04 Ocak 2017, Çarşamba 11:15:13

3. havalimanına kargo şehri kuruluyor

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Eldener, "Türkiye'de ilk kez kargo şehri uygulaması, İstanbul Yeni Havalimanı'nda hayata geçirilecek" dedi.
  • Yenı Termınal ancak Cargo ucakları ile iş yapar bakın ıstanbulu gezın her yer Arap .HABEŞ.PAKISTANLI OZBEK .ORTAASYALI HATTA Yemenlı turıstlerle dolu .Rus .Alman .Ingılız.ABD , Fransız .Hollandalı kımse yok caddelerde boyle bır Avrupalı turıst kafılesı gorunurlrde yok Kapalı carsı ve pazarlarda. bu imajı insanların bu Turkıye cekıncesını kolay kolay atlatması guc. AVM LER boş esnaf kapatıyoruz ılanlarıyla dolu üzülecek bir durum gercek bu.
  • amaç köstek olmak değil ama polyanna olmaya gerek yok.Turizm çöktü şuan ülkede, imaj diye birşey kalmadı ve günden güne durum kötüye gidiyor. Havacıık sektöründe çalışanlar olarak sektörün ilerlemesini en çok biz isteriz haliyle.. Yazık oldu güzel ülkeme
  • Hadi teröristleri 2 sene içinde hallettik varsayalım. Ülkenin bozulan imajını nasıl düzelteceğiz? Bozulmuş ekonomiyi ne yapacağız? Bu havalimanı ilk başta daha küçük çapta faaliyete geçmeliydi.
  • Herkesle düşman bir ülke, turizm bitti, ihracat bitti...her köşede bomba patlatıyor "öfkeli çocuklar" ama biz en hızlı şekilde lanetliyoruz. 2023 hedeflerine doğru uçuyoruz...hem Norveç-İsveç kıskanıyor bizi...yiyecek ekmek yok ama tünel var köprü var...hem zaten ben torpil buldum müdür oldum...dünya yansa bana ne...
  • Bir apron çalışanı olarak geçmiş yıllara nazaran çok kötü durumdayız malesef inşallah yeni havalimanı hayırlı gelir ülkemize havacılık sektörüne eğer terör ve bu provakasyonlar bitmez ise güzel ülkemize turist gelmeyecek artık işler çok azaldı
  • şu negatif yorumları bir kenara atalım da elimizden geleni yapalım artık. Daha biz yaptığımız işe inanmazsak yurtdışına nasıl lanse ederiz durumu hiç düşündünüz mü ? evet sektör kötü bir krizde ama başka milletlere olanın aynısı bize olurken biz onlardan daha fazla etkileniyoeuz. tamam bunun en önemli sebebi ekonomi anlamında birşey üretmiyoruz ama en azından reklamımız ve kndimize inancımız kuvvetli olmalı. başka milletler de damdan düşmedi bu ekonomik düzenlere çalıştılar elde ettiler. Şimdi iyi kötü birşeyler yapmya başladık ve bunu da dvrim arabalarına çevirmeyelim olur mu lütfen destek olun..
  • Türkiyede turizm bitti. Bu havalimanı ne olacak ? Bırakın sadece SAW ve AHL kalsın. Zararın neresinden dönerseniz kardır.
  • Hadi muhalefet toplanın.''Kaka burası,iş görmez,biz kim hayranı olduğumuz avrupa kim''deyin. Utanmayın,millet alıştı artık etkisiz eleman konuşmalarınıza. Ama ne derseniz deyin,bölgede yaşanan lokasyon dizaynı bitince önünde ceket iliklediğiniz avrupadaki hazım sorunu sizide saracak. saygılar&sevgiler
  • Yabancı havayolları yolcu bulamamaktan her biri birer birer gidiyor, THY 50 uçağı indirdi. Bu şartlarda Atatürk bayağı bi sene daha Türkiye'ye yetecek gibi.
  • Ülkemizin potansiyeli var herşey yoluna girecek yeterki umudumuzdan vazgeçmeyelim ve haksızlıklar karşısında susmayalım 3. Havalimanı dar gövde ile dünyanın önemli alanında hizmet verebilecek ülkemiz için önemli bir açılım olacak gerekirse havalimanı ve belirli alan özel bölge ilan edilip dubai gibi vergisiz yatırım teşvik eden bir serbest bölge haline dönüştürülsün

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Eldener, "Türkiye'de ilk kez kargo şehri uygulaması, İstanbul Yeni Havalimanı'nda hayata geçirilecek" dedi.

