gününde lüx yat kiralayıp kızlarla denize açılan residence te oturup yine bikaç yüz milyarlık otomobile binen sevgili dini bütün patronumuz para yok diyerek bizim maaşlarımızı ödemiyor.bu nasıl bi düzen bu nasıl bi adalet bu nasıl bi inanç biri bana açıklasın lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Herhalde hiç kimse bir işe başlarken parasını batırmak ve insanları rencide etmek için girmez.Başarmak ve kendi kazancının yanında insanlara ve ülkeye katkı yapmak için yapar.Hidayet Beyde bu amaçla başladı.Ama olmadı...burda okuduğum yorumların çoğu bir insanın kısmetsizliğini kendileri için zafer görüp zil takıp oynacaklar.BU nasıl bir insanlıktır anlayamadım.Yani bu insan başarsa ve ülenin güçlü bir havayolu şirketi olsa daha iyi olmazmıydı.YAPMAYIN LÜTFEN.İnsanlığınızı kaybetmeyin.Benim terbiyem düşene bir tekme de sen at DEĞİL, yanında olmaktır.Unutmayalım ki hayat ta kimsenin ne olacağı belli olmaz.Sonra tükürdüğünüzü yalamak zorunda kalmayın.AYIP....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kim alır 30 35 milyon usd borcu olan şirketi ILFC de TC _ TCH yi geri aldı kaldı filoda 3 uçak neymiş bundan sonra wet lease vereceklermiş uçakları güldürmesinler insanları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
2010 KASIM SONUNDA BATAR DEMİŞTİK.ANLAŞILAN TARİHLEME NE YAZIKKİ DOĞRU.YAZIK OLDU,AMA BU BİLE BİLE LADES.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Deve kesmişlerdi. Kendilerine hayırlı olmadı galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yanlış olan iç hatlara girmek değildi.Yanlışlık şirketin bünyesinde, finans durumunda ve yönetim anlayışında. Bunlar olmamasına rağmen iç hata girilmesi hataydı. Turkuaz ne olur? Belki kör topal gidecek yeri olmayanlarla beraber 3-4 uçakla ite kaka gider. Ama borçlarını da bu şekilde kendi kaynakları ile ödeyemez. Hidayet bey in işi zor. Bana göre zararınada olsa yol yakınken satması lazım şirketi. Bende ayrılanlardanım ama batsın istemem. çalışanlara yazık. Birde 25 yaşındaki bir çocuğa fazla yüklenmeyin. Koca koca şirketler zor durumlara giriyor. tecrübeler acıdır. İnşallah ders alır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu şirket içhatlardan çekildi acentelerin ödemeleri nolucak?Gerçi yakıta para vermeyen şirket bizim paramızı nasıl verecekse????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
40 Yaş yazan arkadaşımız tecrübenin önemine betimleme yapmış ama siz herhalde nüfus idaresinde çalışıyorsunuz ki bu örneği fiziki yaş olarak algılamışsınız. Tecrübe her şeyden daha önemlidir. Ama asıl önemlisi en az 5 yıl tecrübe gerektiren havayolu genel müdürlük makamına, sadece firma sahibi diye iş bilmeyen bir genç arkadaşın genel müdür olmasına göz yuman SHGM'nin yanlış davranışıdır. Ya bu şirket bir kaza-kırım yaşarsa kanunlar önünde kim sorumlu olacak ? 25 yaşındaki bilge genel müdür mü yoksa SHGM’mi yoksa kim ? Tatlı su havacısı olmayın. Konuları iyi anlayıp öyle yorum yapın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu nasıl bir zihniyettir anlamış değilim.. tamam tecrübe diyebilirsiniz ama "40 dan önce karar verici olunmaz, olunsa da kalınmaz" cümlesi kabul edilebilir birşey değil.. Hakikaten sizin gibiler olduğu sürece bu millet bir adım öteye bile gidemez... Herkesin dilinde insanların yaşı bazıları şanslı doğar bazıları şansız çeksek de çekemesek de böyle.. Sizin gibi bir zihniyetin vereceği kararın arkasında durmak eziyet olsa gerek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KARADENİZLİ BİR KARDEŞİM VAR. HASAN KÜÇÜKAKYÜZ. TAVLADA PEK İDDİALIDIR. KARŞISINA ACEMİ AMA İDDİALI BİRİ DÜŞTÜĞÜNDE KENDİNE ÖZGÜ SEVİMLİ ŞİVESİYLE '' - PİLEN DE OYNAYİ , PİLMEYEN DE BU PO..İ '' DERDİ. KULAKLARIN ÇINLASIN HASANIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000