23 Mart 2010, Salı 08:17:35

4 bin 880 paket sigarayla yakalandı!

İzmir Kaçakçılık İstihbarat ve Narkotik Gümrük Muhafaza Müdürlüğü Adnan Menderes Havaalanı ekipleri, şüphelendikleri bir kişiyi çevirdiler ve şaşılacak bir manzarayla karşılaştılar!
  • Hep yakalananlar haber olur, hep onları görürüz okuruz. Ben haberimiz olmayanları merak ederim, tespit edilemeyenleri.. Sonuçta yüzdeye vurulamaz, yakalayamadığımız 9 yakaladığımız 1, başarı yüzdemiz % 10 denemez ki, istatistik kısmı yok bu işin.
  • 1 PAKET SİGARAYI 7 TL YAPARSANIZ BUNLARA HAZIRLIKLI OLMALISINIZ.BU SADECE YAKALANANLAR..KAZANACAM DİYE KAYBEDİYO YİNE HÜKÜMET YAZIK..

İzmir Kaçakçılık İstihbarat ve Narkotik Gümrük Muhafaza Müdürlüğü Adnan Menderes Havaalanı ekipleri, Ukrayna'dan İzmir'e gelen Ukrayna uyruklu S.S. isimli şahsın çok sayıda valizinin olduğunu fark ederek şahsa ait 7 adet valizi X-Ray cihazından geçirtti. Yapılan kontrol neticesinde valizlerin sigara ile dolu olduğu tespit edildi.

Herhangi bir gümrük işlemine tabi tutulmadan ülkeye sokulmak istendiği saptanan toplam 4 bin 880 paket kısa Marlboro Gold Original marka yabancı menşeli sigara ele geçirildi.

İzmir Kaçakçılık İstihbarat ve Narkotik Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Ukrayna uyruklu S.S. ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

 

4 bin 880 paket sigarayla yakalandı!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Hep yakalananlar haber olur, hep onları görürüz okuruz. Ben haberimiz olmayanları merak ederim, tespit edilemeyenleri.. Sonuçta yüzdeye vurulamaz, yakalayamadığımız 9 yakaladığımız 1, başarı yüzdemiz % 10 denemez ki, istatistik kısmı yok bu işin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
1 PAKET SİGARAYI 7 TL YAPARSANIZ BUNLARA HAZIRLIKLI OLMALISINIZ.BU SADECE YAKALANANLAR..KAZANACAM DİYE KAYBEDİYO YİNE HÜKÜMET YAZIK..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000