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener, Türkiye’de ilk kargo şehri uygulamasının İstanbul Yeni Havalimanı’nda hayata geçirileceğini, bu konuda İGA Havalimanı İşletmesi ile görüşmeler yaptıklarını bildirdi.

"İNSANSIZ HAVA ARAÇLARIYLA PAKET TAŞIMACILIĞI BAŞLADI"

Emre Eldener, lojistik sektöründe kullanılan evrakın önümüzdeki süreçte elektronik ortama geçeceğini, insansız hava araçlarıyla paket taşımacılığının başladığını söyledi.

Bütün dünyada konteynerlerin tartılması zorunluluğunun getirildiğini belirten Eldener, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Güvenlik endişesinden kaynaklanan bu uygulama maliyetleri artırıyor. Biz de bu maliyetleri mecburen müşterilerimize yansıtıyoruz. Yeni havalimanı bizim için çok önemli. Bir kargo şehri var havalimanında. Türkiye’de ilk kez kargo şehri uygulaması, İstanbul Yeni Havalimanı’nda hayata geçirilecek. İGA Havalimanı İşletmesi ile görüşmeler yapıyoruz.

Burasının dünya çapında bir hub olabileceğine inanıyoruz. UTİKAD olarak elleçleme deposu işletme görüşmeleri yapıyoruz. İhracatta birçok müşteriden malları alıp hava yolu taşımasına teslim edemiyoruz. Çünkü Atatürk Havalimanı’nda yer darlığı nedeniyle bu yapılamıyor. Müşterilerimiz uçakla göndermek istiyor ama şu an maliyetler çok yüksek. Uçaklarda konsolidasyon yapabilirsek maliyetleri düşürerek uçaklara daha fazla yük verebileceğiz, uçaklardaki kapasiteleri dolduracağız ve daha hızlı gönderimler yapabileceğiz."

