01 Eylül 2013, Pazar 16:01:52

40 METREDEN UÇURUMA YUVARLANDI

Muğla'nın Milas ilçesinde türbülansa kapılan bir paraşütçü düşerek 40 metrelik uçuruma yuvarlandı. Paraşütçünün düşme anı ise, uçuşa hazırlanan Tekirdağlı iş adamı Arslan Hamza Algül’ün kamerasına saniye saniye yansıdı.
  • Hicbirsey anlamadim ne bu?
  • Sporcu degil pilot . Zorunuza gitmesin pilot demek

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ Doğa Sporları Başkan Yardımcısı, paraşüt sporcusu iş adamı Arslan Hamza Algül, tatilini geçirdiği Muğla’nın Milas ilçesinin Ören beldesinde 650 metrelik Alatepe'den atlayış yapmak için hazırlıklarına başladı. Algül’den önce kalkış yapan bir paraşüt sporcusu 10 metre havalandıktan sonra türbülansa kapılarak yere düştü. Paraşütü katlanarak yere düşen sporcu 40 metrelik kayalıktan aşağı doğru yuvarlandı. Sporcunun düşüş anını ise Algül’ün kayıtta olan kamerası saniye saniye kaydetti. Sporcunun düştüğünü gören Algül, uçuş hazırlıklarını yarıda keserek kayalıklardan yuvarlanan sporcuya yardıma koştu.
Tek başına yaralı sporcuya ilk müdahaleyi yapan Algül, sporcuyu kayalıklardan çıkartarak ambulansa haber verdi. Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırılan sporcunun kol ve bacaklarında ezilmelerin olduğu kaydedildi.

Uçuş için hazırlık yaptığı esnada bir paraşütçünün düştüğünü ifade eden Algül, “Uçmak için malzemelerimi hazırlıyordum. Benden önce havalanan bir sporcu 10 metre havalandıktan sonra türbülansa kapılarak yere çakıldı. Kayalıkların bulunduğu yerden düşen sporcu 40 metrelik uçurumdan düştü. Sporcu arkadaşa ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yukarı çıkarttım. Sağlık ekipleri hastaneye kaldırdı” dedi.



40 METREDEN UÇURUMA YUVARLANDI

Yorumlar

ne ~ 11 yıl önce
Hicbirsey anlamadim ne bu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sporcu ~ 11 yıl önce
Sporcu degil pilot . Zorunuza gitmesin pilot demek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kurtcuk ~ 11 yıl önce
uçan her şeye pilot demek alışkanlık olmuş... Hee pilot, tabi pilot... Hezarfen'e nerede pilot denilecek merak ediyorum:)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000