07 Haziran 2014, Cumartesi 18:18:04

3. HAVALİMANININ ADI NE OLACAK?

Yapımı tartışılan üçüncü havalimanının bugün temel atma töreni gerçekleşiyor. Başbakan Erdoğan 3. havalimanı projesinin temel atma törenine katıldı.
  • Mevlana İsmi: Coğrafyamızda yeşeren tüm dünyanın sahiplendiği fikir deryasına olan şükran borcumuzun küçük bir kısmını ödemenin, ve tüm dünyaya kucağımızın açık olduğu mesajını vermenin güzel bir yolu olsa gerek
  • Malum 3 kıtaya HUB görevi göreceğimiz için, bu havaalanına "Eurasia Airport" ismi yakışır efendiler..Hadi dağılın
  • ulkemizin cari acigini dusuren reza zarrab beyefendiyi onore etmek icin onun adi verilebilir mi ? ya da milletimize kufur eden bu iktidarin ihale krali muteahhitin ? ya da bakara,makara diyenin ? babacim,babacim diyen olur mu ? oglum evde ne kadar para var diye soran peki ? en iyisi muktedirin ismini koyalim o daha iyi olur mu ne dersiniz ?
  • ALI BABA VE 40 HARAMILER OLSUN.
  • Bence MEVLANA AİRPORT en güzel ve en global olanı. Girişede "NE OLURSAN OL YİNE GEL" tadından yenmez. Resmen bir dünya markası.
  • Hangi isim koyulacak bilemem ama sevmedikleri Atatürk ismini koymazlar.Eğer cesaretleri varsa Atatürk ismi dahil isimleri halk oylamasına sunsunlar.
  • Cubbeli Ahmet Hoca Efendi olsun!!!!
  • Sadece vecihi olabilir çok güzel isim. Veya ortamı fazla germeden istanbul airport da gayet mantıklı. Ha illa tarihi biri olacaksa Mevlana airport. Bosphorus da olabilir modern ve şık bir isim. Bu arada birbirine veya birbirinin değerlerine kötü sözler söyleyenlerin amacını anlamıyorum. Ne kazanıyorsunuz
  • en cahilinden en eğitimlisine kadar hepimizde lidere biat hastalığı var. dün aratürk vardı bugün tayyip, yarın bir başkası olacak. "supreme leader" olmadan yaşayamıyoruz. benim önerim ismi ne olursa olsun önünde bir tane büst bulunsun. özel günlerde etrafında toplanıp kendimizi aleme maskara edelim.
  • Cok cahilsin zırvahilsin elhamdülillah yazacaksın r ile değil... Eğitim şart..

Geçtiğimiz yıl ihalesi yapıldığı günden bu yana sürekli tartışmalara konu olan 3. Havalimanı Projesi'nin temeli bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı görkemli bir törenle yapıldı.

29 Ekim 2017 tarihinde ilk etabın açılacağını söyleyen Başbakan Erdoğan'ın dünyanın en büyüğü olması planlanan havalimanının ismini de açıklaması bekleniyordu. Bugüne kadar öne çıkan isimler arasında Vecihi Hürkuş ve Mevlana isimlerinin olduğu biliniyordu. Herkes Başbakan'ın havalimanının ismini açıklamasını beklerken Başbakan Erdoğan, 3. Havalimanı'nın ismi konusunda herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın inşa edilecek 3. Havalimanı'nın ismi konusunda herhangi bir açıklama yapmaması "3. Havalimanı'nın adı ne olacak?" tartışmalarının devam edeceğini gösteriyor.

