15 Haziran 2010, Salı 08:28:46

4 bin 800 metrelik pist için geri sayım başladı

Yenileme çalışmaları için 376 milyon dolar harcanan Newyork JFK Havalimanı'nın pisti tamamlandığında 4 bin 800 metre uzunluğu ile dünyanın en uzun pistlerinden biri olacak.
  • adamlar atatürkte pistleri uzatamiyorlar.türkiye hertürlü kanunsuzlugun her türlü dalaverenin dondügü bir ülke ,insanlari önünü göremiyecek kadar kör insanlarla dolu,hepsini saymiyorum.
  • aynı ahl deki gibi... de ha me ii nin sayesinde ahl de de bakım ve uzatma çalışmaları devam ediyor... ne var bizim de pistler iner uzay mekiği.... :)))))))))))))))))))))) orada bir sürü tontonlar var hallederler herşeyi...
  • Adamlar nerdeyse 2-3 havalimanı için gereken parayla yenileme yapıyolar ama bizim ülkemizde havalimanı olmayan şehir sayısı olanlardan daha fazla!!
  • açılsında rahatlayalım

Newyork JFK Havalimanı'nın pistinin inşası 120 gün gibi rekor bir sürede tamamlanarak 1 Temmuz’da hizmete açılacak. 4.8 kilometrelik uzunluğu ile dünyanın en uzun pistine acil durumlarda uzay mekiği bile inebilecek. Trafiğin en yoğun olduğu meydanlardan biri olan JFK’de yeni pistte kalkışların yüzde 40’ı gerçekleştirilecek.

Pist hem genişletiliyor hem de iki adet yeni taksi yolu ekleniyor. Pistin hizmete girmesiyle havalimanındaki rötorlar en aza inecek, havayollarının da milyonlarca dolar para kaybetmesinin önüne geçilecek. (HaberTürk)
 

4 bin 800 metrelik pist için geri sayım başladı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
adamlar atatürkte pistleri uzatamiyorlar.türkiye hertürlü kanunsuzlugun her türlü dalaverenin dondügü bir ülke ,insanlari önünü göremiyecek kadar kör insanlarla dolu,hepsini saymiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
aynı ahl deki gibi... de ha me ii nin sayesinde ahl de de bakım ve uzatma çalışmaları devam ediyor... ne var bizim de pistler iner uzay mekiği.... :)))))))))))))))))))))) orada bir sürü tontonlar var hallederler herşeyi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Adamlar nerdeyse 2-3 havalimanı için gereken parayla yenileme yapıyolar ama bizim ülkemizde havalimanı olmayan şehir sayısı olanlardan daha fazla!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
açılsında rahatlayalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000