11 Şubat 2010, Perşembe 12:08:42

30 adet Turbprop alacak

Kanada’nın bölgesel havayolu şirketi Jazz Air, filosunu genişletmeye devam ediyor.
  • Air Canada'nin turbproplu ucaklarina 3 kere bindim ve iyi ucaklardi. Air canada bu isi cok iyi yapiyor yolcu kapmak icin, arabayla 4 saat'de gidilecek yere bile ucak seferi koyuyor bu kucuk pervaneli ucaklarla yada 1 buyuk ucak kaldiracagina gunun degisik zamanlarinda 4 tane kucuk pervaneli ucak koyuyor, yolcuya gunun degisik zamanlarinda secme imkani veriyor.
  • Bakın Kanada'da bölgesel havacılık için Turboprop uçaklar alınacağı anlatılmış, ne kadar güzel bir karar. Peki günlerdir BoraJet için yaratılan bir bardak sudaki fırtına nedir anlayamadım. Her önüne gelen kötüledi, eleştirdi ama ben ısrarla diyorum ki ; Kadir Peker akıllı ve inatçı bir yöneticidir. Kendisi bu projede başarılı olacaktır ve 2003-Onur hikayesinden sonra tekrar çok iyi ve faydalı bir işi, en düzgün şekilde başlatan kişi olacaktır. Umarım yolu açık olur ve biran önce uçaklarını uçurmaya başlar. Zevkle takip edeceğim. Whiteheart

Air Canada bünyesindeki havayolu şirketinin sözcüsü John Arnone, Kanadalı uçak üreticisi Bombardier’den 15 tanesi opsiyonlu olmak üzere toplam 30 adet Q400 turboprop satın almak için niyet mektubu imzalandığını açıkladı.

Şirket tarafından resmi bir açıklama yapılmasa da, Jazz Air’in Bombardier’e 900 milyon dolar ödemesi bekleniyor. Q400 tipi turboprop uçakların liste fiyatıysa 30 milyon dolar civarında bulunuyor.

Bombardier’in yeni jenerasyon bölgesel jet olarak lanse ettiği Q400’ler 74 koltuk kapasitesiyle bir önceki model Dash 8’lere belirgin bir üstünlük sağlıyor. Uçakların teslimatının ise Mayıs 2011’den itibaren başlaması hedefleniyor.

30 adet Turbprop alacak

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Air Canada'nin turbproplu ucaklarina 3 kere bindim ve iyi ucaklardi. Air canada bu isi cok iyi yapiyor yolcu kapmak icin, arabayla 4 saat'de gidilecek yere bile ucak seferi koyuyor bu kucuk pervaneli ucaklarla yada 1 buyuk ucak kaldiracagina gunun degisik zamanlarinda 4 tane kucuk pervaneli ucak koyuyor, yolcuya gunun degisik zamanlarinda secme imkani veriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bakın Kanada'da bölgesel havacılık için Turboprop uçaklar alınacağı anlatılmış, ne kadar güzel bir karar. Peki günlerdir BoraJet için yaratılan bir bardak sudaki fırtına nedir anlayamadım. Her önüne gelen kötüledi, eleştirdi ama ben ısrarla diyorum ki ; Kadir Peker akıllı ve inatçı bir yöneticidir. Kendisi bu projede başarılı olacaktır ve 2003-Onur hikayesinden sonra tekrar çok iyi ve faydalı bir işi, en düzgün şekilde başlatan kişi olacaktır. Umarım yolu açık olur ve biran önce uçaklarını uçurmaya başlar. Zevkle takip edeceğim. Whiteheart

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000