08 Eylül 2017, Cuma 12:14:01

3. havalimanında rekor kırıldı!

İGA CEO’su Yusuf Akçayoğlu, yapımı devam eden yeni havalimanının bir numaralı pistinde motorsikletiyle hız rekoru kırdı.
  • dronlar için izin alınması şart deniyordu , aldılar mı acaba ?
  • Katledilen ağaç ve orman hayvanları sayısı daha büyük bir rekor olabilir.
  • Güzel bir olay. Zaten bir işe yaramayacak havalimanı bari motorsiklet pisti olur. YArışlar falan yapılır. Köfte ekmek vs.
  • Yusuf bey her konuda lider olduğunu göstermiş
  • Hoş bir anı olmuş bunu başka yerlere çekmeye gerek yok
  • .35bin calisani yonetiyorr dunyanin en buyuk santiyesini kurmus., TC tarihinin en buyuk yatirimin I gerceklestiriyor.. Kisacasi imkansizi gerceklestiriyor..Boyle insanlarin sira disi olmasi ve siradisi Isler sporlar yapmasi Cok notmal..konu neden bu kadar abartili gor anlamadim..ben sahsen tebrik ediyorum. Neden: ustun cesaret korkusuzluk ozguven risk alma risk hesaplama dikkat konsantrasyon belliki bunlarin hepsi fazlasiyla var.. ve 305km gibi Bir basari sonucu..ayricA konu belliki sahsi Bir spor aktivitesi..ayrica sunu oneriyorum: bi arastirin..motOsiklet sahibi CEO ve is sahiBi İNSAN sayisini gorunce cik sasirirsiniz..
  • Turkiye cumhuriyeti tarihinjn en buyuk yatirimi, dunyanin en buyuk havalanini projesi, dunyanin en kisa proje suresi, 35 bin calisan..bunun 4 bini muhendismis
  • Ne oldu manidar adlı yorumumu yayınlamadınız , sizi incittik galiba ?
  • Ne var yani 305 yaptıysa boş yolda. Bu fırsatı değerlendirmiş. Herkes kendi işine baksın. Kendini düzeltsin. Toplumun medyası var hukuku var.
  • AirportHaber lütfen rica ediyorum biraz daha içi dolu haber!! 305 in nesi rekor? Olamaz mı imkansızmıydı da yapıldı. Daha yüksek yapan mı olmadı? Haber diye okuttuğunuz muhabbete bak. Kötü bir örnek oda cabası

İGA CEO’su Yusuf Akçayoğlu, yapımı devam eden yeni havalimanının bir numaralı pistinde motorsikletiyle hız rekoru kırdı.

İstanbul Grand Airport (İGA) CEO’su Yusuf Akçayoğlu, yeni havalimanının pistinde motorsikletiyle rekor hıza ulaştı. Kaplaması tamamlanan bir numaralı pistte Kawasaki ZZR 1400 model motorsikletle pist başına geçen Akçayoğlu, saatte 305 km hıza ulaştı.
Sıkı bir motorsiklet tutkunu olan Akçayoğlu’nun kendisine ait motorsikletle yaptığı  hız denemesi havadan drone ile görüntülendi.

İşte o görüntüler:

 



 







3. havalimanında rekor kırıldı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (71)

izin ? ~ 7 yıl önce
dronlar için izin alınması şart deniyordu , aldılar mı acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rekor? ~ 7 yıl önce
Katledilen ağaç ve orman hayvanları sayısı daha büyük bir rekor olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pist ~ 7 yıl önce
Güzel bir olay. Zaten bir işe yaramayacak havalimanı bari motorsiklet pisti olur. YArışlar falan yapılır. Köfte ekmek vs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tav ~ 7 yıl önce
Yusuf bey her konuda lider olduğunu göstermiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 7 yıl önce
Hoş bir anı olmuş bunu başka yerlere çekmeye gerek yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siradisi ~ 7 yıl önce
.35bin calisani yonetiyorr dunyanin en buyuk santiyesini kurmus., TC tarihinin en buyuk yatirimin I gerceklestiriyor.. Kisacasi imkansizi gerceklestiriyor..Boyle insanlarin sira disi olmasi ve siradisi Isler sporlar yapmasi Cok notmal..konu neden bu kadar abartili gor anlamadim..ben sahsen tebrik ediyorum. Neden: ustun cesaret korkusuzluk ozguven risk alma risk hesaplama dikkat konsantrasyon belliki bunlarin hepsi fazlasiyla var.. ve 305km gibi Bir basari sonucu..ayricA konu belliki sahsi Bir spor aktivitesi..ayrica sunu oneriyorum: bi arastirin..motOsiklet sahibi CEO ve is sahiBi İNSAN sayisini gorunce cik sasirirsiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sira disi ~ 7 yıl önce
Turkiye cumhuriyeti tarihinjn en buyuk yatirimi, dunyanin en buyuk havalanini projesi, dunyanin en kisa proje suresi, 35 bin calisan..bunun 4 bini muhendismis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Editor bey 'e ~ 7 yıl önce
Ne oldu manidar adlı yorumumu yayınlamadınız , sizi incittik galiba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 7 yıl önce
Ne var yani 305 yaptıysa boş yolda. Bu fırsatı değerlendirmiş. Herkes kendi işine baksın. Kendini düzeltsin. Toplumun medyası var hukuku var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Engncentr ~ 7 yıl önce
AirportHaber lütfen rica ediyorum biraz daha içi dolu haber!! 305 in nesi rekor? Olamaz mı imkansızmıydı da yapıldı. Daha yüksek yapan mı olmadı? Haber diye okuttuğunuz muhabbete bak. Kötü bir örnek oda cabası

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000