31 Mayıs 2012, Perşembe 11:52:17

3 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU UÇAKTAN ATTILAR

ABD’nin Seattle kentinde kemerini bağlamayı kabul etmeyen 3 yaşındaki erkek çocuğu uçaktan indirildi...
  • Kim ne derse desin sizlerin yapmış olduğu iş çok zor sabır ve emek isteyen bir iş öyle bir kutsal meslek ki aldığınız para az bile bu meslek her bab yiğidin yapacağı iş değil. hatta bu mesleğe gönül veren yapabilir ben şahsım adına 25 yıldır iş hayatı içindeyim çok farklı özel sektörde çalıştım sizin işinizi asla yapamam. Gece biz uyurken siz kar kış demeden sıcacık yataklarınızdan çıkıp makyajınızı yapıp o kutsal üniformanızı giyip yollara dökülüyorsunuz. Bence sizler kabin memurları kanatsız sessiz meleklersiniz ve bu hükümet sizin hep böyle kalmanızı istiyor. Yaptığınız grev de haklısınız bu hiç tartışılmaz engel konulmuş grev ve lokart yasak bitti 2 kelime tek cümle. Az para alıyorsunuz sizin meslek o parayla bile çekilmez her pislik elinizden geçiyor. Sizlerin paralarında gözleri olanları YUHHHHH luyorum... Ben bir işci vatandaşım.

Alaska Havayolları’nın pilotu, Cumartesi günü Sea-Tac havaalanında 3  yaşındaki çocuğun kalkıştan önce kemerini bağlamaması üzerine uçağı kapıya  yönlendirerek, çocuktan ve babasından uçaktan inmelerini istedi.

Havayolu şirketi, olayın bir güvenlik meselesi olduğunu ve pilotun, bu  meseleyle havada değil yerdeyken ilgilenmeyi tercih ettiğini açıkladı.

Çocuğun babası Mark Yancha, KIRO-FM’e yaptığı açıklamada, mürettebatın  aşırı tepki gösterdiğini söyledi. (Milliyet)

3 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU UÇAKTAN ATTILAR

Yorumlar

SİNİR ~ 12 yıl önce
Kim ne derse desin sizlerin yapmış olduğu iş çok zor sabır ve emek isteyen bir iş öyle bir kutsal meslek ki aldığınız para az bile bu meslek her bab yiğidin yapacağı iş değil. hatta bu mesleğe gönül veren yapabilir ben şahsım adına 25 yıldır iş hayatı içindeyim çok farklı özel sektörde çalıştım sizin işinizi asla yapamam. Gece biz uyurken siz kar kış demeden sıcacık yataklarınızdan çıkıp makyajınızı yapıp o kutsal üniformanızı giyip yollara dökülüyorsunuz. Bence sizler kabin memurları kanatsız sessiz meleklersiniz ve bu hükümet sizin hep böyle kalmanızı istiyor. Yaptığınız grev de haklısınız bu hiç tartışılmaz engel konulmuş grev ve lokart yasak bitti 2 kelime tek cümle. Az para alıyorsunuz sizin meslek o parayla bile çekilmez her pislik elinizden geçiyor. Sizlerin paralarında gözleri olanları YUHHHHH luyorum... Ben bir işci vatandaşım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000