21 Haziran 2017, Çarşamba 09:54:38

3 yeni havalimanı ihale aşamasında

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Son 14 yılda, ülkemizin erişilir ve ulaşılabilir olması adına biz tam 347 milyar lira yatırım yaptık" dedi.
  • Aksaray'a ne Zaman havalimanı yapılacak?? Eğitim şart
  • corum a neden yapılmıyor ya da yapılacak mı demiryolu bile yok dört bir yani ulaşım ağlarıyla örülü ama corumu es geciyorlar malesef :(
  • Yeni limanda pegasusta olacakmi
  • ye tatliyi
  • Bence Bitlis'e yapılmalı havalimanı en fazla 5 yıl sonra Doğunun en çok truist çeken ili olacaktır
  • YAŞAMADAN ÖLMEK YOK. ARABESKDEN DÖNMEK YOK
  • Yozgatın neden havalimanına ihtiyacı var? Ankara nüfusunun %19'unun Yozgatlı %21'inin çorumlu olduğu resmi olarak açıklanmıştı. 2 milyon nüfus. Yozgat havalimanı çoruma yakın bir yere yapılacak iki şehir kullanacak yurtiçi ve yurtdışı turistler bu havalimanını kullanacak. Yozgat Çorum tokat Amasya bölgesinde havacılık kısır kalmış gelişmesi gerekiyor. 100-200 milyon lira yatırım yapılacak çok değil, İstanbul 3.havalimanı için 30 km metroya 1 milyar euro yani 4 milyar lira ayrıldı unuttunuz mu? Nedir bu içanadolu düşmanlığı? Hattuşaş kalıntıları 500 bin turist çekmek için turizme açıldı. Bölgeye havalimanı acil lazım. İkinci bir kapadokya olabilir.
  • Ermeni soykirimindan yana hala Anadolu toparlanamadi.
  • Tokat yine öksüz, boynu bükük, dislanmis.. Yozgat'a, Bayburt'a Havalimani ölü yatirimdir.. Türkiye Almanya misali Havalimani cöplügü olma yolunda hizla ilerliyor..
  • Rize havalimanına iki ay önce temel attınız güya. Ama iki aydır tek kamyon taş dökülmedi. Ne zaman başlayacak bu inşaat.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Son 14 yılda, ülkemizin erişilir ve ulaşılabilir olması adına biz tam 347 milyar lira yatırım yaptık" dedi. 

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Başkent'in ulaştırma muhabirleriyle geleneksel hale gelen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Burada önemli açıklamalar yapan Arslan, 3. havalimanı metrosuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İstanbul'da Gayrettepe'den başlayıp 3. Havalimanı'na giden metro ihalesini yaptıklarını anımsatan Arslan, havalimanından Halkalı'ya uzanan ikinci kısmının da Yüksek Planlama Kurulundan (YPK) kararının çıktığını, yakında yapım ihalesine çıkacaklarını kaydetti.

Bakanlık olarak Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ile Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünce havacılık sektöründe 1,3 milyar lira yatırım yapacaklarını bildiren Arslan, Karaman, Yozgat ve Bayburt ile Gümüşhane'ye hizmet edecek yeni havalimanlarının yapımı için ihale sürecini başlattıklarını, İzmir Alaçatı Havalimanı çalışmalarında son aşamaya geldiklerini söyledi.

3 yeni havalimanı ihale aşamasında

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

A9 ~ 7 yıl önce
Aksaray'a ne Zaman havalimanı yapılacak?? Eğitim şart

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çorum ~ 7 yıl önce
corum a neden yapılmıyor ya da yapılacak mı demiryolu bile yok dört bir yani ulaşım ağlarıyla örülü ama corumu es geciyorlar malesef :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 7 yıl önce
Yeni limanda pegasusta olacakmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yzgt ~ 7 yıl önce
ye tatliyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bitlis ~ 7 yıl önce
Bence Bitlis'e yapılmalı havalimanı en fazla 5 yıl sonra Doğunun en çok truist çeken ili olacaktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaile alınan ~ 7 yıl önce
YAŞAMADAN ÖLMEK YOK. ARABESKDEN DÖNMEK YOK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yozgatlı ~ 7 yıl önce
Yozgatın neden havalimanına ihtiyacı var? Ankara nüfusunun %19'unun Yozgatlı %21'inin çorumlu olduğu resmi olarak açıklanmıştı. 2 milyon nüfus. Yozgat havalimanı çoruma yakın bir yere yapılacak iki şehir kullanacak yurtiçi ve yurtdışı turistler bu havalimanını kullanacak. Yozgat Çorum tokat Amasya bölgesinde havacılık kısır kalmış gelişmesi gerekiyor. 100-200 milyon lira yatırım yapılacak çok değil, İstanbul 3.havalimanı için 30 km metroya 1 milyar euro yani 4 milyar lira ayrıldı unuttunuz mu? Nedir bu içanadolu düşmanlığı? Hattuşaş kalıntıları 500 bin turist çekmek için turizme açıldı. Bölgeye havalimanı acil lazım. İkinci bir kapadokya olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
toparlanamadi ~ 7 yıl önce
Ermeni soykirimindan yana hala Anadolu toparlanamadi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesut ~ 7 yıl önce
Tokat yine öksüz, boynu bükük, dislanmis.. Yozgat'a, Bayburt'a Havalimani ölü yatirimdir.. Türkiye Almanya misali Havalimani cöplügü olma yolunda hizla ilerliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
53 ~ 7 yıl önce
Rize havalimanına iki ay önce temel attınız güya. Ama iki aydır tek kamyon taş dökülmedi. Ne zaman başlayacak bu inşaat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000