27 Ocak 2011, Perşembe 16:12:00

45 UÇAKLARI TÜRKİYE'DE MODERNİZE EDİLECEK

Pakistan Hava Kuvvetleri (PAF) Komutanı Rao Kamar Süleyman, 45 adet F-16 savaş uçağının Türkiye'de modernize edileceğini açıkladı.
  • Pakistanın çok büyük bir düşmanı var oda hindistan bu nedenle devamlı karşılıklı silahlanıyorlar.3. dünya savaşı burda çıkmazsa şaşırmam.Pakistan-Hindistan-Çin
  • Modernizasyon bakım değildir...Bakımını neden yapamadığımızı uçakları alırken bakımını,parçasını düşünmeyen yaranmak için alım yapan hükümetlere sorun...TAI Türkiyede sevin yada sevmeyin en büyük umuttur havacılık adına ve bakım merkezi olarak bir tamirhaneye dönüşmediği için mutlu olunması gerekir,orada yapılan ve yapılması gereken tasarımdır,geliştirmedir ve öyle olacak ileride de umuyoruz ki...TAI sadece Türkiyeye değil daha farklı ülkelere de çok fazla alternatif olmasına rağmen F16 modernizasyonunu yapmıştır ve yapacaktır,helal olsun...İster beğenin ister beğenmeyin TAI Türkiyede havacılık sanayiinin en büyük umududur...Bırakın kahvede ülke kurtarmayı,ülke kurtaranlar bütün gün yeni işler başaran TAI mühendisleridir......
  • ayvayı yedi pakistanın f-16 ları....ya bu pakistanlılar kafayı yemiş her herhalde....o uçaklar bir daha iflah etmez :))
  • Madem biz yapabiliyoruz, neden bizim tayyarelerin bakımı İsrail'de yapılıyor? Diğer taraftan Pakistan'ın tayyare sayısı bizi katlıyor, bu da bir ironi olsa gerek.

Başkent İslamabad'da bir törende konuşan Süleyman, Mart ayında PAF'nin filosuna F-16 ve FJ-17 Thunder tipi yeni savaş uçaklarının katılacağını, 45 adet F-16 savaş uçağının Türkiye'de modernize edileceğini, 9 adet JF-Thunder savaş uçağının da Pakistan'da üretileceğini söyledi.

Hava Kuvvetlerinin gücünden övgüyle söz eden Süleyman, Çin ile Pakistan'ın ortak ürettiği 21 adet FJ-17 Thunder savaş uçağının son bir yılda PAF'nin filosuna katıldığını belirtti.

Silahlı kuvvetlerin teröristlerin başına bir yumruk gibi indiğini ifade eden PAF Komutanı, Pakistan'dan teröristlerin yok edilmesine kadar mücadelenin süreceğini ve bu konuda iyimser olduğunu kaydetti.

Bölgesindeki ülkelere göre üstün olduğu bilinen PAF filosunda 550'si savaş, gerisi nakliye, VIP ve eğitim uçağı olmak üzere 750'ye yakın uçak bulunuyor. (Zaman)
 

45 UÇAKLARI TÜRKİYE'DE MODERNİZE EDİLECEK

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Pakistanın çok büyük bir düşmanı var oda hindistan bu nedenle devamlı karşılıklı silahlanıyorlar.3. dünya savaşı burda çıkmazsa şaşırmam.Pakistan-Hindistan-Çin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Modernizasyon bakım değildir...Bakımını neden yapamadığımızı uçakları alırken bakımını,parçasını düşünmeyen yaranmak için alım yapan hükümetlere sorun...TAI Türkiyede sevin yada sevmeyin en büyük umuttur havacılık adına ve bakım merkezi olarak bir tamirhaneye dönüşmediği için mutlu olunması gerekir,orada yapılan ve yapılması gereken tasarımdır,geliştirmedir ve öyle olacak ileride de umuyoruz ki...TAI sadece Türkiyeye değil daha farklı ülkelere de çok fazla alternatif olmasına rağmen F16 modernizasyonunu yapmıştır ve yapacaktır,helal olsun...İster beğenin ister beğenmeyin TAI Türkiyede havacılık sanayiinin en büyük umududur...Bırakın kahvede ülke kurtarmayı,ülke kurtaranlar bütün gün yeni işler başaran TAI mühendisleridir......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ayvayı yedi pakistanın f-16 ları....ya bu pakistanlılar kafayı yemiş her herhalde....o uçaklar bir daha iflah etmez :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Madem biz yapabiliyoruz, neden bizim tayyarelerin bakımı İsrail'de yapılıyor? Diğer taraftan Pakistan'ın tayyare sayısı bizi katlıyor, bu da bir ironi olsa gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000