10 Mart 2016, Perşembe 10:19:46

5 kadın uçuş ortasında birbirine girdi

Amerikalı low cost havayolu şirketi Spirit Airlines'ın geçtiğimiz hafta yaptığı Baltimore-Los Angeles uçağında beş kadın yolcu birbirine girdi. Kadınların kavgası yolcular tarafından kaydedildi.
  • hemen yutuba gidip kız kavga videoları izledim.
  • Maganda Amerikalılar, dünyayı karıştırıyorlar!!! Uçağı karıştırmışlar çokmu?
  • Türk'ün kafası hep o işlere çalıştığından dünyadaki halimiz rezil,utanılacak halde ama kimin umurunda hala yok ben olsaydım yok Türk erkeği şöyle! Devam edin bu kafaya!
  • Kedi kavgası; bayılırım! :-)
  • O ucakta ben olsam o sekilde davranamazlardi. Kizlar soyle bir iki kademe azdi mi,erkeksi davranislar sergilemeye basladi mi,erkek devreye girecek orada..Allah ne verdiyse!
  • O kadinlar soyle bir Turk erkegi gorsun.. Soyle bir 48 saat gecirsin.Ondan sonra mum mumlar..Rusyada burda Rus erkeginden destek goremeyen psikolojisi bozuk Ruslari nasil adam ediyoruz saniyorsunuz?

Amerikalı low cost taşıyıcı havayolu şirketi Spirit Airlines'ın geçtiğimiz hafta Çarşamba günü gerçekleştirdiği Baltimore-Los Angeles uçuşunda beş kadın yolcu birbirine girdi.

Edinilen bilgilere göre yüksek sesle müzik dinlemeye başlayan kadınları, diğer yolcular uyardı. Uyarıya aldırış etmeyen kadınlar müziğin sesini daha fazla yükseltti.

Uçuşun ortasına birbirlerine vurmaya başlayan yolcuların o anları diğer yolcular tarafından cep telefonları ile kaydedildi. Uçağın Los Angeles Havalimanı'na iniş yapmasının ardından kavgaya karışan beş kadın uçaktan indirildi.

FBI'dan yapılan açıklamada kavga eden kadınlar hakkında bir suçlama ve tutuklama olmadığı belirtildi.

İşte o anlar;

5 kadın uçuş ortasında birbirine girdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

rezalet ~ 8 yıl önce
hemen yutuba gidip kız kavga videoları izledim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ömer ~ 8 yıl önce
Maganda Amerikalılar, dünyayı karıştırıyorlar!!! Uçağı karıştırmışlar çokmu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cümlesine ~ 8 yıl önce
Türk'ün kafası hep o işlere çalıştığından dünyadaki halimiz rezil,utanılacak halde ama kimin umurunda hala yok ben olsaydım yok Türk erkeği şöyle! Devam edin bu kafaya!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 8 yıl önce
Kedi kavgası; bayılırım! :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A319 ~ 8 yıl önce
O ucakta ben olsam o sekilde davranamazlardi. Kizlar soyle bir iki kademe azdi mi,erkeksi davranislar sergilemeye basladi mi,erkek devreye girecek orada..Allah ne verdiyse!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Moskova'dan. ~ 8 yıl önce
O kadinlar soyle bir Turk erkegi gorsun.. Soyle bir 48 saat gecirsin.Ondan sonra mum mumlar..Rusyada burda Rus erkeginden destek goremeyen psikolojisi bozuk Ruslari nasil adam ediyoruz saniyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
738 ~ 8 yıl önce
Senin annene, varsa kizkardeslerine de böyle mi düsünüyolardir acaba amele?
Hadi ya ~ 8 yıl önce
Comar detected

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000