03 Şubat 2016, Çarşamba 09:37:23

3. havalimanına Azeri ilgisi

Yabancı yatırımcılar yeni havalimanını markaja aldı. Özellikle Azerilerin ilgi gösterdiği bölgeden yatırımcılar birkaç yıldır 2B arazi topluyor.
  • Frankfurta 3. Terminal yaplio 2021 de bitecek bunlar koskoca havalimanini 1. Etabini 2018 bitrecek kafam almiyor abi. Niye bir işi yavaş yapmiyoruz ? Herşeyi acele acele ondan sonra burasi catlak şu eksik surda patlak var olacak. Demedi demeyin. Esenboga faciası 2 olaacak. Ankarada esenbogayi erken bitireyim dediler kaş yaparken göz cikardilar.. hey yavrum heyy...
  • "Aksu" denilen kişi mahalle emlak komisyoncusundan bir kat yukarıda bir kişi. Bu adam daha 3.Havalimanının ne zaman tamamlanacağını (hedef tarihini dahi...) doğru dürüst bilmiyor. Onu bırakın oraya Metro'nun 2017'de (hadi 2017 sonu diyelim) sefer yapacağını falan zannediyor!... O bahsettiği Metro'nun daha şu an itibariyle Proje İhalesi çalışmaları yapılmakta. Daha esas inşaat'ın ihale aşamasına dahi gelinmedi bile, tek bir kazma bile vurulmadı!... Ne zaman yapılacak o metro (şaka değil 32 km Gayrettepe - IGA arası mesafe...) da, 2017 sonunda hizmete girecek? Adamın sayı saymaktan da takvime bakmaktan da nasibi YOK!... İşte tipik "emlak komisyoncusu ağızları": "Metro geliyor, abem. Buraları daha çoook değerlenecek!!!)
  • Kim dedi Azeri. Kazaklar yani Turk boylari. Ne zaman Ruslara. Yanindayiz dediler biz duymak sen nerde duydun, Eger dogru ise. Zaten. Turkten baska Turkun dostu yoktur, bunu bilelim ve irkcilik Yapmiyalim , turk kurt laz demiyelim , Kadesligi pekistirelim , herkes dost gorunuyor. Fakat. Gisli gizli arkadan vuruyor, Allah turk miletine zeval vermesin. Rabbim kardeslikve beraberligimizi bozmasin , allah dogru yoldan sasirtmasin herhalde biz biraz. Yolumuzdan sapmisizdir ki. Basimizda. Kara bulutlar dolasiyor , Alla. Kuranin bir cok. Surelerinde. Soyle buyuruyor, Nisa. Suresi. Ayet. 79. Ey insan oglu sana gelen her iyilik allahtandir , sana ne kotulukdokunursa kendindedir, Ey muhammet biz seni butun. Insanlara bir elci olarak gonderdik Buna sahit olarak da Allah yeter,
  • rusya ile yasanan krizde kardes! dedigimiz cecen,azeri,ozbek ve kazaklar rusya'nin yanindayiz,emrindeyiz dediler unutmayalim! ulkemiz maalesef dingo'nun ahiri! yillardir ulkemiz aleyhine ne kadar olusum varsa koruyan,besleyen,buyuten avrupa ulkeleri vatandaslari, elini kolunu sallayarak sadece kimlikleri ile ulkemize gelip,gidiyorlar yetmiyor istedikleri yerden istedikleri gibi ev,arazi aliyorlar! bunlara iranlilar,azeriler,araplar da eklendi! aliyorlarsa topragi alip goturmuyorlar ya diyordu birileri! peki aynilarini biz yapabiliyor muyuz? biz kimlikle kibris ve batum harici bir yere gidebiliyor muyuz? ya da avrupa vs ev,arazi alabiliyor muyuz? tabii ki hayir! ee nerede kisasa kisas? hani gucluyduk,buyumustuk,herkes bize gipta ediyordu,korkuyordu falan...hani, nerede? demek ki neymis hepsi palavraymis!!!
  • Göktürk nire ki ?
  • tipik havuz haberi. he yavrum süper havalimanı he he. peşkeş çekecek yer kalmadığı için normaldir.
  • verin gazı verin gazı millet borçlansın arazi ve fiyatları artsın!! bu arada enflasyon patlamış:)olsun önemli değil:)
  • Allahın dağı para etti. Yeni rant kapısı.

Yabancı yatırımcılar yeni havalimanını markaja aldı. Özellikle Azerilerin ilgi gösterdiği bölgeden yatırımcılar birkaç yıldır 2B arazi topluyor. Bu durum metrekare fiyatlarını yüzde 25 artırdı

Yapımı devam eden yeni havaalanı projesi yerli ve yabancı yatırım ataklarını hızlandırdı. Bölgeden özellikle 2B arazisi toplayan yabancılar arasında Azeri yatırımcılar başı çekiyor. Son birkaç yıldır Azerilerin yeni havalimanı çevresine yoğun ilgi gösterdiğine dikkat çeken Keller Williams Platin Danışmanı Ceylan Aksu, "2B arazilerine tapu verilme sürecinin başlamasıyla birlikte bölge yabancı yatırımcıların gözbebeği konumuna geldi. Kemerburgaz ve Göktürk arsa açısından hala zengin bölgeler. Üstelik alan Arıcılar Bolluca'ya kadar genişliyor. Azeri yatırımcılar bu bölgede arsa satın almaya devam ediyor" dedi.

