16 Temmuz 2018, Pazartesi 09:25:41

3 saat boyunca protesto için uçtular

Teröristbaşı Gülen'in saklandığı Amerika'nın Pensilvanya eyaletinde gösteriler düzenlendi. FETÖ'nün kampı üzerinde gezen 3 uçakta, 15 Temmuz'u Gülen'in planladığı yazıldı.
  • abd pkk,feto ne varsa tüm hainleri beslesin biz de hala onlardan uçak,silah bilmem ne alalım...
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • bu protestonun devlete karsi tr de yapıldıgını dusunsenıze. hahahah very funny go to silivri. diyorlar. Amerikan demokrasisi ozgurlugu bu iste. Haaa o gosteri yapanlar bizden cok seviyorlarsa Turkiyeyi yer degistirelim hadi;) yemez ama macalari. plakaları pensilvanya cepte amerikan doları, kahveler starbucks ama lafa gelince fetoda feto:) kaybolun akü
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Zamanında icazet almaya etek öpmeye gidenler bir gün hesap verecekler
  • Bu da vatan haini chdp lilere kapak olsun.

ABD’de Türk toplumu, Pensilvanya eyaletinde bulunan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) kampının önünde gösteri düzenledi.

Türk Amerikan Yönlendirme Komitesi (TASC) ve Türk Amerikan Birliği Komitesi tarafından organize edilen gösteride, vatandaşlar Türk bayrakları açtı, FETÖ karşıtı sloganlar attı. FETÖ kampı önünde gösteriler devam ederken, TASC tarafından organize edilen ve arkasında pankartlar asılı olan 3 uçak, kampın bulunduğu kasaba üzerinde 3 saat boyunca uçarak, kasaba halkını FETÖ hakkında bilgilendirdi.

Pankartlarda İngilizce "Gülen 251 masum insanın canına kastettiği için aranıyor." ile "Gülen 15 Temmuz’u organize etti.” ve "Gülen’i iade et, suçunu itiraf etti" ifadeleri yer aldı.





3 saat boyunca protesto için uçtular

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

protesto ? ~ 6 yıl önce
abd pkk,feto ne varsa tüm hainleri beslesin biz de hala onlardan uçak,silah bilmem ne alalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eferin! ~ 6 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SahteMilliyetciler ~ 6 yıl önce
bu protestonun devlete karsi tr de yapıldıgını dusunsenıze. hahahah very funny go to silivri. diyorlar. Amerikan demokrasisi ozgurlugu bu iste. Haaa o gosteri yapanlar bizden cok seviyorlarsa Turkiyeyi yer degistirelim hadi;) yemez ama macalari. plakaları pensilvanya cepte amerikan doları, kahveler starbucks ama lafa gelince fetoda feto:) kaybolun akü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Damla ~ 6 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ya öyle mi ~ 6 yıl önce
Zamanında icazet almaya etek öpmeye gidenler bir gün hesap verecekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kapak ~ 6 yıl önce
Bu da vatan haini chdp lilere kapak olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sürücü ~ 6 yıl önce
Haddini bil terbiyesiz. Fetoyla yıllardır kolkola dolaşıp, ne istedilerse veren CHP miydi ? Teröristlere dokunmayın talimatı veren CHP miydi ? Oslo'da gizli gizli pazarlık yapan CHP miydi ? Davul zurnayla karşılayıp, çadır mahkemelerinde aklayan CHP miydi ? Lafını bil konuş ey hadsiz.
kapak'a ! ~ 6 yıl önce
Meydanlarda terörist destekçileriyle şarkı söyleyenler,Türk diye bir şey yoktur,Türklük faşistliktir diyenler,pkklıların ayaklarına hakim gönderip lahmacun paralarını bile ödeyenler, Ankara'da paçavralarını göndere çektirenler,fetocuları kurumlara sokup kardeşçe işleri,ihaleleri,paraları,makamları paylaşanlar,yedikleri her haltı ne de olsa bizden diye görmezden gelenler memleketi 16 yıldır yöneten akepeliler değil mi be gafil be ahmak be densiz !
Maho aga ~ 6 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
kapak rumuzuna ~ 6 yıl önce
sen de haklısın zira böyle olmasan dişleyecek kemik bulamayacaksın...
Sürücü'ye... ~ 6 yıl önce
HDP'lileri hapiste ziyaret edenler kimdi? Terörist cenazelerinde boy gösterip kanlarını yerde koymayacağız diye zırvalayan milletvekilleri hangi partinin mensubuydu? "Yollar yürümekle aşınmaz" düsturuna rağmen uzun bir yürüyüşe çıkıp fetocuları, pkk lıları ve dhkpc lileri özgürlüğüne kavuşturacağını söyleyen indra gandi hangi partinin genel müdürüydü? Çok biliyorsan bunlara cevap ver bakayım?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000