"ZAFER ANITI İNŞA EDİYORUZ"

Temel atma töreni sırasında konuşan Başbakan Erdoğan 3. havalimanı projesiyle bir zafer anıtı inşa edildiğini belirterek, "Bu proje Türkiye'nin artık nerelere ulaştığını, neleri başardığını gösteriyor. Bugün temelini atacağımız proje şimdiye kadarki yaptığımız tüm projeleri taçlandıracak. Bugün biz bir havalimanı değil, aslında bir zafer anıtı inşa ediyoruz. Biz sadece havalimanı değil, milletin özgüvenini inşa ediyor, asırlar süren o mutsuzlukları, kırgınlıkları, karamsarlığı bugün artık tamir ediyoruz" dedi.

3. HAVALİMANININ ADI NE OLACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (94)

hakikat ~ 10 yıl önce
Mevlana İsmi: Coğrafyamızda yeşeren tüm dünyanın sahiplendiği fikir deryasına olan şükran borcumuzun küçük bir kısmını ödemenin, ve tüm dünyaya kucağımızın açık olduğu mesajını vermenin güzel bir yolu olsa gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eurasia Airport ~ 10 yıl önce
Malum 3 kıtaya HUB görevi göreceğimiz için, bu havaalanına "Eurasia Airport" ismi yakışır efendiler..Hadi dağılın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 10 yıl önce
ulkemizin cari acigini dusuren reza zarrab beyefendiyi onore etmek icin onun adi verilebilir mi ? ya da milletimize kufur eden bu iktidarin ihale krali muteahhitin ? ya da bakara,makara diyenin ? babacim,babacim diyen olur mu ? oglum evde ne kadar para var diye soran peki ? en iyisi muktedirin ismini koyalim o daha iyi olur mu ne dersiniz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 10 yıl önce
ALI BABA VE 40 HARAMILER OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OLMAZ ~ 10 yıl önce
RECCO baba ve 40 haramileri olur !!
ATC ~ 10 yıl önce
Bence MEVLANA AİRPORT en güzel ve en global olanı. Girişede "NE OLURSAN OL YİNE GEL" tadından yenmez. Resmen bir dünya markası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emekli ~ 10 yıl önce
Hangi isim koyulacak bilemem ama sevmedikleri Atatürk ismini koymazlar.Eğer cesaretleri varsa Atatürk ismi dahil isimleri halk oylamasına sunsunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 10 yıl önce
Ataturk ismi konuldada ne oldukine,Puta tapanlar,Turk Dumsanlari,Almanlar ,kafirler kapdi herseyi yani Rahmetli ulkeyi hayinlere birakmisda habermiz yok.Kuru milliytecilige gelince agzinin bes karis havada amma gerceklerede bakarsaniz en dipde biz Turkleriz.Biz adam olamayiz.
GURBETCI`ye CEVAP ~ 10 yıl önce
Hemsho sen bayagi yaniksin anlasilan....seni oldukca hor kullanmislar gurbet`de !!! Aman aciklama yaparken lütfen sadece kendi adina yap olur mu !?
emekli ~ 10 yıl önce
Gurbetçiye cevap olsun,1950 den beri memleketi kimler yönetiyorsa onlara söyle derdini.Anlayışında Türkçen kadar kıt.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cubbeli Ahmet Hoca Efendi olsun!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wolverine ~ 10 yıl önce
Sadece vecihi olabilir çok güzel isim. Veya ortamı fazla germeden istanbul airport da gayet mantıklı. Ha illa tarihi biri olacaksa Mevlana airport. Bosphorus da olabilir modern ve şık bir isim. Bu arada birbirine veya birbirinin değerlerine kötü sözler söyleyenlerin amacını anlamıyorum. Ne kazanıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
en cahilinden en eğitimlisine kadar hepimizde lidere biat hastalığı var. dün aratürk vardı bugün tayyip, yarın bir başkası olacak. "supreme leader" olmadan yaşayamıyoruz. benim önerim ismi ne olursa olsun önünde bir tane büst bulunsun. özel günlerde etrafında toplanıp kendimizi aleme maskara edelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuşbryin e ~ 10 yıl önce
Cok cahilsin zırvahilsin elhamdülillah yazacaksın r ile değil... Eğitim şart..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000