27 Ekim 2017, Cuma 11:17:09

3. havalimanında son durum!

Türkiye'nin en prestijli projelerinden İstanbul 3. havalimanı bir kez daha havadan görüntülendi.
  • O değilde buradan avustralyaya direk uçuş olma ihtimali düşük dubai den yapılabiliyor mesela ayrıca Singapur belki a380 koyarız dedi de belki dedi ama kesin değil Boeing leri doldurabiliyornmu da double geniş gövdeli koyacak ah ah ağlıyorum giden paralara
  • Gerçekten büyüklük muazzam. Başarılı olur inşallah gurur verici. Taxi süresi beni korkuttu havadan bile dakikalar sürüyor. Türk işi 10. dakikada taxi yolunu ; sonradan (tabir buysa yarmışlar doğalgaz geçirdiler sanırım:)))) Ama gerçekten düşman çatlatacak bir proje. Allahtan emiği geçen herkese kolay gelmesini temenni ederim.
  • Kimseyi kandırmaya çalışmayın.
  • Kuzey güney pistleri terminal binasından kuzeyinde kalıyor yanlış görmüyorsam, Ist. genelde kuzeyli rüzgar aldığını varsyarsak, inen uçak terminale dönmek için uzun taksi yapacak gibi duruyor... Doğru gözlemlediysem, neden terminalin ortaya konumlanmadığını bilen birisi yorumlayabilir mi?
  • Ataturk havalimanini kapatmayin sakin sisten dolayi divertler icin kullanilacak.
  • Adamlar karınca gibi durmadan çalışıyor. Türkiye'nin gurur projesi. Helal olsun.
  • Yorumları ile içimizdeki Almanları bekliyoruz. Bir yerleri tırmalanmış olabilir
  • aklım devlet garantisi .acaba garantinin altında kalırsa 3. havalimanı MTV yüzde kaç zamanır ?
  • dolar 3.82 uçuyoruuuuzzzz. gısganın ..
  • Pistler terminale cok yakin cikislar ise uzak.Ucak kabinle birlikte ancak push back ten yaklasik 10dk hazir olurken pist baslarinin terminale bu kadar yakin olmasi operasyonel olarak sikinti yaraticak.pist baslarinda uzun kuyruklar olucak.Pist basinda bile olsan ucak hazir olmadigi icin kalkamayacak bu da gecikmeleri beraberinde getirecek.İnen ucaklar terminale donmek icin uzun bir taxi yapicak bu da operasyon tasarrufunu azalticak.Park yeri acisindan ilerisi icin sorun olmayacak ama operasyon verimliligi ataturk’teki gibi olmayacak.Ne demek istedigimi anlaminiz icin budapeste havaalanina bakabilirsiniz.

Türkiye'nin en prestijli projelerinden İstanbul 3. havalimanı bir kez daha havadan görüntülendi.

Önümüzdeki yıl 29 Ekim'de açılması planlanan dev projeyi havadan görüntüleyen Drone Türkiye adındaki Youtube kanalı, havalimanının son halini uzun bir videoyla paylaştı.

Havalimanının 2 pistinin oldukça belirgin olduğu görüntülerde, çalışmaların yoğun olarak devam ettiği de göze çarpıyor.

İşte 3. havalimanının son hali:

 

3. havalimanında son durum!

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
O değilde buradan avustralyaya direk uçuş olma ihtimali düşük dubai den yapılabiliyor mesela ayrıca Singapur belki a380 koyarız dedi de belki dedi ama kesin değil Boeing leri doldurabiliyornmu da double geniş gövdeli koyacak ah ah ağlıyorum giden paralara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 6 yıl önce
Gerçekten büyüklük muazzam. Başarılı olur inşallah gurur verici. Taxi süresi beni korkuttu havadan bile dakikalar sürüyor. Türk işi 10. dakikada taxi yolunu ; sonradan (tabir buysa yarmışlar doğalgaz geçirdiler sanırım:)))) Ama gerçekten düşman çatlatacak bir proje. Allahtan emiği geçen herkese kolay gelmesini temenni ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2018 Zor ~ 6 yıl önce
Kimseyi kandırmaya çalışmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 6 yıl önce
Kuzey güney pistleri terminal binasından kuzeyinde kalıyor yanlış görmüyorsam, Ist. genelde kuzeyli rüzgar aldığını varsyarsak, inen uçak terminale dönmek için uzun taksi yapacak gibi duruyor... Doğru gözlemlediysem, neden terminalin ortaya konumlanmadığını bilen birisi yorumlayabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
21 ~ 6 yıl önce
ilk başta ortadaydı sonradan değiştirdiler. taxi süresi sıkıntı yaratacak maalesef.
Japon ~ 6 yıl önce
Ataturk havalimanini kapatmayin sakin sisten dolayi divertler icin kullanilacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel ~ 6 yıl önce
Adamlar karınca gibi durmadan çalışıyor. Türkiye'nin gurur projesi. Helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumları ile içimizdeki Almanları Bekliyoruz ~ 6 yıl önce
Yorumları ile içimizdeki Almanları bekliyoruz. Bir yerleri tırmalanmış olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
devlet garantisi ~ 6 yıl önce
aklım devlet garantisi .acaba garantinin altında kalırsa 3. havalimanı MTV yüzde kaç zamanır ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gısganın ~ 6 yıl önce
dolar 3.82 uçuyoruuuuzzzz. gısganın ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pist terminal ~ 6 yıl önce
Pistler terminale cok yakin cikislar ise uzak.Ucak kabinle birlikte ancak push back ten yaklasik 10dk hazir olurken pist baslarinin terminale bu kadar yakin olmasi operasyonel olarak sikinti yaraticak.pist baslarinda uzun kuyruklar olucak.Pist basinda bile olsan ucak hazir olmadigi icin kalkamayacak bu da gecikmeleri beraberinde getirecek.İnen ucaklar terminale donmek icin uzun bir taxi yapicak bu da operasyon tasarrufunu azalticak.Park yeri acisindan ilerisi icin sorun olmayacak ama operasyon verimliligi ataturk’teki gibi olmayacak.Ne demek istedigimi anlaminiz icin budapeste havaalanina bakabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000