08 Eylül 2018, Cumartesi 16:02:41

'3. havalimanının adı belli oldu'

Habertürk yazarlarından Sevilay Yılman, İstanbul Yeni Havalimanının adının 'Abdülhamit Han' olacağını iddia etti.
  • Avrupa ve Amerika bayilir bu isimlere. Sokullu Mehmet pasa falan. Kac senedir Sabiha Gokceni dogru durust diyemiyorlar zaten.
  • Cennetul Mekan Abdülhamid Han. ..
  • 113 yıl önce birkaç Rus savaş gemisi, Karadeniz'de karasularımıza tecavüz ederek Terkos açıklarına demirledi! Ruslar İstanbul'u tehdit ediyor ve Halim'in asılmasını istiyordu. Bu savaş ilanı sayılırdı. Osmanlı'nın cevabı, padişahtan yolladığı ÇİÇEK ile karşılamak oldu Rusları! Halim Sivaslıydı. Manastır'da askerdi. Askeri karakol önünde nöbet tutarken tanımadığı sivil biri gelip "niye selam vermedin?" diye çıkışmıştı. Bu kişi Manastır Rus konsolosu Rostkovski idi. Osmanlı askerlerine, yabancı konsolosları selamlamak zorunluluğu getirilmişti. Rus konsolos haddini aşan tavırlarıyla bilinen, Türk ahali ve askerlerine kötü davranışlarına defalarca şahit olunmuş biriydi. Konsolos hiddetlendi, Halim'e hakaret ederek kamçısıyla vurmaya başladı. Halim silahına davrandı. İşte bu olay sonrası Rus gemileri Sivaslı Halim'in cezalandırılması için İstanbul'a dayandı! Ruslar çiçeklerle karşılandıktan sonra Manastır'da mahkeme kuruldu: Sadece Halim değil yanındaki nöbetçi dahi idama mahkum edildi. Beklenti, idamların saray tarafından hapse çevrilmesi yönündeydi. Zira Rus konsolosun haddini aştığı herkes tarafından bilinmekteydi. Ayrıca Osmanlı askeri "üniformalı konsoloslara" selam vermekle yükümlüydü. Oysa o gün konsolos sivildi ve Halim'in onu Tanımaması normaldi Ve bir gün, beklentilerin aksine Halim ve Abbas asıldı! Olayla hiç alakası olmayan, Türk askerler lehinde tanıklık eden ya da bu haksızlığa itiraz eden birçok subay azledildi, hapse atıldı. O gün 2. Abdülhamit'in Türk askerlerinin idam edilmesi için baskı yapmak amacıyla karasularımızı işgal eden Rus savaş gemisini çiçekle karşılattığı bölgenin kıyısında, bugün 3. hava alanı yapılıyor. Ve bugünlerde bu hava alanına Abdülhamit Han ismi verileceği iddia ediliyor! Bakalım, 1933'te Kanapiçe Koyu'nda görevi gereği bir İngiliz subayı vurup diğerini yaralayan Balıkesirli er Musa için İngiltere ile savaşı göze alan Atatürk'ün ismi yerine, Sivaslı Halim ve Abbas'ı Ruslar istedi diye asan Abdülhamit Han'ın ismi verilecek mi yeni hava alanına. @TrakyaBalkan dan alıntı.
  • Bence Recep Tayyip Erdoğan olmalı kesinlikle o geçirdi projeye onun eseri
  • kesinlikle Ajdar Anık'tır. Herkesin hemfikir olacağı marka bir isim. AAA; Ajdar Anık Airport.
  • ATATÜRK DIŞINDA BIR PADDİŞAH İSMI KULLANILIRSA GERÇEK TURK MİLLETİDE O HAVA LİMANINDA UÇMAMAK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPSIN BOYKOT ETSIN.ŞİRKETLER SALLANSIN.ABDULHAMIT ABDULMECIT FATIH SULTAN SULEYMAN ORHANGAZI OSMANGAZI ERTUĞRUL GIBI PADİŞAHLARIN DEVLET YÖNETİM ŞEKLİ BU TOPLUM UZERİNDE UYGULANMAKTADIR.BUDA HALARINDA FLIMLER DİZİLERLE HALKIN BILINÇ ALTINA YERLEŞTIRILMAKTEDIR.YEN NESILE ATATÜRKÜ UNUTTURMAYA ÇALIŞMAKTADIRLAR BU GÖRMEYECEK BIR TOPLUM VAR.BU SAYIDA SIYASI UYE SAYISI KADARDIR.BUNLARDA ŞU ANDAKI YÖNETIME GUÇ VEREN KESIMDIR.
  • Begenmeyen gitsin bu ulkeden.
  • Osmanli olmasa su an orta asya bozkirlarinda camurda yuvarlanip cirit atiyor olurdunuz
  • Kendisi buyuk basarilars imza atmistir. Tarafsizca okuyun. Onun zamaninda toprak kaybi da olmamistir. Ismi destekliyorum
  • yavru ateyen diyon atemeyon tuteyem diyon tutemeyen . dugune gidiyon fişeğin yok donunu zor kurtarmıssın . yap işlet devret . cebinde (hazinede) paran yoksa ve sefil halkının bir 30 yıl daha sefalşet cekmesini istemiyorsan yap işlet devret modeli araya girer serbest müteşebbis yapar işeletir sonrada devlwete devreder. keşke bu sistem 100 yıllar once yapılsa akıllı mantığı içinde yapılsaydı onca ınsanımız bu kadar sefillk cekmez zorluklarla karşılasmazdı

