11 Aralık 2009, Cuma 07:42:03

3,5 saat helikopter beklediler!

Bursa'da meydana gelen grizu faciasında göçük altında kalan 16 işçiyi kurtarmak amacıyla Zonguldak'ta hazırlık yapan yapan Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) bağlı kaza kurtarma ekipleri, yaklaşık 3.5 saat helikopter bekleyişinin ardından karayolu ile hareket etti.
  • ben topkapıdan adam getirip bu işleri yaptırım diyenlerde thy a.o da müdürdü ecevit zamanında.bi keltoş adaşınıza ayıp ettik.sizde ne bel var ne ense.alın mithatınızı da yanınıza anadolu sahillerinde bizim hakkımızı yeyin gari.ne cemil kaldı ne ekşi.ne bolayır kaldı ne trakya.yiyin gari.patates misali.hakk hukuka ihtiyacımız da yok bugün.topunuza okuyorum.ben okumasam ne olacak.layığınız sizi bekliyor bu karşıyaka da.
  • En ucuz olan insandır daha söylenecek ne var hafta sonu değil bayram seyran değil nöbetçi kurtarma helikopterleri nerede nerede BAŞBAKANLIĞIN özel arama kurtarma helikopterleri yöneticileri .

Facianın ardından 9'arlı iki grup halinde oluşturulan 18 kişilik Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) bağlı kaza kurtarma ekibi, tam teçhizatlı halde gece 23.00 sıralarında Zonguldak Kemal Köksal Şehir Stadı'na geldi. Gönderilecek helikopteri bekleyen ekipler, yaklaşık 3.5 saatlik bekleyişin ardından araçlarına yükledikleri teçhizatrla birlikte karayolu ile bölgeye hareket etti.

Zonguldak İl Savunma Müdürü Ahmet Güngör, madencilerin hava muhalefeti nedeniyle karayolu ile çıkmak zorunda kaldıklarını söyledi. Bursa'nın yüksek dağlarında yoğun sis nedeniyle hava yolculuğuna elverişli olmadığını belirten Güngör, "İçerisinde teknisyenler ve işçilerden oluşan toplam 18 kişilik 2 ayrı ekip, teçhizat ve donanımları ile birlikte kurtarma çalışmalarına katılmak üzere karayolu ile hareket etti. Hava muhalefeti nedeniyle beklenen helikopter gelmedi" dedi.

Ekiplerin en erken 4 saat sonra olay yerine varması bekleniyor.

3,5 saat helikopter beklediler!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
ben topkapıdan adam getirip bu işleri yaptırım diyenlerde thy a.o da müdürdü ecevit zamanında.bi keltoş adaşınıza ayıp ettik.sizde ne bel var ne ense.alın mithatınızı da yanınıza anadolu sahillerinde bizim hakkımızı yeyin gari.ne cemil kaldı ne ekşi.ne bolayır kaldı ne trakya.yiyin gari.patates misali.hakk hukuka ihtiyacımız da yok bugün.topunuza okuyorum.ben okumasam ne olacak.layığınız sizi bekliyor bu karşıyaka da.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
En ucuz olan insandır daha söylenecek ne var hafta sonu değil bayram seyran değil nöbetçi kurtarma helikopterleri nerede nerede BAŞBAKANLIĞIN özel arama kurtarma helikopterleri yöneticileri .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000