07 Şubat 2017, Salı 17:03:37

4 TL'ye Hindistan'a Emirates bileti aldılar

Türkiye’nin en büyük seyahat topluluklarından olan Interrail Türkiye üyelerinden bazılarının Tripsta adlı uçak bileti sitesinden Hindistan, Puket, Hong Kong gibi yerlere 4 TL'ye gidiş-dönüş uçak bileti alması sosyal medyada olay oldu.
  • Hepinizde yediniz dimi sizce kesilmiş bileti acente nasıl etsin ertesi günü arayın acenteyi iptal edemez.Biletin bir kuralı var bu bilette sanırım ekonomi iadesi olmaz.yani kek bir haber gibi geliyor reklam kokan hareketler
  • Kusura bakmayın da salak gibi aa bakın 4 tl ye bilet aldım diye elaleme duyuracağınıza gidip birkaç bilet daha alsaydınız ya ucuza. Sonra iptal edilince burada ağlarsınız ama.
  • Yanlış hesabın Bağdat'tan döneceğini herkes bilir. Yukarıda 5,300 TL yazdığını görüp aşağıda 4,14 TL'ye satın aldım diye kendinden geçen insanların, bu haksız kazançtan utanacaklarına, bir de geri dönüp hak aramalarına hayretler içinde bakıyorum. 4 TL'ye taksimetre bile zor açılıyor. 1 km gitseniz 5-6 TL oluyor, hangi kafa bu? Demek ki bunlar bir emlakçı etiketinde, bir ev için 1,000,000 TL yerine insani hata ile 1,000 TL yazdığını görseler, "kardeşim, emin misin? bir ev 1,000 TL olur mu? bir yanlışlık vardır, kontrol edip düzeltin isterseniz" diye yardımcı olacağına, o evi 1,000 TL'ye almak için çata çat kavga edecekler. Ne günlere kaldık. Ceplerinize cüzdanlarınıza iyi bakın arkadaşlar..
  • donanımhaber ölücüleri.
  • Arap bir havayolu için normal fiyat
  • 2016 Senesinde Pegasusla 20 liraya Antalya - İstanbul Uçtum Allah Pegasusa Dert Zeval Vermesin
  • Bizim insanımız ne kadar beleşci.4TL ye bilet olmayacağını aklı olan her insan bilir.Yanlış hesap Bağdattan döner.3-5 kuruşun peşinde koşarsanız olacağı budur.Allahın safları....
  • Dün cumhurbaşkanımız konuşmasında istihdam konusunda seferberlik başlattığını söyledi.Bu seferberliğe ilker aycı'da uyacak mı ? bu konuda röportaj yapıp bizleri bilgilendirseniz ya. olmaz mı?
  • Başarılı bir reklam düşüncesi...
  • Madur ne ya?

Türkiye’nin en büyük seyahat topluluğu olan Interrail Turkiye üyeleri, Emirates havayolu firmasından sadece 4 TL'ye Türkiye'den Hindistan'a uçak bileti aldı. Check-in yapan üyeler, Emirates’ten de biletlerini kontrol edip onaylandığını gördü. Toplamda 5.331 TL'lik biletleri sadece 4 TL’ye alan üyeler, onaylatılmış biletlerin daha sonradan iptal edildiğini öğrenince şok oldular.

Tripsta adlı uçak bileti sitesinden bilet alan üyeler, sitede ki teknik bir sorundan dolayı 4 TL’ye Hindistan’a uçak bileti aldı. İki arkadaş daha sonra 4 TL'lik bilet kampanyasını 200 binden fazla üyesi bulunan Interrail Türkiye'nin Facebook sayfasından paylaştı. Bunu gören diğer gezginler ise fırsattan yararlanmak isteyerek biletlerini satın aldılar. Ancak kısa bir süre sonra biletler bitince bazı üyeler Tripsta'yı arayarak 4 TL'lik bilet kampansından yararlanmak istediklerini söyledi.

Ancak Tripsta yetkililerinin böyle bir kampanya olmadığını, bahsi geçen yerlere uçak biletlerinin en az 500 euro olduğunu söylediği ifade ediliyor. Bu konuşmanın ardından ise Tripsta yetkilileri sistemdeki teknik sorunun farkına varıp fırsatı kaldırdı. Bilet alanlara ise bu tarz bir kampanyanın teknik bir arızadan kaynaklandığını belirtti. Satın alınan biletler ise iptal edildi.

