30 Temmuz 2017, Pazar 08:25:17

50 yıl önceki uçak kazasından kalıntılar bulundu!

Fransız Alpleri'nde 50 yıl önce meydana gelen bir uçak kazasında hayatını kaybeden insanlara ait ceset parçaları bulundu.
  • Ne kadar enteresan ucak 1950 de düşüyor, ama bulunan kol ve bacakların sahipleri 75 yıl önceden kayıp... trajediyi kes.
  • Ay nekadar korkunc. Keske tiklamasaydim gece ruyama gircek :(

Fransız Alpleri'nde 50 yıl önce meydana gelen bir uçak kazasında hayatını kaybeden insanlara ait ceset parçaları bulundu. Bir el ve bir bacağa ait insan kalıntılarının 1950 ve 1966 yıllarında bölgede meydana gelen iki kazadan birinde ölenlere ait olduğu düşünülüyor.

Air India Havayolları'na ait bir yolcu uçağı 50 yıl önce Fransız Alpleri'nde düşmüştü.  Yıllarca uçağın enkazına ait bir şeyler bulmak için Mont Blanc ve Bossons Buzulları'nda araştırma yapıldı.

Şimdiye kadar en ufak bir insan kalıntısı olduğuna dair bir işaret bile bulanamamıştı,  bu kez bir el ve bir bacağın üstkısmına ait bir parça bulundu.

Ceset parçalarının yanıssıra uçak enkazından bazı parçalar da bulundu. Bulunana parçaların uçağın motoruna ait olduğu belirtiliyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde uçağın parçaları açıkça görülüyorç

İnsan kalıntılarının bulunduğu bölgede 1950 yılında Air India Havayolları'na ait yolcu uçağının düşmesi sonucu 117 kişi, 1966 yılında yine aynı havayolu firmasına ait uçağın dağlara çarpmaıs spnucu 48 kişi hayatını kaybetmişti.

Kazaların araştıran Daniel Roche, bir kadına ait bir el ve bacak parçaları bulduğunu açıkladı.

Yaklaşık 10 gün önce İsviçre Alpleri'nde  buzların içinde kalan 2 kişiye ait ceset parçaları bulunmuştu.  Yapılan DNA testleri sonucu bu pparçaların 37 yaşındaki  öğretmen  Francine Dumoulin  ve ayakkabıcı Marcelin Dumoulin'e ait olduğu anlaşılmıştı. Çift 75 yıl önce ortadan kaybolmuştu. 

50 yıl önceki uçak kazasından kalıntılar bulundu!

Yorumlar

CaptainRob ~ 7 yıl önce
Ne kadar enteresan ucak 1950 de düşüyor, ama bulunan kol ve bacakların sahipleri 75 yıl önceden kayıp... trajediyi kes.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enerjix ~ 7 yıl önce
ikisi ayrı olay güzel okursanız anlayabilirsiniz
P ~ 7 yıl önce
Ay nekadar korkunc. Keske tiklamasaydim gece ruyama gircek :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000