3. havalimanına kargo şehri kuruluyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Haller ~ 7 yıl önce
Yenı Termınal ancak Cargo ucakları ile iş yapar bakın ıstanbulu gezın her yer Arap .HABEŞ.PAKISTANLI OZBEK .ORTAASYALI HATTA Yemenlı turıstlerle dolu .Rus .Alman .Ingılız.ABD , Fransız .Hollandalı kımse yok caddelerde boyle bır Avrupalı turıst kafılesı gorunurlrde yok Kapalı carsı ve pazarlarda. bu imajı insanların bu Turkıye cekıncesını kolay kolay atlatması guc. AVM LER boş esnaf kapatıyoruz ılanlarıyla dolu üzülecek bir durum gercek bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
destek? ~ 7 yıl önce
amaç köstek olmak değil ama polyanna olmaya gerek yok.Turizm çöktü şuan ülkede, imaj diye birşey kalmadı ve günden güne durum kötüye gidiyor. Havacıık sektöründe çalışanlar olarak sektörün ilerlemesini en çok biz isteriz haliyle.. Yazık oldu güzel ülkeme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Hadi teröristleri 2 sene içinde hallettik varsayalım. Ülkenin bozulan imajını nasıl düzelteceğiz? Bozulmuş ekonomiyi ne yapacağız? Bu havalimanı ilk başta daha küçük çapta faaliyete geçmeliydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
Çapın kadar yaz
Misafir isimli canlıya ~ 7 yıl önce
Çapın kadar yaz diyerek acaba hamgi ilkel düşünceni kaleme almaya çalıştın? Çapsız
İşkembeci ~ 7 yıl önce
Ne kadar küçük?Zaten 2 pist ve 80 milyonluk terminal ile başlayacak...Daha ne olsun?İST 63 milyona dayanmış.....
kıskanıyorlar.... ~ 7 yıl önce
Herkesle düşman bir ülke, turizm bitti, ihracat bitti...her köşede bomba patlatıyor "öfkeli çocuklar" ama biz en hızlı şekilde lanetliyoruz. 2023 hedeflerine doğru uçuyoruz...hem Norveç-İsveç kıskanıyor bizi...yiyecek ekmek yok ama tünel var köprü var...hem zaten ben torpil buldum müdür oldum...dünya yansa bana ne...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Malesef ~ 7 yıl önce
Bir apron çalışanı olarak geçmiş yıllara nazaran çok kötü durumdayız malesef inşallah yeni havalimanı hayırlı gelir ülkemize havacılık sektörüne eğer terör ve bu provakasyonlar bitmez ise güzel ülkemize turist gelmeyecek artık işler çok azaldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öğrenci ~ 7 yıl önce
şu negatif yorumları bir kenara atalım da elimizden geleni yapalım artık. Daha biz yaptığımız işe inanmazsak yurtdışına nasıl lanse ederiz durumu hiç düşündünüz mü ? evet sektör kötü bir krizde ama başka milletlere olanın aynısı bize olurken biz onlardan daha fazla etkileniyoeuz. tamam bunun en önemli sebebi ekonomi anlamında birşey üretmiyoruz ama en azından reklamımız ve kndimize inancımız kuvvetli olmalı. başka milletler de damdan düşmedi bu ekonomik düzenlere çalıştılar elde ettiler. Şimdi iyi kötü birşeyler yapmya başladık ve bunu da dvrim arabalarına çevirmeyelim olur mu lütfen destek olun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Destek ~ 7 yıl önce
Neye destek olacağız ? Çocukların ırzına geçilmesine mi ? Yobazlığa mı ? Böyle sindrella gibi yazı yazmayalım. Gerçekleri yazalım.
Yolcu ~ 7 yıl önce
Türkiyede turizm bitti. Bu havalimanı ne olacak ? Bırakın sadece SAW ve AHL kalsın. Zararın neresinden dönerseniz kardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstikbal Göklerde ~ 7 yıl önce
Sen günübirlik mi yaşıyorsun,yarının yok mu senin?
Zarar Ziyan ~ 7 yıl önce
Senin aklını tutarsak "Adamı tefe koyar,çalarlar".
Yolcu ~ 7 yıl önce
Artık SAW a bile gerek yok. AHL yetecektir. Ne yolcu kaldı ne de uçak
NEGATİF IQ ~ 7 yıl önce
Hadi muhalefet toplanın.''Kaka burası,iş görmez,biz kim hayranı olduğumuz avrupa kim''deyin. Utanmayın,millet alıştı artık etkisiz eleman konuşmalarınıza. Ama ne derseniz deyin,bölgede yaşanan lokasyon dizaynı bitince önünde ceket iliklediğiniz avrupadaki hazım sorunu sizide saracak. saygılar&sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Negatif IQ ~ 7 yıl önce
Lokasyon dizaynı. Yaşayan Türkçemiz. Ne feci durumdayız yarabbim...
1 ~ 7 yıl önce
Yabancı havayolları yolcu bulamamaktan her biri birer birer gidiyor, THY 50 uçağı indirdi. Bu şartlarda Atatürk bayağı bi sene daha Türkiye'ye yetecek gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
50 ucak nereden cikti? ~ 7 yıl önce
Bu ucaklar 50 sene orada kalmiyacaktir! Thy durumu iyi lersirse yine ucacaklar
Buda geçer yahu ~ 7 yıl önce
Ülkemizin potansiyeli var herşey yoluna girecek yeterki umudumuzdan vazgeçmeyelim ve haksızlıklar karşısında susmayalım 3. Havalimanı dar gövde ile dünyanın önemli alanında hizmet verebilecek ülkemiz için önemli bir açılım olacak gerekirse havalimanı ve belirli alan özel bölge ilan edilip dubai gibi vergisiz yatırım teşvik eden bir serbest bölge haline dönüştürülsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000