Hindistan'a 4 TL'lik bileti satın alan ilk iki arkadaştan Serkan K., Sedat Y. ve Cahit B. ile irtibata geçtiğimizde toplamda 100-150'den fazla kişinin fırsattan yararlandığını ve siteye o an girildiğinde sadece Hindistan'da değil Puket, Hong Kong gibi yerlere de uçak biletlerinin gidiş-dönüş 4 TL olduğunu söyledi. Konuyla ilgili madur edildiklerini belirten üyeler, Emirates gibi büyük havayollarının uçak biletlerini satan aracı firmaların genelde bu tarz hatalar yaptıklarını ve gereken önlemlerin alınmasını belirtti.









4 TL'ye Hindistan'a Emirates bileti aldılar

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Cem ~ 7 yıl önce
Hepinizde yediniz dimi sizce kesilmiş bileti acente nasıl etsin ertesi günü arayın acenteyi iptal edemez.Biletin bir kuralı var bu bilette sanırım ekonomi iadesi olmaz.yani kek bir haber gibi geliyor reklam kokan hareketler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Kusura bakmayın da salak gibi aa bakın 4 tl ye bilet aldım diye elaleme duyuracağınıza gidip birkaç bilet daha alsaydınız ya ucuza. Sonra iptal edilince burada ağlarsınız ama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu iş ~ 7 yıl önce
Yanlış hesabın Bağdat'tan döneceğini herkes bilir. Yukarıda 5,300 TL yazdığını görüp aşağıda 4,14 TL'ye satın aldım diye kendinden geçen insanların, bu haksız kazançtan utanacaklarına, bir de geri dönüp hak aramalarına hayretler içinde bakıyorum. 4 TL'ye taksimetre bile zor açılıyor. 1 km gitseniz 5-6 TL oluyor, hangi kafa bu? Demek ki bunlar bir emlakçı etiketinde, bir ev için 1,000,000 TL yerine insani hata ile 1,000 TL yazdığını görseler, "kardeşim, emin misin? bir ev 1,000 TL olur mu? bir yanlışlık vardır, kontrol edip düzeltin isterseniz" diye yardımcı olacağına, o evi 1,000 TL'ye almak için çata çat kavga edecekler. Ne günlere kaldık. Ceplerinize cüzdanlarınıza iyi bakın arkadaşlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bmx ~ 7 yıl önce
malum sitede THY fiyatının çok altına bilet alabilirsiniz ve bazı siteler böyle saçma saçma kampanya yapabilir bunun düşünecek olan bileti alan değil. he ben alır mıyım almam çünkü bu site normal fiyatla aldığı bileti bile iptal edip paranın üstüne yatabiliyor.
Ölücüler ~ 7 yıl önce
donanımhaber ölücüleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap ~ 7 yıl önce
Arap bir havayolu için normal fiyat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PEGASUS ~ 7 yıl önce
2016 Senesinde Pegasusla 20 liraya Antalya - İstanbul Uçtum Allah Pegasusa Dert Zeval Vermesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bora Balkan ~ 7 yıl önce
Bizim insanımız ne kadar beleşci.4TL ye bilet olmayacağını aklı olan her insan bilir.Yanlış hesap Bağdattan döner.3-5 kuruşun peşinde koşarsanız olacağı budur.Allahın safları....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bizim insanimizmi? ~ 7 yıl önce
Zerzevat" bu bizim insanimiz"a baglamişsin olayi aklinin ermedigi ne biliyormusun bunu dunyanin geri kalan butun ulke vatandaslari yapar.Ama sen eziksin kendi kendine .olayi baska yere cevir boyule
istihdam ~ 7 yıl önce
Dün cumhurbaşkanımız konuşmasında istihdam konusunda seferberlik başlattığını söyledi.Bu seferberliğe ilker aycı'da uyacak mı ? bu konuda röportaj yapıp bizleri bilgilendirseniz ya. olmaz mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zekice ~ 7 yıl önce
Başarılı bir reklam düşüncesi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saydam ~ 7 yıl önce
Madur ne ya?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000