Habertürk yazarlarından Sevilay Yılman, İstanbul Yeni Havalimanının adının 'Abdülhamit Han' olacağını iddia etti.

İddiasını Twitter'dan duyuran Yılman, kaynağının da güvenilir olduğunun altını çizdi.

İşte o açıklama:


 

 

 

'3. havalimanının adı belli oldu'

Yorumlar Tüm Yorumlar (237)

B727-2f2 ~ 6 yıl önce
Avrupa ve Amerika bayilir bu isimlere. Sokullu Mehmet pasa falan. Kac senedir Sabiha Gokceni dogru durust diyemiyorlar zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 6 yıl önce
Cennetul Mekan Abdülhamid Han. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus uşağı ~ 6 yıl önce
113 yıl önce birkaç Rus savaş gemisi, Karadeniz'de karasularımıza tecavüz ederek Terkos açıklarına demirledi! Ruslar İstanbul'u tehdit ediyor ve Halim'in asılmasını istiyordu. Bu savaş ilanı sayılırdı. Osmanlı'nın cevabı, padişahtan yolladığı ÇİÇEK ile karşılamak oldu Rusları! Halim Sivaslıydı. Manastır'da askerdi. Askeri karakol önünde nöbet tutarken tanımadığı sivil biri gelip "niye selam vermedin?" diye çıkışmıştı. Bu kişi Manastır Rus konsolosu Rostkovski idi. Osmanlı askerlerine, yabancı konsolosları selamlamak zorunluluğu getirilmişti. Rus konsolos haddini aşan tavırlarıyla bilinen, Türk ahali ve askerlerine kötü davranışlarına defalarca şahit olunmuş biriydi. Konsolos hiddetlendi, Halim'e hakaret ederek kamçısıyla vurmaya başladı. Halim silahına davrandı. İşte bu olay sonrası Rus gemileri Sivaslı Halim'in cezalandırılması için İstanbul'a dayandı! Ruslar çiçeklerle karşılandıktan sonra Manastır'da mahkeme kuruldu: Sadece Halim değil yanındaki nöbetçi dahi idama mahkum edildi. Beklenti, idamların saray tarafından hapse çevrilmesi yönündeydi. Zira Rus konsolosun haddini aştığı herkes tarafından bilinmekteydi. Ayrıca Osmanlı askeri "üniformalı konsoloslara" selam vermekle yükümlüydü. Oysa o gün konsolos sivildi ve Halim'in onu Tanımaması normaldi Ve bir gün, beklentilerin aksine Halim ve Abbas asıldı! Olayla hiç alakası olmayan, Türk askerler lehinde tanıklık eden ya da bu haksızlığa itiraz eden birçok subay azledildi, hapse atıldı. O gün 2. Abdülhamit'in Türk askerlerinin idam edilmesi için baskı yapmak amacıyla karasularımızı işgal eden Rus savaş gemisini çiçekle karşılattığı bölgenin kıyısında, bugün 3. hava alanı yapılıyor. Ve bugünlerde bu hava alanına Abdülhamit Han ismi verileceği iddia ediliyor! Bakalım, 1933'te Kanapiçe Koyu'nda görevi gereği bir İngiliz subayı vurup diğerini yaralayan Balıkesirli er Musa için İngiltere ile savaşı göze alan Atatürk'ün ismi yerine, Sivaslı Halim ve Abbas'ı Ruslar istedi diye asan Abdülhamit Han'ın ismi verilecek mi yeni hava alanına. @TrakyaBalkan dan alıntı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hsts ~ 6 yıl önce
