24 Ekim 2014, Cuma 17:51:29

500. HAVALİMANINA THY UÇURDU

Türk Hava Yolları'nda pazarlama şefi olarak görev yapan 62 yaşındaki gezgin Andras Foldvari'nin 500. havalimanı Iğdır oldu.
  • Andras Foldvari daha önce uzun yıllar Macar Hava yolları Malev de üst düzey yöneticilik yapmış bir havacıdır. Daha sonrada THY ye geçmiştir.. Havayollarında çalışanların gezmesi öğrenmesi çok doğaldır. Mr Foldvari daha önce Yeditepe Üniversitesine davet edilmiş ve Couchsurfing tabir edilen konaklama modeli ve seyahat hatıraları üzerine gençlerin çok beğendiği bir sunum yapmıştır.....yorumların bazılarını anlamak zor..
  • Benim de bi tane pilot tanidigim var: adam binlerce saat ucak kullanmis. Woooo.
  • Saçma sapan yorumlar yapmayın! Adam gençliğinden beri geziyor, daha THY de 10 sene doldurmasan da emekli olacak yaştan ötürü. Thy sponsor olunca kolay olurmuş! Zed bilet ve Couchsurfing ten haberi olmayan b*** at izi kalsıncılar sizi..
  • Sponsor thy olunca 500 olur tabiki
  • Bu şirkette, özellikle de yurt dışında kural şudur; istasyon şefleri eşek gibi çalışır, müdürler ve marketing şefler yan gelip yatar, iki salla bi bağla al maaşı.. Dünyayı gez... Hep sen müdür ol.. Bu şirkette istasyon şefliği yapılmaz... Ovb olunca marketing şef tesekkür alır. İstasyon şefi küfür yer, dayak yer. Aklı olan y.dışında istasyoncu olmasın...
  • 1- adam pazarlamaci oldugu icin paso famtrip yapmis. 2- reklamin icinde thy 500 kere insanin gozune sokulmus. Thy matkasi Belki sadece 1-2 kez ya da caktirmadan yani 'akla getirme' yontemiyle reklama dahil edilseydi viral miral bir sey olabilirdi. Ama bildigin reklam filmi olmus. 3- adamin en sondaki kosma sahnesi sahane. Etkileyici. 4- istasyon sefleri yardirsinlar. Altiustu herseyin onemli bir kismini yapiyirlar caniiim.
  • Andras anlasilan calismamis hep izin yapmis. Bizde de Andas in mudurunden istiyoruz:)))
  • Helal be
  • istasyon şefleri yardırsınlar, marketingciler ohhh kebap... temel abi duy sesimizi... müdürler istasyoncuları cok eziyor... özellikle rizeliler sizle hemşehri olmalarına güveniyor. tk nın adaleti..... temel bey temel bey duy sesimizi işte bu operasyonun ayak sesleri.. :))
  • bu reklam çok güzel düşünülmüş, ve çekilmiş ve thy net olarak anlatıyor.. yabancı yöneticiler türkiyede çalıştıkları şirketlere bence katkı sağlıyorlar zaten maaşlarını alıyorlar ve de hak ederek görüyoruz biliyoruz..

Türk Hava Yolları'nda pazarlama şefi olarak görev yapan 62 yaşındaki gezgin Andras Foldvari'nin 500. havalimanı Iğdır oldu.

Uzun süredir seyahat eden ve 6 kıtada 151 ülke gören Foldvari'nin 500. seyahat noktası Iğdır oldu. THY'nin Macaristan ofisinde pazarlama şefi olarak görev yapan gezgin, THY uçağıyla Iğdır Havalimanı'na inerek yepyeni bir deneyimle tanıştı.

Toplamda 3.5 milyon kilometre yol kat eden Andras Foldvari'nin bu deneyimi dünyayı 86 kez dönmeye eş değer. Foldvari bu sıra dışı özelliğini; 'Çocukluğumdan beri hep yeni şeyler bulmaya meraklıydım. Çünkü keşfetmek hayata heyecan katıyor. Aynı şeyleri tekrar tekrar yapmaktan hep kaçındım. Amacım her zaman araştırmak ve yeni şeyler keşfetmek oldu. Hayata karşı merakımı gidermek için seyahat etmeye başladım' ifadeleriyle açıkladı.

500. HAVALİMANINA THY UÇURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Büyükyüksel ~ 9 yıl önce
Andras Foldvari daha önce uzun yıllar Macar Hava yolları Malev de üst düzey yöneticilik yapmış bir havacıdır. Daha sonrada THY ye geçmiştir.. Havayollarında çalışanların gezmesi öğrenmesi çok doğaldır. Mr Foldvari daha önce Yeditepe Üniversitesine davet edilmiş ve Couchsurfing tabir edilen konaklama modeli ve seyahat hatıraları üzerine gençlerin çok beğendiği bir sunum yapmıştır.....yorumların bazılarını anlamak zor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Benim de bi tane pilot tanidigim var: adam binlerce saat ucak kullanmis. Woooo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Saçma sapan yorumlar yapmayın! Adam gençliğinden beri geziyor, daha THY de 10 sene doldurmasan da emekli olacak yaştan ötürü. Thy sponsor olunca kolay olurmuş! Zed bilet ve Couchsurfing ten haberi olmayan b*** at izi kalsıncılar sizi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sponsor thy olunca 500 olur tabiki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kural böyle ~ 9 yıl önce
Bu şirkette, özellikle de yurt dışında kural şudur; istasyon şefleri eşek gibi çalışır, müdürler ve marketing şefler yan gelip yatar, iki salla bi bağla al maaşı.. Dünyayı gez... Hep sen müdür ol.. Bu şirkette istasyon şefliği yapılmaz... Ovb olunca marketing şef tesekkür alır. İstasyon şefi küfür yer, dayak yer. Aklı olan y.dışında istasyoncu olmasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
o kadar doğru ki ~ 9 yıl önce
Kardeşim çok doğru yazmışsın.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
1- adam pazarlamaci oldugu icin paso famtrip yapmis. 2- reklamin icinde thy 500 kere insanin gozune sokulmus. Thy matkasi Belki sadece 1-2 kez ya da caktirmadan yani 'akla getirme' yontemiyle reklama dahil edilseydi viral miral bir sey olabilirdi. Ama bildigin reklam filmi olmus. 3- adamin en sondaki kosma sahnesi sahane. Etkileyici. 4- istasyon sefleri yardirsinlar. Altiustu herseyin onemli bir kismini yapiyirlar caniiim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
andras izinde ! ~ 9 yıl önce
Andras anlasilan calismamis hep izin yapmis. Bizde de Andas in mudurunden istiyoruz:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bırak seyahati ~ 9 yıl önce
bırakın seyahatleri, kurslara bile gidemeyen şekler var.ertele babam ertele
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Helal be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şef farkı ~ 9 yıl önce
istasyon şefleri yardırsınlar, marketingciler ohhh kebap... temel abi duy sesimizi... müdürler istasyoncuları cok eziyor... özellikle rizeliler sizle hemşehri olmalarına güveniyor. tk nın adaleti..... temel bey temel bey duy sesimizi işte bu operasyonun ayak sesleri.. :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 9 yıl önce
bu reklam çok güzel düşünülmüş, ve çekilmiş ve thy net olarak anlatıyor.. yabancı yöneticiler türkiyede çalıştıkları şirketlere bence katkı sağlıyorlar zaten maaşlarını alıyorlar ve de hak ederek görüyoruz biliyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000