31 Ocak 2017, Salı 11:38:53

5 yaşındaki çocuğu kelepçelediler

İran kökenli ABD vatandaşı 5 yaşındaki çocuk havalimanında saatlerce kelepçeli tutuldu.
  • Insan haklari ulkesi .
  • Beter ol Amerika..
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • şaka gibi diyecemde şakada olamaz böyle bir haber puhh 5 yasındakı cocuk nasıl tehdıt dogurur
  • Allah belalarini versin
  • ne kadar cok adaletsizlik varya. yahudilere davrandiklari gibi muslimanlara da oyle davraniyorlar. :(
  • AMERİKA İÇİN SONUN BAŞLANGICI, BEKLE VE GÖR NASIL DAĞILACAK... YENİ SÜPER GÜÇ ÇİN.
  • ABD kendi düşmanını yaratma konusunda ustadır. O çocuğa böyle muamelede bulunarak ileride düşman olmasını garantiye getiriyor. İkiz kulelere iki uçak çaktı, bütün ortadoğuda istediğini yaptı.
  • Terörün yaşı ve cinsiyeti olmaz.Çok doğru söylemiş.Terör örgütleri küçük yaşta hiç kimsenin şüphelenmeyecek çocukları seçiyorlar.Çok yerinde bir davranış.Az bile yapmışlar...
  • Türkiye'de de oluyor bunlar, haberiniz yok.. Sonuçta insan ve vatandaş yerine koyulmadığı için haber yapılmıyor.. Yazık bu memlekete , bunlarıda gördüyse bittik demektir...

İran kökenli ABD vatandaşı 5 yaşındaki çocuk havalimanında saatlerce kelepçeli tutuldu. Skandalı savunan Trump'ın sözcüsü, "Yaş ve cinsiyetinden dolayı birinin ABD'ye tehdit oluşturmayacağını varsaymak yanıltıcı ve yanlış" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarına herhangi bir gerekçe gösterden 30 gün boyunca ABD'ye giriş yasağı getirmesi tartışılmaya devam ediyor.

Trump yasağının son kurbanı ise, 5 yaşındaki İranlı bir çocuk oldu.

Ailesiyle birlikte ABD'ye giriş yapmasına izin verilmeyen 5 yaşındaki çocuk başkent Washington'daki Dulles Havalimanı'nda tam 5 saat kelepçeli tutuldu.

ABD VATANDAŞI OLMASINA RAĞMEN KELEPÇE

Geçtiğimiz cumartesi günü Dulles Havalimanı'nda gerçekleşen olayı Demokrat senatör Chris Van Hollend gündeme getirdi. Senatör Chris Van Hollend, 5 yaşındaki çocuğun Maryland doğumlu olduğunu ve annesinin İranlı olduğunu söyledi.

ABD vatandaşı olduğu belirtilen İran kökenli 5 yaşında ki çocuk ailesiyle birlikte havalimanında bekletildi. 5 saat boyunca kelepçeli tutulan minik yavru, serbest kaldıktan sonra annesi tarafından sakinleştirildi. 

Washington'daki Dulles Havalimanı'ndaki olayla ilgili soruyu cevaplayan ABD Başkanı Donald Trump'ın Beyaz Saray sözcüsü Sean Spicer, 5 yaşındaki çocuğun ABD için tehdit oluşturduğu için kelepçelendiğini söyledi.

"ABD'YE TEHDİT OLDUĞU İÇİN KELEPÇELENDİ"

"Yaş ve cinsiyetinden dolayı birinin tehlike oluşturmayacağını varsaymak yanıltıcı ve yanlış" diyen Beyaz Saray sözcüsü Spicer, "Birinin, sınırlarımızı aşarak, bize zarar verebileceği zamanı bilmiyoruz. Başkanı bu an üzerinde beklemek istemiyor. Tüm olanaklarını kullanarak, mümkün olan en kısa zamanda ülkeyi korumayı ve güvenli hale getirmeyi amaçlıyor" şeklinde konuştu.

