30 Ağustos 2014, Cumartesi 09:00:00

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

AirportHaber Ailesi olarak başta havacılık sektörü olmak üzere tüm Türkiye'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyoruz...
  • Sayın Airport Haber Yönetimi, Bugün 31Ağustos ve Hava Harb Okulu mezuniyet töreni nedeniyle saat 18:00- 19:30 arası Türk Yıldızları ve Solo Türk gösterisi olacağını öğrendim. Bu olayın, tam bir havacılık haberi olarak tarafınızdan duyurulmasını beklerdim. Bayramınızı kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim.
  • Türk milletinin, ülkemizin gelmiş geçmiş en ulu lideri Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük zaferinin 92.yılı kutlu olsun!
  • zafer mi kaldı bayram mı, neyi niye kutluyoruz halimize bakın lale devrindeyiz yine
  • Basta Ataturk olmak uzere butun sehidlerin onunde saygiyla egilirim. Onlarin sayesinde bugunlere gelebildik. Bu yolda sehid olmaya devam edenleride unutmayalim lutfen. Memleketimizi icte ve dista hala koruyan ve bu esnada sehid olanlar var. Bu arada ISIS elinde esir olan konsolosluk gorevlileri ve koruma timinin bir an once evlerine ve ailelerine saglikla donmesini yuce Allah'tan dilerim.

Zafer Bayramı, 1922 yılında 26 Ağustos'ta başlayıp, 30 Ağustos'ta Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'ni anmak için kutlanan bayramdır. İşgal birliklerinin ülke sınırlarını terketmesi daha sonra gerçekleşse de, 30 Ağustos sembolik olarak ülke topraklarının geri alındığı günü temsil eder.

AirportHaber olarak vatan topraklarımızın işgalden kurtulduğu bu günde toprak bütünlüğümüz için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun...

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sayın Airport Haber Yönetimi, Bugün 31Ağustos ve Hava Harb Okulu mezuniyet töreni nedeniyle saat 18:00- 19:30 arası Türk Yıldızları ve Solo Türk gösterisi olacağını öğrendim. Bu olayın, tam bir havacılık haberi olarak tarafınızdan duyurulmasını beklerdim. Bayramınızı kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEK LİDER ATATÜRK! ~ 10 yıl önce
Türk milletinin, ülkemizin gelmiş geçmiş en ulu lideri Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük zaferinin 92.yılı kutlu olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
120 ~ 10 yıl önce
zafer mi kaldı bayram mı, neyi niye kutluyoruz halimize bakın lale devrindeyiz yine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sydney ~ 10 yıl önce
Basta Ataturk olmak uzere butun sehidlerin onunde saygiyla egilirim. Onlarin sayesinde bugunlere gelebildik. Bu yolda sehid olmaya devam edenleride unutmayalim lutfen. Memleketimizi icte ve dista hala koruyan ve bu esnada sehid olanlar var. Bu arada ISIS elinde esir olan konsolosluk gorevlileri ve koruma timinin bir an once evlerine ve ailelerine saglikla donmesini yuce Allah'tan dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000