18 Eylül 2012, Salı 09:39:24

3. HAVALİMANINI İSTİYORUZ!

Yıllık 1,5 milyar dolar ciroya sahip Türkiye'nin önde gelen müteahhitlik ve enerji şirketlerinden Kolin'in Yönetim Kurulu Başkanı Naci Koloğlu, enerjide 6 milyar dolarlık yatırım portföyüne ulaşmayı hedeflediklerini söyledi...
  • Sabiha Gökçende bizim ikram ünitemizi (eski gategourmet) Kolin inşaat yapmıştı 2001 yılında. Gerçekten güzel bir inşaat yaptılar ve müşteri odaklı çalışıyorlardı, uygun bilgi ve uygun personelle ben Kolin inşaatın bu işi yapacağından eminim doğrusu. Üzerimizdeki yapamam, yapamaz türü komplekslerimizi atmamız lazım!
  • Hakikaten bir siz eksiktiniz. Kaç tane havalimanı yaptınız ? Kaç havalimanı işletiyorsunuz ?
  • Bi siz eksiktiniz.

Dünyanın en büyük ikinci projesi olacak üçüncü havalimanına talip olduklarını anlatan Koloğlu, Aliağa'da 600 milyon dolara sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) terminali yatırımına başlayacaklarını dile getirdi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Hasan Köktaş, kurul üyeleri ve bir grup gazeteci Kolin İnşaat'ın Doğu Karadeniz'de Giresun'da Akköy 1-2'nin de bulunduğu HES projelerini yerinde inceledi. Kolin'in Yönetim Kurulu Başkanı Naci Koloğlu, gazetecilere hedefleriyle ilgili bilgiler verdi. Dünyanın en büyük ikinci projesi olacak, İstanbul'a yapılacak üçüncü havalimanına talip olduklarını anlatan Koloğlu, dünya doğalgaz piyasasını sarsan kaya gazının fiyatları düşüreceğini ve bu sebeple Aliağa'da 600 milyon dolara sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) terminali yatırımına başlayacaklarını anlattı.

Havalimanı işletmeciliğinde tecrübeli olmamasına rağmen havalimanını istediklerini ifade eden Koloğlu, gerekli çalışmaları yapacaklarını ve bu konuda başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.

Havalimanını işletmek istediklerini sözlerine ekleyen tecrübeli yönetici, bu konuda çalışmaya başladıklarını ve ihaleye sürecine hazır gireceklerini belirtti.

3. HAVALİMANINI İSTİYORUZ!

Yorumlar

Atila ~ 12 yıl önce
Sabiha Gökçende bizim ikram ünitemizi (eski gategourmet) Kolin inşaat yapmıştı 2001 yılında. Gerçekten güzel bir inşaat yaptılar ve müşteri odaklı çalışıyorlardı, uygun bilgi ve uygun personelle ben Kolin inşaatın bu işi yapacağından eminim doğrusu. Üzerimizdeki yapamam, yapamaz türü komplekslerimizi atmamız lazım!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakikaten ~ 12 yıl önce
Hakikaten bir siz eksiktiniz. Kaç tane havalimanı yaptınız ? Kaç havalimanı işletiyorsunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eksik ~ 12 yıl önce
Bi siz eksiktiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000