07 Eylül 2017, Perşembe 09:16:15

3. havalimanının yüzde 61'i tamamlandı

İnşaatı süren İstanbul Üçüncü Havalimanı’nda çalışan sayısı 30 bini aştı.
  • Zihniyet değişecekmi önemli o,ata airporttaki tk occ oraya gitmesinde
  • Asıl soru sorulmamış :)) tgs ye alım ne zaman puaha
  • hava limanı açıldığında 225 bin kişiye yeni istihdam sağlanacağı belirtiliyor. peki şu anda faaliyet gösteren hava limanı kapatıldığında buradaki çalışanlar nerede istihdam edilecek ve şu anda atatürk hava limanında kaç kişi çalışıyor. bu konudada bilgilendirme yapılamazmı.
  • Hayal dünyas işte
  • Yetişirse ekime kadar Yetişmezse ...................
  • Türkiyenin geri gitmesini isteyen cahil cühela birisi var maalesef iktidar tadı alamamış ve utanmadan ülkesine turist istemeyen zatın peşinden gidenler bu haberler sizi üzüyor.Daha çook üzüleceksiniz. Ver Ankara misketi
  • 225 bin istihdam mi, yok artik. ZAten bunlarin cogu AHL'den tasinarak gelecek, isi olan adama yeni istihdam mi yaratacaksiniz? BU ulastirma bakanligi sayi saymayi bilmiyor herhalde. Orhan Gazi kporusne de gunluk 45 bin garanti vermislerdi 10 bin gecmiyor. 225 bin dedikleri de en fazla 50 bin falan olur
  • Bakalim sirketimiz gircekmi 3 havalimanina. Bir tane yoneticide çıkıp demiyorki gitmeme söz konusu degildir orada olacagiz demiyor Hayirlisi artik Bilgisj olan yanitlasin..
  • inşatin tamami bitmeli kulesi terminaller bagajlar her şey ve denemeler yapilmalidir sistemler doğru çalişiyor mu eksik veya yapilmasi gerekenler gorulup yapilmalidir. 3-4 sonra açilsin varsin temiz olsun hayirlisi ile..
  • Peki havalimanı önümüzdeki sene Ekimde açıldı diyelim. Biz neyle ulaşacağız buraya? Metro bitecek mi Ekim'e kadar? Bitmezse Shuttle dışında ulaşım yolu olmayacak anlaşılan. Artık milyonlarca kişiyi de otobüslerle taşırsınız.

İnşaatı süren İstanbul Üçüncü Havalimanı’nda çalışan sayısı 30 bini aştı. Havalimanı, tamamlandığında da 225 bin kişiye istihdam sağlayacak.

Türkiye'nin mega projelerinden İstanbul Üçüncü Havalimanı, aynı zamanda önemli bir istihdam merkezi. Havalimanı inşaatında çalışanların sayısı 30 bini geçerken, tamamlandığında da doğrudan ve dolaylı 225 bin kişiye istihdam yaratacak. Üçüncü Havalimanı'nın inşaatında çalışan sayısı 30 bini aştı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, hedefin kısa süre içinde sayının 35 bin seviyesine çıkartılması olduğunu belirterek, tamamlandığında doğrudan ve dolaylı istihdam sayısının 225 bine çıkacağını öngördüklerini söyledi.

29 Ekim 2018'de açılması planlanan havalimanı projesinin yüzde 61'i tamamlandı. Terminal ana blok cephe ve çatı kaplama işleri sürerken, bagaj sistemi inşaatında yüzde 65'lik ilerleme sağlandı. Yolcu köprüleri montaj işlemleri başladı, Hava Trafik Kontrol Kulesi'nin kaba inşaat işleri tamamlandı ve cephe ve çatı kaplama işlerine geçildi. İkinci pist ve bağlantı taksi yollarının toprak işleri sürerken, eş zamanlı alt temel çalışmaları sürüyor. Bu yoğun inşaat faaliyetlerinde özellikle taşımacılık büyük önem taşıyor..