Bence Recep Tayyip Erdoğan olmalı kesinlikle o geçirdi projeye onun eseri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğru ~ 6 yıl önce
cok doğru tespit..kimse düşünemezdi.
En uygun isim ~ 6 yıl önce
kesinlikle Ajdar Anık'tır. Herkesin hemfikir olacağı marka bir isim. AAA; Ajdar Anık Airport.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 6 yıl önce
ATATÜRK DIŞINDA BIR PADDİŞAH İSMI KULLANILIRSA GERÇEK TURK MİLLETİDE O HAVA LİMANINDA UÇMAMAK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPSIN BOYKOT ETSIN.ŞİRKETLER SALLANSIN.ABDULHAMIT ABDULMECIT FATIH SULTAN SULEYMAN ORHANGAZI OSMANGAZI ERTUĞRUL GIBI PADİŞAHLARIN DEVLET YÖNETİM ŞEKLİ BU TOPLUM UZERİNDE UYGULANMAKTADIR.BUDA HALARINDA FLIMLER DİZİLERLE HALKIN BILINÇ ALTINA YERLEŞTIRILMAKTEDIR.YEN NESILE ATATÜRKÜ UNUTTURMAYA ÇALIŞMAKTADIRLAR BU GÖRMEYECEK BIR TOPLUM VAR.BU SAYIDA SIYASI UYE SAYISI KADARDIR.BUNLARDA ŞU ANDAKI YÖNETIME GUÇ VEREN KESIMDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iyi ki ~ 6 yıl önce
Begenmeyen gitsin bu ulkeden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osmanli ~ 6 yıl önce
Osmanli olmasa su an orta asya bozkirlarinda camurda yuvarlanip cirit atiyor olurdunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ~ 6 yıl önce
Pontuslu olduğun nasil belli.
Muammer ~ 6 yıl önce
Bence İdeolojilerine uygun Pontus havalimanı olması daha uygundu.
Abdulhamit han ~ 6 yıl önce
Kendisi buyuk basarilars imza atmistir. Tarafsizca okuyun. Onun zamaninda toprak kaybi da olmamistir. Ismi destekliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rdteyt e ~ 6 yıl önce
yavru ateyen diyon atemeyon tuteyem diyon tutemeyen . dugune gidiyon fişeğin yok donunu zor kurtarmıssın . yap işlet devret . cebinde (hazinede) paran yoksa ve sefil halkının bir 30 yıl daha sefalşet cekmesini istemiyorsan yap işlet devret modeli araya girer serbest müteşebbis yapar işeletir sonrada devlwete devreder. keşke bu sistem 100 yıllar once yapılsa akıllı mantığı içinde yapılsaydı onca ınsanımız bu kadar sefillk cekmez zorluklarla karşılasmazdı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000