04 Eylül 2016, Pazar 09:50:13

3. havalimanı şantiyesindeki cinayet kamerada

3. havalimanı inşaatında çalışan 36 yaşındaki evli ve iki çocuk babası Mehmet Aytaç’ın oda arkadaşı tarafından kız arkadaş meselesi yüzünden yakılarak öldürüldüğü ortaya çıktı.
  • Ya benzin olmazsa boyacıdan tiner alır o olmazsa şekerlemeciden kolonya alır . Yorum yaparken bilgi seviyenizi de hesaba katın
  • Her zamanki türk kafası, bunlar yaygınlaşmadan kaçmak gerek.
  • Nasılsa ceza yok, çıkar 1-2 yıl içinde...
  • Yüzünden işte yolda kalmış arabamıza dahi bidonla benzin götüremiyoruz. Ama bakınca verilmemesi uygun gözüküyor. Benzinlikler vermeseydi yakamayacaktı
  • insanliktan anlamayan hanzoo Can almak o kadar mi kolay bu turkiyede Igneli idam edilsin bu ( hunharca adam öldürmek bu)
  • Kuracak cümle bulamadım . İnsanlarla mesafeli olun ! Hiçbir sey paylaşmayın uzak durun bırakın sorunlu desinler !

3. havalimanı inşaatında çalışan 36 yaşındaki evli ve iki çocuk babası Mehmet Aytaç’ın oda arkadaşı tarafından kız arkadaş meselesi yüzünden yakılarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Akıllara durgunluk veren cinayetin zanlısı benzin alırken ve yatakhaneyi ateşe verirken güvenlik kamerasına yakalandı.

31 Ağustos 2016 günü saat 09.20 sıralarında Eyüp İlçesi Akpınar Mahallesinde faaliyet yürüten, 3’üncü Havalimanı yapımını üstlenen firmanın şantiyesinde yangın çıktı. Yatakhane bölümünde çıkan yangın nedeniyle olay yerine itfaiye ekibi sevk edildi. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla olay yerine sevk edilen Jandarma Olay Yeri İnceleme Timi tarafından yapılan incelemede, olay yerinde bir şahsın yanmış cesedinin bulunduğu tespit edildi. İlk bakışta olayın kaza olma izlenimi vermesine rağmen, Jandarma Olay Yeri İnceleme Timi personelince söz konusu koğuşun yanış biçimi incelendiğinde sabotaj olma ihtimaline karşı çok yönlü olarak araştırılma başlattı.

Oda arkadaşı jandarma tarafından çapraz sorguya alındı

Yanarak hayatını kaybeden 36 yaşındaki evli ve iki çocuk babası Mehmet Aytaç’ın oda arkadaşı Jandarma Asayiş Timlerince çapraz sorgulamaya alındı. Mehmet Aytaç’ın olaydan bir gün önce iş arkadaşı olan M.A. ile tartıştığı ve aralarında bir kavga yaşandığı tespit edildi.

M.A.nın yakalanması için bölge güvenlik çemberine alınmış, yapılan aramalar neticesinde kaçmakta olduğu Eyüp İlçesi İhsaniye Mahallesi bölgesinde Jandarma Asayiş Timlerince yakalanarak Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alındı.

Jandarma Olay Yeri İnceleme Timlerince, M.A. üzerinde yapılan fiziki inceleme neticesinde, el ve kollarındaki kılların yandığını tespit etti. Bunun üzerine jandarma ekipleri bölgedeki güvenlik kameralarının inceleme altına aldı.

Kız arkadaşı meselesi yüzünden tartışmışlar

Toplanan deliller ışığında gözaltına alınan M.A.nın sorgusuna geçilmiş olup “şahıs olaydan bir gün önce Mehmet Aytaç ile kız arkadaşı meselesinden tartıştıklarını ve kavga ettiklerini, bu yüzden yatakhanede uyurken kendisini yakmak suretiyle öldürdüğünü” itiraf etmesi üzerine hakkında “Kasten Öldürme” suçundan düzenlenen suç dosyasıyla adli makamlara sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay anı güvenlik kamerasında

Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde zanlı bir markete giriyor. Daha sonra petrol istasyonuna gelen zanlı buradan bidonla benzin alıyor. 3. Havalimanı inşaat alanında bulunan yatakhaneye gelen zanlı elindeki bidonlu oda arkadaşı Mehmet Aytaç’ın yattığı odaya dökerek ateşe veriyor. Oda bir anda alev alırken zanlı da alevlerden etkilenerek kaçıyor. Zanlının kaçmasıyla diğer yatakhanelerde kalan işçiler dışarıya çıkarak yangına müdahale etmeye çalıyor.









3. havalimanı şantiyesindeki cinayet kamerada

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Asl ~ 8 yıl önce
Ya benzin olmazsa boyacıdan tiner alır o olmazsa şekerlemeciden kolonya alır . Yorum yaparken bilgi seviyenizi de hesaba katın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk kafası ~ 8 yıl önce
Her zamanki türk kafası, bunlar yaygınlaşmadan kaçmak gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ~ 8 yıl önce
Beğenmiyorsan defol git TÜRK yurdundan.
Rıza ~ 8 yıl önce
Nasılsa ceza yok, çıkar 1-2 yıl içinde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu gibi Caniler ~ 8 yıl önce
Yüzünden işte yolda kalmış arabamıza dahi bidonla benzin götüremiyoruz. Ama bakınca verilmemesi uygun gözüküyor. Benzinlikler vermeseydi yakamayacaktı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru! ~ 8 yıl önce
Benzini veren istasyon cok buyuk ceza almali, ibret olmali. Benzini bitirecek gibi araba kullanmasin kimse, yolda kalirsa yol yardimi arasin. Kimseye benzin satilmasin. Bu nasil bir kurgu. Tuyler urpertici. Lanet olsun ya!
Helal ~ 8 yıl önce
Aslanlar helal size
Benzin ~ 8 yıl önce
Benzin sadece araba icin mi alinir? Benim cim bicme makinesi benzinle calisiyor ve bidonla almak zorundayim. Bunun gibi benzinle calisan moturlu testere, jenerator, vs. gibi aletler de var. Evet her evde yok ma olan ne yapsin?
Arda ~ 8 yıl önce
Benzinle çalışan cihazlara benzin alabilmek için normalde izin belgeniz olması gerekir ama kimse bakmıyor direk veriyor.
Kimlik no ~ 8 yıl önce
TC kimlik nosunu vermeden kimse size açık akaryakıt vermez.
alex ~ 8 yıl önce
insanliktan anlamayan hanzoo Can almak o kadar mi kolay bu turkiyede Igneli idam edilsin bu ( hunharca adam öldürmek bu)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A z ~ 8 yıl önce
Kuracak cümle bulamadım . İnsanlarla mesafeli olun ! Hiçbir sey paylaşmayın uzak durun bırakın sorunlu desinler !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000