07 Ocak 2016, Perşembe 12:22:27

3. havalimanının montaj görüntüleri yayınlandı.

İstanbul'a yapılacak 3. havalimanının montaj görüntüleri hızlandırılmış haliyle kısa bir video olarak yayınlandı.
  • BAŞKABİR ULUS VARMIDIR Kİ KENDİNE DAİR BÜTÜN DEĞERLERİ İNATLA AYAK ALTINA ALARAK KENDİ ÜLKESİNİ REZİL DURUMDA GÖRMEK İÇİN GAYRET ETSİN. 3. HAVALİMANI DA BİZİM, YERLI OLACAK UÇAKDA BİZİM, HÜRKUŞTA BİZİM, ANKA İHALAR DA BİZİM, THY DE BİZİM AYRI AYRI GURUR KAYNAKLARIMIZ... KİM NEDERSE DESİN....YAPMAYIN , ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ BU KADAR BASİTÇE HARCAMAYIN ...
  • TABİKİ GÜZEL GURUR VERİCİ BİR OLAY...PEKİ SORUYORUM SİZE ATATÜRK HAVALİMANI KAPANINCA BURADAN EKMEK YİYEN BİNLERCE ÇALIŞANA NOLACAK HADİ BUNADA BİR CEVAP YAZIN...HİÇ BİR DEVLET YETKİLİSİNİN AGZINDAN ATATÜRK HAVALİMANINDA ÇALIŞANLARI NAPACAKLARINI SÖYLEYEN YOK....GİDECEK OLAN YER HİZMETLERİ GİDER YA GİDEMİYECEKLER...BAKIN BAŞINIZ ÇARESİNE MİSALİ
  • eskiden çok güzel işler yapanlar şimdi hep eleştirir olmuş. Allah tekrar sizin elinize düşmekten korusun.
  • Almanya ürettiği teknoloji, hammadde, makina ve araç gereci bu proje için kullandırtmazsa, keserle baltayla yaparsınız bu havalimanını : )) komikleşmeyin, Dünya'nın sanayi devine dil uzatıp hadsizlik etmeyelim şimdi. onlar 1.sınıf, Türkiye ise 3. sınıf.
  • Sayın Airport Haber 28 saniyelik üfürükten videoyu hemen yayınlıyosun da 3. Havalimanı ihalesinde yapılan 4.5 milyarlık kıyağı neden haber yapmıyosun. "Havuzda"boğulmamak için mi yoksa "havuzda" yer almamak için mi?
  • Sen gülmeye devam et capulcu parcasi
  • Bide diyirler bitmir, ahan da bitir. :)
  • Yahu bayılıyorum şu Ata Sözlerine. Kolay mı ? Milyonlarca yılın birikimi. Aç tavuk diyor, rüyasında kendini darı ambarında görürmüş. Siz, Türkçe öğretmeniniz bu dersleri anlatırken besinsizlikten içiniz mi geçmişti, algı sorunu mu yaşıyordunuz, yoksa kapasite sorununuz mu vardı? Aynı Milli Eğitim müfredatını biz de gördük, ben niye gülüyorum bunlara?
  • sizin gibiler havalimanında mı çalışıyor....cahil adamla cahil olmayalım.....
  • Taksimden aksaraydan yada fenerbahçeden taksiye binen yolcu kaç paraya kaç saate gider bu 3. alana ?

İstanbul'a yapılacak 3. havalimanının montaj görüntüleri hızlandırılmış haliyle kısa bir video olarak yayınlandı.

İGA tarafından Youtube üzerinden yayınlanlanan kısa videoda 3. havalimanının terminal çatı montajının görüntüleri derlenerek izleyiciye sunuldu. 

İstanbul'da yapımı devam eden 3. havalimanı, toplamda 200 milyona kadar varabilen yolcu kapasitesiyle dünyanın en büyüklerinden biri olacak. İlk etabın 2018 yılının ilk etabında açılması planlanıyor.

 

3. havalimanının montaj görüntüleri yayınlandı.

