24 Ekim 2014, Cuma 07:55:31

6 KITADA 36 LOUNGE

İnsanlar ile mekanları birbirine bağlayan Emirates, 10. yılını kutladığı lounge’larına (özel dinlenme salonu) bugüne kadar 320 milyon doların üzerinde yatırım yaptı.
  • kandan beslenen medeniyetler....
  • Ne yazık ki bu petrol zengini arap havayolu reklamları çok fazla çıkmaya başladı. Sanırım güç aldıkları birileri var.

İnsanlar ile mekanları birbirine bağlayan Emirates, 10. yılını kutladığı lounge’larına (özel dinlenme salonu) bugüne kadar 320 milyon doların üzerinde yatırım yaptı.

Yolcuların uçakta beklediği yüksek hizmet ve ürün kalitesini uluslararası dinlenme salonlarında sunan Emirates, bugüne kadar yeni alanları hizmete almak ve mevcut olanları yenilemek amacıyla, dünya genelinde 320 milyon doların üzerinde yatırım yaptı.
22 milyonun üzerinde yolcu ağırlandı

Brisbane’de Dubai dışında ilk uluslararası dinlenme salonunun açılmasının ardından Emirates, lounge’larında 22 milyonun üzerinde yolcu ağırlandı. Emirates Lounge’lar 25'in üzerinde dil konuşabilen 1.400 kişilik güçlü bir ekip tarafından yönetiliyor. Emirates Lounge'lar toplamda 69.565 metrekarelik bir alan kaplıyor ve havayolu şirketinin büyümesine paralel şekilde müşterilerin taleplerini karşılayabilmek adına aynı anda 11.526 müşteriyi ağırlayabiliyor.

Emirates Havaalanı Hizmetleri Bölümü Kıdemli Başkanı Mohammed H. Mattar, "Geçtiğimiz on yıl içerisinde dinlenme salonu ağımızı geliştirmek üzere muazzam yatırımlar yaptık. Emirates Lounge'larımızın hizmet kalitemizin önemli bir parçası olduğunu düşündüğümüz için yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Genişleyen dinlenme alanı ağımız yolcularımızın her türlü ihtiyaç ve beklentilerini karşılamaktadır. Uçakta sunduğumuz hizmet ve ürünleri yerde de deneyimlemelerine çok önem veriyoruz. Uçağa binmeden önce müşterilerimiz özel şöförlü araç hizmetinden, özel havaalanı geçiş noktalarından ve lüks dinlenme salonlarından faydalanabiliyor. Bunların her biri Emirates deneyiminin bir parçası olarak kaliteden ödün verilmeden sunulmaktadır" dedi.

6 kıtada toplam 36 lounge

Emirates şu an altı kıtada 36 Lounge’a sahip; Auckland, Bangkok, Beijing,  Birmingham, Brisbane, Colombo, Delhi, Dubai (x6) , Düsseldorf, Frankfurt, Glasgow, Hamburg, Hong Kong, İstanbul, Johannesburg, Kuala Lumpur, London Gatwick, Londra Heathrow, Manchester, Melbourne, Milan, Münih, New York - JFK, Paris - Charles de Gaulle, Perth, Roma, San Francisco, Şangay, Singapur, Sidney ve Zürih. 

Emirates Lounge'lar ile ilgili bazı kısa bilgiler:

• Brisbane – 2004'te Emirates'in Dubai dışında kurulan ilk dinlenme salonu havaalanı ve çevreyi 360 derece gören muazzam bir manzaraya sahip.

• New York JFK - dinlenme salonundan uçağa doğrudan binme olanağı sağlayan Emirates ağı içerisindeki ilk dinlenme salonu.
• Londra Heathrow ve Singapur, Emirates'in en yoğun uluslararası dinlenme salonları arasında yer alıyor.

• Emirates first class ve business class yolcuları ile Emirates Skywards Platinium ve Gold üyeleri dinlenme salonlarına erişim sağlayabilir.

• Konuklar hem yerel hem de dünyanın dört bir yanına ait birinci sınıf lezzete sahip yiyeceklerden oluşan açık büfenin yanında birinci sınıf şarap, alkollü içecek ve şampanya dahil olmak üzere ücretsiz bar hizmetinin keyfini çıkarabilir.

• Diğer hizmetler arasında Wi-Fi bağlantısı, TV ve okuma alanları, duş alanı ve ibadet odası yer alıyor.

• Emirates Lounge’lar dünya çapında kalite standartlarına uygun olarak İtalyan mermer zemin, altın Rolex saat, deri koltuk ve maun mobilyalar ile donatılıyor.




 

6 KITADA 36 LOUNGE

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
kandan beslenen medeniyetler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arapvari ~ 10 yıl önce
Ne yazık ki bu petrol zengini arap havayolu reklamları çok fazla çıkmaya başladı. Sanırım güç aldıkları birileri var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 10 yıl önce
Paraları var reklam yapıyorlar nesi var ki bunun. Ayrıca arkalarında devlet desteği olduğunu da gizlemiyorlar dolayısıyla çabuk büyüyorlar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000