14 Haziran 2017, Çarşamba 08:46:50

60 uçaklık dev operasyon

Katar'da 5 Haziran'da başlayan krizin ekonomiyi vurmasının ardından, Power International Holding'in Başkanı Mutaz el Hayyat'tan ilginç bir destek hamlesi geldi
  • Ya benim anlamadigim neden inekleri amerikadan alma geregi duymuslar
  • Araplarin yavas yavas kafalari calisiyor
  • ya adam simdi katar icin calisma vakti demisde cok guldum.adam resmen ticaret yapacak ama kalkmis milli edalarla konusmus. gorelim bakalim hacimi o sutu bedava dagittsin halkina da alkislayalim.
  • Ay ne kadar tatli birsey ama kargoda saklamak cook yazik
  • ancami akillarina gelmis. simdiye kadar nerelerini yaglamislarda iki ciftlik kurmamislar. bizde sut 90 kurus, 1 tl. bosuna ugrasip rahatlarini bozmasinlar sut de gondeririz.
  • Arkadaşlar TÜRKİYE katar â yardım falan etmiyor parayla mal satıyorlar parayla ticaret ne zamandır yardım oldu
  • Böyle giderse artık kendileri üretime başlaycak ve ileride suudilerle tekrar anlaşma olduğunda suudilere ihtiyaçları kalmayacak dışa bağlı olmaktansa üretime geçicekler buda artık yavas yavas üretime geçtiklerini gösteriyor ileride herkes kapısını kapatsa da kendileri üretim yapabilicek duruma gelicek bu qatar için iyi birşey
  • Kalkışta inekleri tutan halatlar kopar bir şekilde, kargo dobrowski olur gibime geliyor. Merak ettim cidden, nasıl taşınacak..
  • bu işler böyle yürümez sen git suudi abinin elini öp özür dile bence
  • Ambargoyu ABD yaptırıyordu zaten. İnekleri ABD'den alması tam isabet olmuş. Silahları da ABD'den alsalar sıkıntı kalmayacak:)

Körfez ülkelerinin Katar’a uyguladığı ambargonun ardından Türkiye gıda yardımına başlamıştı. Kargo uçakları iki ülke arasında mekik dokuyor. Katar’da şu an gıda sıkıntısı bulunmuyor.

Ancak ülkenin Suudi Arabistan’dan karşıladığı günlük süt ihtiyacı kesintiye uğradı.

Katarlı Holding başkanı Mutaz el Hayyat da bu kampanya kapsamında ülkedeki taze süt sıkıntısını gidermek için hava yoluyla 4 bin inek taşımaya hazırlanıyor.

El Hayyat'ın Avustralya ile ABD'den satın aldığı 590 kilogramlık 4 bin inek, Katar Havayolları'yla yapılacak 60 uçuşla ülkeye getirilecek. "Şimdi, Katar için çalışma zamanı" diyen El Hayyat, 4 bin inekle krizden önce büyük bir kısmı Suudi Arabistan'dan sağlanan taze süt tedariğinde açılan boşluğu doldurmayı hedefliyor. Halkın ise bu yeni gelişmelerle krize rağmen ümidini yitirmediği belirtiliyor.

60 uçaklık dev operasyon

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Katar ~ 7 yıl önce
Ya benim anlamadigim neden inekleri amerikadan alma geregi duymuslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalakalık ~ 7 yıl önce
abd ye yalakalık olsun diye dünde 12B USD lık silah alımı anlaşması imzaladılar
Mardinli ~ 7 yıl önce
Araplarin yavas yavas kafalari calisiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hehe ~ 7 yıl önce
ya adam simdi katar icin calisma vakti demisde cok guldum.adam resmen ticaret yapacak ama kalkmis milli edalarla konusmus. gorelim bakalim hacimi o sutu bedava dagittsin halkina da alkislayalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
P ~ 7 yıl önce
Ay ne kadar tatli birsey ama kargoda saklamak cook yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arap isi ~ 7 yıl önce
ancami akillarina gelmis. simdiye kadar nerelerini yaglamislarda iki ciftlik kurmamislar. bizde sut 90 kurus, 1 tl. bosuna ugrasip rahatlarini bozmasinlar sut de gondeririz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yardım ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar TÜRKİYE katar â yardım falan etmiyor parayla mal satıyorlar parayla ticaret ne zamandır yardım oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yardıma cevaben ~ 7 yıl önce
Yardımdan kasıt bedavaya ürün göndermek değil. Katar'ın bizden böyle yardıma ihtiyacı yok zaten. Mevcut durumda diğer Körfez ülkelerin ambargo uyguladığı bir ortamda , uçuşlarını askıya aldığı,kapılarını kapattığı, ticareti durdurduğu bir ortamda TÜRKİYE olarak zor günler geçiren Katar'a ticareti kesmeyerek, uçuşları ve ticaret devam ettirerek yardımcı oluyoruz. İnşAllah açıklayabilmişimdir.
Scarfaces ~ 7 yıl önce
Böyle giderse artık kendileri üretime başlaycak ve ileride suudilerle tekrar anlaşma olduğunda suudilere ihtiyaçları kalmayacak dışa bağlı olmaktansa üretime geçicekler buda artık yavas yavas üretime geçtiklerini gösteriyor ileride herkes kapısını kapatsa da kendileri üretim yapabilicek duruma gelicek bu qatar için iyi birşey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kalkış ~ 7 yıl önce
Kalkışta inekleri tutan halatlar kopar bir şekilde, kargo dobrowski olur gibime geliyor. Merak ettim cidden, nasıl taşınacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geçici ~ 7 yıl önce
bu işler böyle yürümez sen git suudi abinin elini öp özür dile bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geçiciye ~ 7 yıl önce
laf söyledi bal kabaaa, koy tabaaa, ye sabaaa
Bravo ~ 7 yıl önce
Ambargoyu ABD yaptırıyordu zaten. İnekleri ABD'den alması tam isabet olmuş. Silahları da ABD'den alsalar sıkıntı kalmayacak:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mesut ~ 7 yıl önce
taşıyacak uçaklar da amerikan malı.ineklerden sütü sağmak için ve o sütü işlemek için de amerikan malı makineleri kullanacaklar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000