18 Ağustos 2010, Çarşamba 08:14:53

4 ülke ortaklaşa havacılık şirketi kuracak

İsrail, Rusya, Ukrayna ve Ermenistan ortak bir havacılık şirketi kurmak üzere kolları sıvadı...
  • Bu arada tembel arkadalar icin hazir bilgi :) Firma kayıt hizmetinin icerisine neler giriyor? I. şirketin hukuki türünün seçimi (OOO, OAO, ZAO, IP) ve yapacagınız işe göre hangi vergi türünün seçimi hakkında danısmanlık hizmeti verilmesi. II. şirket adresinin kara listede olup olmadıgıyla ilgili inceleme yapmak ve gerektigi (talep edildigi ) takdirde hukuki adres temin edilmesi. III. Hangi iş kolunda çalışılacak ise bu iş kolunun kodlarının temini. IV. şirket kaydı için gerekli tüm evrakların hazırlanması. V. Devlet harcı ödeme makbuzları hazırlama (firma kayıt için 4000 ruble, vergi dairesinden tüzügün kopyasını alma412 ruble, bu tutarlar ayrı olarak ödenmektedir). KAYNAK http://www.rosco.su/tur/content.php?id=32
  • El-Al şirketi kimleri taşıyor? Filistinlileri topraklarından mahrum kalmasında rolü olan Yahudi yerleşim birimlerini dolduran göçmenleri El Al taşıyor. Bu sitede El Al'ın adını kullanarak onların reklamını yapıyorsunuz. Bu sayede en azından bir Yahudinin daha birkaç Filistinli'yi vatanından etmesine yardımcı oluyorsunuz.
  • Doğu Avrupa'dan göç eden sionist görüşlü kesimin haberlerine mi inanıyorsunuz? izrus sitesi Türk ve Müslüman karşıtı propaganda ile dolu. Kendi kalemize gol atıyoruz. insaf...

‘El-Al’ (İsrail), Utair (Rusya), Aerosvit (Ukrayna) ve Armavia (Ermenistan) Havayolları şirketleri WE (Western-Eastern) adını taşıyacak bir havacılık şirketi kurma yönünde bir deklerasyon imzaladıklarını duyurdular.

Anılan firmalar 90 gün içinde geniş formatlı bir anlaşma imzalayacak. Kurulacak ortak havacılık şirketinin üye sayısının 20’ye ulaştırılması yönünde BDT ve Doğu Avrupa ülkeleriyle müzakereler yürütülmekte.

İsrial ‘Izrus.co.il’ portalının verdiği bilgiye göre partnörler, bu girişimden bir dizi kazanımlar elde edecekler. Katılımcı havayolu şirketleri birbirlerinin uçaklarını kullanabilecek, ortak bir teknik destek sistemi kuracak ve ayrıca ortaklaşa daha ucuz uçaklar temin ederek, birbirlerine yolcu konusunda destek olacaklar.

Oluşturulacak birlik havacılık alanında verimin artması yanısıra, masrafların azaltılması ve uçuş coğrafyasının genişletilmesine de katkıda bulınacak.

 

4 ülke ortaklaşa havacılık şirketi kuracak

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bu arada tembel arkadalar icin hazir bilgi :) Firma kayıt hizmetinin icerisine neler giriyor? I. şirketin hukuki türünün seçimi (OOO, OAO, ZAO, IP) ve yapacagınız işe göre hangi vergi türünün seçimi hakkında danısmanlık hizmeti verilmesi. II. şirket adresinin kara listede olup olmadıgıyla ilgili inceleme yapmak ve gerektigi (talep edildigi ) takdirde hukuki adres temin edilmesi. III. Hangi iş kolunda çalışılacak ise bu iş kolunun kodlarının temini. IV. şirket kaydı için gerekli tüm evrakların hazırlanması. V. Devlet harcı ödeme makbuzları hazırlama (firma kayıt için 4000 ruble, vergi dairesinden tüzügün kopyasını alma412 ruble, bu tutarlar ayrı olarak ödenmektedir). KAYNAK http://www.rosco.su/tur/content.php?id=32

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
El-Al şirketi kimleri taşıyor? Filistinlileri topraklarından mahrum kalmasında rolü olan Yahudi yerleşim birimlerini dolduran göçmenleri El Al taşıyor. Bu sitede El Al'ın adını kullanarak onların reklamını yapıyorsunuz. Bu sayede en azından bir Yahudinin daha birkaç Filistinli'yi vatanından etmesine yardımcı oluyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Doğu Avrupa'dan göç eden sionist görüşlü kesimin haberlerine mi inanıyorsunuz? izrus sitesi Türk ve Müslüman karşıtı propaganda ile dolu. Kendi kalemize gol atıyoruz. insaf...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000