09 Ocak 2019, Çarşamba 15:27:56

3 havalimanında grev var... Uçuşlar iptal olacak!

Stuttgart, Düsseldorf ve Köln/Bonn Havaalanları'nda perşembe günü sabah saatlerinden itibaren güvenlik görevlileri iş bırakacak.
  • Var. Biz işe hasta olup gitmesek burnumuzdan getirirler. İşi yavaşlatacak mekanizma ne arar. Bizde hak arayanın başını ezerler. İslam ve müslümanlığa girmiycem bile çünkü bizim başımızdakiler hep dinsiz ne bilsin hak’kı.
  • Universite mezunu € 20 saat ucreti almiyor yuh
  • Sıkmayın canınızı canım, bildiğim bir padişah var, onlara da el atar, mart sonuna erteler grevi !!!
  • Darısı ahlnin başına
  • Helal olsun adamlara...

Stuttgart, Düsseldorf ve Köln/Bonn Havaalanları'nda perşembe günü sabah saatlerinden itibaren güvenlik görevlileri iş bırakacak. Üç havaalanında uyarı grevi nedeniyle çok sayıda uçuşun iptal edilmesi bekleniyor. Stuttgart Havaalanı'nda uyarı grevi sabah erken saatlerde başlayacak. Köln/Bonn ve Düsseldorf Havaalanlarında ise gece yarısından itibaren iş bırakılacak.

Ver.di'nin çağrısıyla pazartesi günü Berlin'deki iki havaalanında güvenlik personeli 4 saat iş bırakmıştı. Bu süre içinde yaklaşık 60 uçuş iptal edilmişti.

BASKI KURMAK İSTEMİŞTİ

Sendika, Berlin'deki uyarı greviyle işverene taleplerinde ne kadar ciddi olduğu mesajını verip, baskı kurmayı hedeflemişti. Ancak işveren temsilcileri sendikanın bu uyarısını ciddiye almamıştı. Uzun zamandır başlayan toplu sözleşme görüşmelerinde masaya oturan ver.di temsilcileri, çalışanlar için 20 Euro saat ücreti talep ediyor. İşveren temsilcileri ise bu talebi 'kabul edilemez' buluyor. Toplu sözleşme görüşmeleri devam ediyor. Taraflar 23 Ocak'ta yeniden masaya oturacak. Bu buluşmada da bir sonuç elde edilemezse, ver.di'nin ülke genelinde ve daha uzun süreli grev çağrısı yapması bekleniyor.

3 havalimanında grev var... Uçuşlar iptal olacak!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Adamların grev hakkı ~ 5 yıl önce
Var. Biz işe hasta olup gitmesek burnumuzdan getirirler. İşi yavaşlatacak mekanizma ne arar. Bizde hak arayanın başını ezerler. İslam ve müslümanlığa girmiycem bile çünkü bizim başımızdakiler hep dinsiz ne bilsin hak’kı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuh ~ 5 yıl önce
Universite mezunu € 20 saat ucreti almiyor yuh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 5 yıl önce
Sıkmayın canınızı canım, bildiğim bir padişah var, onlara da el atar, mart sonuna erteler grevi !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 5 yıl önce
Darısı ahlnin başına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs li ~ 5 yıl önce
Helal olsun adamlara...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkatli okuyun bence ~ 5 yıl önce
Yorum yazan arkdşlar üçüncü havalimanında grev var denmiyor üç havalimanında grev var deniyor haberi dikkatli okumadan yorum yapıyorsunuz pesss :))
Tgs li ~ 5 yıl önce
Sen ne diyon bende seni anlamadımki. Biz neden bahsediyoruz grev diyoruz adamlara helal olsun diyoruz,eeee sen nediyon.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000