ANNENİN GÖZYAŞLARI

ABD'nin başkenti Washington'daki Dulles Havalimanı'nda 5 saat kelepçeli olarak bekletildikten sonra serbest bırakılan çocuk, annesi tarafından kucağa alındıktan sonra sakinleştiriliyor. Anne bir yandan çocuğunu öperken, diğer taraftan gözyaşı döküyor. 

 

5 yaşındaki çocuğu kelepçelediler

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

U ~ 7 yıl önce
Insan haklari ulkesi .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alli ~ 7 yıl önce
Beter ol Amerika..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trump ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aaa ~ 7 yıl önce
şaka gibi diyecemde şakada olamaz böyle bir haber puhh 5 yasındakı cocuk nasıl tehdıt dogurur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lanet olsun ~ 7 yıl önce
Allah belalarini versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
t ~ 7 yıl önce
ne kadar cok adaletsizlik varya. yahudilere davrandiklari gibi muslimanlara da oyle davraniyorlar. :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yahudilere mi ? ~ 7 yıl önce
Dostum hiç amerika da bulunmamışsın. Yahudiler oranın krali.
Ne alaka ~ 7 yıl önce
Cocuktan bahsediliyor yahudi musluman ne alaka .
Ammmmmerrriikaaa ~ 7 yıl önce
Cahil yorumu
ANTI AMERICAN ~ 7 yıl önce
AMERİKA İÇİN SONUN BAŞLANGICI, BEKLE VE GÖR NASIL DAĞILACAK... YENİ SÜPER GÜÇ ÇİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elpida ~ 7 yıl önce
ABD kendi düşmanını yaratma konusunda ustadır. O çocuğa böyle muamelede bulunarak ileride düşman olmasını garantiye getiriyor. İkiz kulelere iki uçak çaktı, bütün ortadoğuda istediğini yaptı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bora Balkan ~ 7 yıl önce
Terörün yaşı ve cinsiyeti olmaz.Çok doğru söylemiş.Terör örgütleri küçük yaşta hiç kimsenin şüphelenmeyecek çocukları seçiyorlar.Çok yerinde bir davranış.Az bile yapmışlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Dost ~ 7 yıl önce
Git, daha gecikmeden, tedavi ol, çok hastasın, farkında değilsin.
Haken ~ 7 yıl önce
Türkiye'de de oluyor bunlar, haberiniz yok.. Sonuçta insan ve vatandaş yerine koyulmadığı için haber yapılmıyor.. Yazık bu memlekete , bunlarıda gördüyse bittik demektir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tabi.... ~ 7 yıl önce
ulan ...... yaratık. kim kelepçeledi Türkiyede 5 yaşındaki çocuğu a dangalak. Habere yorum yapacaksın, memleketine laf sokmayacaksın. Olm sana çok laf söylemek istiyorum ama bu yorumun bile çıkacağından şüpheliyim zaten. Fakat şunu söyleyeyim. Aklına getirebildiğin en ağırlafları düşün şimdi.... Hah işte o lafların bir milyar katını ediyorum sana.
Haken ~ 7 yıl önce
Yazdıklarımız da tırpanlanmış.. Hiç şaşırmadım.. Diktatör bir ülke sonuçta.. Afrika'da bile böyle birşey yok.. Yandaş olmuşsunuz.. Boyun bükmeye devam edin
Normal ~ 7 yıl önce
5 yaşındaki çocuk da ., 85 yaşındaki dedemde bu Türkiye'de kelepçe ile tutuklanıyor.. Bunu kimse görmüyor, niye çünkü yandaş olmuşsunuz.. Kör olmuşsunuz, vicdan yok, hak hukuk yok.. Uyumaya devam
Tabii ~ 7 yıl önce
Allah sana kat kat fazlasını versin.. Yandaş işte.. Vampir gibi.. Dünyadan haberi yok.. Allah ıslah etsin .. Eğitim şart
Daha çoook ~ 7 yıl önce
Daha çoook kelepçe takılacak masum insanlara, çocuklara , yaşlılara.. Güzel günler bunlar.. Suriye'den farkımız yok , zulüm eziyet kin nefret, ancak bunlarda bitecek .. Sabr .. Her nefis ölümü tadacaktır( HŞ)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000