09 Ekim 2011, Pazar 08:18:52

4 ŞİRKET DAHA KAPATILDI

Rusya’da Yaroslav şehri yakınlarında hokey oyuncularını taşıyan Yak-42 uçağının düşmesi sonrası havayolu şirketlerine yönelik getirilen sıkı denetlemelerin ardından faaliyetlerini gereği gibi yerine getiremeyen küçük havayolu şirketleri teker teker kapatılmaya devam ediliyor.
  • hiç fark etmez yine ayda 1 kez rusya bölgesdinde uçak düşer bir sebepten veya bir kaç sebepten dolayıdır, rus uçakları artık bitti ömürleri kalmadı ama yine de deh çüşle uçuruyorlar sonucunu da alırlar bu iş böyle sonuçta otobüs değil arızalandı çek sağa kenara tamir edelim usulü rus uçaklarının tamamen uçuştan çekilip geri dönüşüm merkezlerine gönderilmeleri gerekir çıkan sağlam parçaları hiçbir uçakta kullanılamaz..
  • Bu ülkede sivil havacılık o kadar yolsuzluk içindeki, bunlara inamamız olası değil. Bu kapatılan şirketler rüşvetlerini ödememişlerdir.
Rusya Hava Kurumu tarafından eylül ayında İlyin, Yak Servis ve Ulyanovsk Uçuş Okulu Sivil Havacılık şirketi olmak üzere toplam 3 havayolu şirketinin kapatılmasının sonra şimdi de 3-6 Ekim tarihleri arasında Novosibirsk ARZ, Lukiaviatrans, Avipanh ve Aero Tranzit adlı 4 havayolu şirketleri kapatıldı.

Bilindiği gibi, Yaroslav uçak kazası sonrası Devlet Başkanı Dmitriy Medvedev 15 Kasım tarihine kadar yolcuların güvenliğini sağlayamayan havayolu şirketlerinin tespit edilmesi ve bu şirketlerin kapatılması talimatını vermişti.
4 ŞİRKET DAHA KAPATILDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
hiç fark etmez yine ayda 1 kez rusya bölgesdinde uçak düşer bir sebepten veya bir kaç sebepten dolayıdır, rus uçakları artık bitti ömürleri kalmadı ama yine de deh çüşle uçuruyorlar sonucunu da alırlar bu iş böyle sonuçta otobüs değil arızalandı çek sağa kenara tamir edelim usulü rus uçaklarının tamamen uçuştan çekilip geri dönüşüm merkezlerine gönderilmeleri gerekir çıkan sağlam parçaları hiçbir uçakta kullanılamaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu ülkede sivil havacılık o kadar yolsuzluk içindeki, bunlara inamamız olası değil. Bu kapatılan şirketler rüşvetlerini ödememişlerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000