Yorumlar Tüm Yorumlar (48)

YILDIRIMBAYDAR ~ 8 yıl önce
BAŞKABİR ULUS VARMIDIR Kİ KENDİNE DAİR BÜTÜN DEĞERLERİ İNATLA AYAK ALTINA ALARAK KENDİ ÜLKESİNİ REZİL DURUMDA GÖRMEK İÇİN GAYRET ETSİN. 3. HAVALİMANI DA BİZİM, YERLI OLACAK UÇAKDA BİZİM, HÜRKUŞTA BİZİM, ANKA İHALAR DA BİZİM, THY DE BİZİM AYRI AYRI GURUR KAYNAKLARIMIZ... KİM NEDERSE DESİN....YAPMAYIN , ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ BU KADAR BASİTÇE HARCAMAYIN ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇALIŞAN ~ 8 yıl önce
TABİKİ GÜZEL GURUR VERİCİ BİR OLAY...PEKİ SORUYORUM SİZE ATATÜRK HAVALİMANI KAPANINCA BURADAN EKMEK YİYEN BİNLERCE ÇALIŞANA NOLACAK HADİ BUNADA BİR CEVAP YAZIN...HİÇ BİR DEVLET YETKİLİSİNİN AGZINDAN ATATÜRK HAVALİMANINDA ÇALIŞANLARI NAPACAKLARINI SÖYLEYEN YOK....GİDECEK OLAN YER HİZMETLERİ GİDER YA GİDEMİYECEKLER...BAKIN BAŞINIZ ÇARESİNE MİSALİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak ~ 8 yıl önce
Merak etmeyin siz Atatürkten emekli olursunuz. Duruma bakarsan bitecek gibi değil
tarihimiz ~ 8 yıl önce
eskiden çok güzel işler yapanlar şimdi hep eleştirir olmuş. Allah tekrar sizin elinize düşmekten korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALMANYA ~ 8 yıl önce
Almanya ürettiği teknoloji, hammadde, makina ve araç gereci bu proje için kullandırtmazsa, keserle baltayla yaparsınız bu havalimanını : )) komikleşmeyin, Dünya'nın sanayi devine dil uzatıp hadsizlik etmeyelim şimdi. onlar 1.sınıf, Türkiye ise 3. sınıf.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YILDIRIMBAYDAR ~ 8 yıl önce
Merak etmeyin, bu millet elaleme güvenerek iş yapmaktan kurtulalı epey oldu....
Mrn ~ 8 yıl önce
Sayın Airport Haber 28 saniyelik üfürükten videoyu hemen yayınlıyosun da 3. Havalimanı ihalesinde yapılan 4.5 milyarlık kıyağı neden haber yapmıyosun. "Havuzda"boğulmamak için mi yoksa "havuzda" yer almamak için mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güldüm rumuzluya ~ 8 yıl önce
Sen gülmeye devam et capulcu parcasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güldüm ~ 8 yıl önce
sesli güldüm hem de yandaş parçası.
Ben de ~ 8 yıl önce
Ben de sesli güldüm valla kara cahile
Dadaş ~ 8 yıl önce
Bide diyirler bitmir, ahan da bitir. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aç Tavuk ~ 8 yıl önce
Yahu bayılıyorum şu Ata Sözlerine. Kolay mı ? Milyonlarca yılın birikimi. Aç tavuk diyor, rüyasında kendini darı ambarında görürmüş. Siz, Türkçe öğretmeniniz bu dersleri anlatırken besinsizlikten içiniz mi geçmişti, algı sorunu mu yaşıyordunuz, yoksa kapasite sorununuz mu vardı? Aynı Milli Eğitim müfredatını biz de gördük, ben niye gülüyorum bunlara?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
canı sıkkın ~ 8 yıl önce
sizin gibiler havalimanında mı çalışıyor....cahil adamla cahil olmayalım.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Taksimden aksaraydan yada fenerbahçeden taksiye binen yolcu kaç paraya kaç saate gider bu 3. alana ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000