05 Nisan 2017, Çarşamba 09:05:29

3. Havalimanı'nın su ve mekanik yalıtımı Ode'den

Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanlarından biri olacak 3. Havalimanı'nın su ve mekanik tesisat yalıtımında ODE ürünlerinin kullanılacak.
  • Kardeşim bize yol, ulaşım metro vs. bunlar lazım. İstersen içini altınla kapla, insanlar nasıl gidecek gelecek? bundan daha büyük bir beklenti varmı şimdi? Dünyanın en büyüğü en güzeli tabiki olsun, kim istemez gurur duymaz ama bize yol lazım. Ulaşım haberlerini duymak isteriz bundan sonra.
  • Pistlerin altına sıcak su boruları döşeniyor mu acaba, yoksa taş devri sistemini mi kullanacağız kar temizlemek için. İlk maliyet yüksek olsa da kar küreme makinası al, mazot koy, küreme şoförlerini 3 çalıştırıp 12 ay maaş öde?
  • Cok sukur bugun de 3. havalimani hakkinda servis edilecek bir sey bulunmus. Ilerleyen gunler icin onerilerim: - Islak zemin karolarini tedarik eden firma ile roportaj - Pisuvar ve lavabolarda kullanilan teknolojiye guzelleme - Yasam alanlari zorla elinden alinan insanlarin cocuklarina pastel boya hediye ettikleri "sosyal sorumluluk" projelerinden bir aranjman - 3 gunde bir CEO'lardan birinin fotografinin altina bir takim fuzuli rakamlar (onyuzbin milyon metre kablo vb.) yazmaca
  • tebrikler ODE, 2011'de iş görüşmesine gitmiştim 750tl önermişlerdi, maaş politikası işe yaramış anlaşılan
  • 2018 de
  • Ozaman hayirlisi acilsin o 3.havalimani
  • .. reklam kokan hareketler bunlar ..
  • SAYIN EDİTÖR BAYADIR 3. HAVALİMANIYLA İLGİLİ DETAYLI HABER YAPILMIYOR. NEDEN ACABA..

Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanlarından biri olacak 3. Havalimanı'nın su ve mekanik tesisat yalıtımında ODE ürünlerinin kullanılacağını açıklayan ODE Yalıtım Genel Müdürü Ali Türker, ayrıca başta Ankara Bilkent ve Adana şehir hastaneleri olmak üzere birçok büyük projede ODE ürünlerinin tercih edilmesinden büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

ODE, tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanlarından biri olacak olan 3. Havalimanı'nın su ve mekanik ısı yalıtımında ODE ürünlerinin kullanılacağını açıklayan ODE Yalıtım Genel Müdürü Ali Türker, 2017 yılına Türkiye'nin en büyük projeleriyle yaptıkları anlaşmalarla girdiklerini söyledi.

ODE Yalıtım'ın 2015 yılından beri büyük bir yatırım atağında olduğunu anlatan Ali Türker, "Eskişehir'de yatırımımıza geçtiğimiz yıl yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen ara vermeden devam ettik. Tamamlandığında 100 milyon TL'ye mal olacak bu tesisimizin ilk fazında da üretime Mart ayında başladık. 2017 yılı ODE açısından oldukça iyi başladı. Türkiye'nin en büyük projelerinin tercihi olmaya devam ediyoruz. Son dönemde yaptığımız anlaşmalar arasında 3. Havalimanı, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Adana Şehir Hastanesi, Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi ve Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi bulunuyor. 3. Havalimanı'nın su ve mekanik yalıtımı, Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi olacak olan Bilkent Şehir Hastanesi'nin su ve mekanik, Adana Şehir Hastanesi'nin tüm mekanik yalıtımı, Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin su yalıtımı, Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ise su ve mekanik yalıtımı ODE ürünleri ile yapılacak" dedi.

Türkiye için çok önemli olan bu dev projelerde ODE ürünlerinin kullanılmasından büyük memnuniyet duyduklarını anlatan Türker şunları söyledi: "Yalıtım sektöründe 30 yıllık bir geçmişimiz var. Bu geçmişin verdiği güçle yolumuza daha da büyüyerek devam ediyoruz. Hem çok büyük projelerde yine öncelikli tercih olduk hem de tamamlandığında ODE'yi teknik yalıtım sektöründe Çin ve Almanya arasındaki coğrafyanın en büyük üreticisi konumuna getirecek Eskişehir fabrikamızın ilk etabında üretime başladık. Sektördeki liderliğimizi, Eskişehir fabrikamızla beraber artan yüksek üretim kapasitemizle birleştirerek, ihracatta da atılım yapmayı ve önümüzdeki 4 yıl içinde ihracatımızı % 100 arttırmayı hedefliyoruz".

3. Havalimanı'nın su ve mekanik yalıtımı Ode'den

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Yol yol ~ 7 yıl önce
Kardeşim bize yol, ulaşım metro vs. bunlar lazım. İstersen içini altınla kapla, insanlar nasıl gidecek gelecek? bundan daha büyük bir beklenti varmı şimdi? Dünyanın en büyüğü en güzeli tabiki olsun, kim istemez gurur duymaz ama bize yol lazım. Ulaşım haberlerini duymak isteriz bundan sonra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anti-ice De-ice ~ 7 yıl önce
Pistlerin altına sıcak su boruları döşeniyor mu acaba, yoksa taş devri sistemini mi kullanacağız kar temizlemek için. İlk maliyet yüksek olsa da kar küreme makinası al, mazot koy, küreme şoförlerini 3 çalıştırıp 12 ay maaş öde?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onerim var ~ 7 yıl önce
Cok sukur bugun de 3. havalimani hakkinda servis edilecek bir sey bulunmus. Ilerleyen gunler icin onerilerim: - Islak zemin karolarini tedarik eden firma ile roportaj - Pisuvar ve lavabolarda kullanilan teknolojiye guzelleme - Yasam alanlari zorla elinden alinan insanlarin cocuklarina pastel boya hediye ettikleri "sosyal sorumluluk" projelerinden bir aranjman - 3 gunde bir CEO'lardan birinin fotografinin altina bir takim fuzuli rakamlar (onyuzbin milyon metre kablo vb.) yazmaca

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 7 yıl önce
tebrikler ODE, 2011'de iş görüşmesine gitmiştim 750tl önermişlerdi, maaş politikası işe yaramış anlaşılan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temel ~ 7 yıl önce
2018 de

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temel ~ 7 yıl önce
Ozaman hayirlisi acilsin o 3.havalimani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 7 yıl önce
.. reklam kokan hareketler bunlar ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3. HAVALIMANI ~ 7 yıl önce
SAYIN EDİTÖR BAYADIR 3. HAVALİMANIYLA İLGİLİ DETAYLI HABER YAPILMIYOR. NEDEN ACABA..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haber ~ 7 yıl önce
Hayal üzerine haber yapılmaz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000