FİYATLARI YÜZDE 25 ARTIRDI

Yeni havaalanının tamamlanmasına paralel olarak 2017'de metro hattının da aktif olarak kullanılmasının planlandığını söyleyen Aksu, "Bu durum Kemerburgaz ve Göktürk'te metrekare fiyatlarının da artışına zemin hazırladı. Yaklaşık olarak 15-20 yıl önce 330 ila 350 bin dolara satılan villalar bugün 4 milyon dolara alıcı buluyor" dedi.

GÖKTÜRK'E İLGİ 5 YILDA ARTTI

Küçük bir bölge olmasına rağmen Göktürk'e ilginin son 5 yılda artarak sürdüğünü belirten Aksu; "Maslak'ta çalışan beyaz yakalılar yeni yapılanma, deprem yönetmeliğine uygun inşaat kalitesi, sağlık tesisleri, otopark imkanları, eğitim kurumları ve güvenlik sebebiyle bölgede ikâmet ediyor. Göktürk ve Kemerburgaz zamanla kendi içinde her ihtiyaca cevap veren bir yapıya büründü" şeklinde konuştu. (Sabah)

3. havalimanına Azeri ilgisi

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

3. Havalimanı ~ 8 yıl önce
Frankfurta 3. Terminal yaplio 2021 de bitecek bunlar koskoca havalimanini 1. Etabini 2018 bitrecek kafam almiyor abi. Niye bir işi yavaş yapmiyoruz ? Herşeyi acele acele ondan sonra burasi catlak şu eksik surda patlak var olacak. Demedi demeyin. Esenboga faciası 2 olaacak. Ankarada esenbogayi erken bitireyim dediler kaş yaparken göz cikardilar.. hey yavrum heyy...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mafaky ~ 8 yıl önce
"Aksu" denilen kişi mahalle emlak komisyoncusundan bir kat yukarıda bir kişi. Bu adam daha 3.Havalimanının ne zaman tamamlanacağını (hedef tarihini dahi...) doğru dürüst bilmiyor. Onu bırakın oraya Metro'nun 2017'de (hadi 2017 sonu diyelim) sefer yapacağını falan zannediyor!... O bahsettiği Metro'nun daha şu an itibariyle Proje İhalesi çalışmaları yapılmakta. Daha esas inşaat'ın ihale aşamasına dahi gelinmedi bile, tek bir kazma bile vurulmadı!... Ne zaman yapılacak o metro (şaka değil 32 km Gayrettepe - IGA arası mesafe...) da, 2017 sonunda hizmete girecek? Adamın sayı saymaktan da takvime bakmaktan da nasibi YOK!... İşte tipik "emlak komisyoncusu ağızları": "Metro geliyor, abem. Buraları daha çoook değerlenecek!!!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyaset ~ 8 yıl önce
Kim dedi Azeri. Kazaklar yani Turk boylari. Ne zaman Ruslara. Yanindayiz dediler biz duymak sen nerde duydun, Eger dogru ise. Zaten. Turkten baska Turkun dostu yoktur, bunu bilelim ve irkcilik Yapmiyalim , turk kurt laz demiyelim , Kadesligi pekistirelim , herkes dost gorunuyor. Fakat. Gisli gizli arkadan vuruyor, Allah turk miletine zeval vermesin. Rabbim kardeslikve beraberligimizi bozmasin , allah dogru yoldan sasirtmasin herhalde biz biraz. Yolumuzdan sapmisizdir ki. Basimizda. Kara bulutlar dolasiyor , Alla. Kuranin bir cok. Surelerinde. Soyle buyuruyor, Nisa. Suresi. Ayet. 79. Ey insan oglu sana gelen her iyilik allahtandir , sana ne kotulukdokunursa kendindedir, Ey muhammet biz seni butun. Insanlara bir elci olarak gonderdik Buna sahit olarak da Allah yeter,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vaaz'a Son ~ 8 yıl önce
Gerceklere bakalim.
kardes ! ~ 8 yıl önce
rusya ile yasanan krizde kardes! dedigimiz cecen,azeri,ozbek ve kazaklar rusya'nin yanindayiz,emrindeyiz dediler unutmayalim! ulkemiz maalesef dingo'nun ahiri! yillardir ulkemiz aleyhine ne kadar olusum varsa koruyan,besleyen,buyuten avrupa ulkeleri vatandaslari, elini kolunu sallayarak sadece kimlikleri ile ulkemize gelip,gidiyorlar yetmiyor istedikleri yerden istedikleri gibi ev,arazi aliyorlar! bunlara iranlilar,azeriler,araplar da eklendi! aliyorlarsa topragi alip goturmuyorlar ya diyordu birileri! peki aynilarini biz yapabiliyor muyuz? biz kimlikle kibris ve batum harici bir yere gidebiliyor muyuz? ya da avrupa vs ev,arazi alabiliyor muyuz? tabii ki hayir! ee nerede kisasa kisas? hani gucluyduk,buyumustuk,herkes bize gipta ediyordu,korkuyordu falan...hani, nerede? demek ki neymis hepsi palavraymis!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nire ~ 8 yıl önce
Göktürk nire ki ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yav he he ~ 8 yıl önce
tipik havuz haberi. he yavrum süper havalimanı he he. peşkeş çekecek yer kalmadığı için normaldir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gaz!! ~ 8 yıl önce
verin gazı verin gazı millet borçlansın arazi ve fiyatları artsın!! bu arada enflasyon patlamış:)olsun önemli değil:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dağ ~ 8 yıl önce
Allahın dağı para etti. Yeni rant kapısı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boşuna dememişler ~ 8 yıl önce
İstanbulun taşı toprağı altın.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000