3. havalimanının yüzde 61'i tamamlandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Zihniyet ~ 7 yıl önce
Zihniyet değişecekmi önemli o,ata airporttaki tk occ oraya gitmesinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Al sana ~ 7 yıl önce
Asıl soru sorulmamış :)) tgs ye alım ne zaman puaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ata harekat ~ 7 yıl önce
TGS kapansada kurtulsa herkes..7 yıllık firma sürekli alım var..Biride sormuyor niye sürekli alım var? Çünkü gelen kaçıyor kimse durmuyor burda.işçi devirdaim hızı dünyadaki belki ilk ona girer.İşçi mahkemelerinde dosyaları binlerle ifade ediliyor.Gelmek isteyen hiç bulaşmasın,çünkü gelen üç gün sonra kaçıp gidecek büyük hayal kırıklığına uğrar.
havacı ~ 7 yıl önce
hava limanı açıldığında 225 bin kişiye yeni istihdam sağlanacağı belirtiliyor. peki şu anda faaliyet gösteren hava limanı kapatıldığında buradaki çalışanlar nerede istihdam edilecek ve şu anda atatürk hava limanında kaç kişi çalışıyor. bu konudada bilgilendirme yapılamazmı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet evet ~ 7 yıl önce
Hayal dünyas işte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E.K ~ 7 yıl önce
Senin Hayal Dünyan. Gerçekler Acıdır. Bekle Az Kaldı ;)
seçime yetiştiriler ~ 7 yıl önce
Yetişirse ekime kadar Yetişmezse ...................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkiye düşmanına oy yok ~ 7 yıl önce
Türkiyenin geri gitmesini isteyen cahil cühela birisi var maalesef iktidar tadı alamamış ve utanmadan ülkesine turist istemeyen zatın peşinden gidenler bu haberler sizi üzüyor.Daha çook üzüleceksiniz. Ver Ankara misketi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
veni vidi ~ 7 yıl önce
225 bin istihdam mi, yok artik. ZAten bunlarin cogu AHL'den tasinarak gelecek, isi olan adama yeni istihdam mi yaratacaksiniz? BU ulastirma bakanligi sayi saymayi bilmiyor herhalde. Orhan Gazi kporusne de gunluk 45 bin garanti vermislerdi 10 bin gecmiyor. 225 bin dedikleri de en fazla 50 bin falan olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 7 yıl önce
Bakalim sirketimiz gircekmi 3 havalimanina. Bir tane yoneticide çıkıp demiyorki gitmeme söz konusu degildir orada olacagiz demiyor Hayirlisi artik Bilgisj olan yanitlasin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
inşatin tamami bitmeli kulesi terminaller bagajlar her şey ve denemeler yapilmalidir sistemler doğru çalişiyor mu eksik veya yapilmasi gerekenler gorulup yapilmalidir. 3-4 sonra açilsin varsin temiz olsun hayirlisi ile..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orat ~ 7 yıl önce
Ne yazık ki orada ORAT yapabilecek bir ekip yok. Ya TAV'a gidecekler ya da yabancı bir şirkete yaptırtacaklar
Eee ~ 7 yıl önce
Peki havalimanı önümüzdeki sene Ekimde açıldı diyelim. Biz neyle ulaşacağız buraya? Metro bitecek mi Ekim'e kadar? Bitmezse Shuttle dışında ulaşım yolu olmayacak anlaşılan. Artık milyonlarca kişiyi de otobüslerle taşırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mental ~ 7 yıl önce
malum şahıslar için önemli olan havalimanının açılmış olmasıdır. bunun reklam ve propagandasının yapılabilmesine imkan verecek bir şey gelmesidir gündeme asıl mühim olan. yoksa vatandaşş oraya gidebilmiş mi ulaşabilmiş mi, kimin umrunda? artvindeki yozgattaki adam alkışlayacak bunu hatta gurur bile duyacak, ama onu bağlamaz istanbuldakinin nasıl gidemeyip gelemediği.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000