01 Eylül 2016, Perşembe 10:00:18

3. havalimanı metrosunu bakanlık yapacak

İstanbul'da yeni havalimanı raylı sistem bağlantıları inşası Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yapılacak.
  • Aaa devlet yapıyo. ..onca zengin var memlekette onlar yapsaydi da Adını verseydiniz metroya. .Okulları şahıs yapıyo, camiyi şahıs yapıyo hastaneyi şahıs yapıyo ama devlet yol yapıyo köprü yapıyo hakkiszlik ettim. .Kimin vergisiyle?????? Yola devam
  • bizim paralarımızla başkalarının projesine yatırım yapıyorlar ,krediler zaten yine devlet güvenceli bankalardan proje mimarı iskandinav güya havalimanı yapıyolar köşedeki bakkala da bu kadar destek çıkılsa o da sıfırdan yapar
  • Yemiyorlar içmiyorlar bu millet için gece gündüz çalışıyorlar şimdi de AKP kendi cebinden metro yapıyor Allah razı olsun.Aş üstüne aş ,taş üstüne taş koymaya devam ediyorsunuz nasıl öderiz borcumuzu size.Allah yar ve yardımcınız olsun
  • Metro yerine büyük teleferiklerden yapilsa daha şık olur bence. Hem havaalanina yer altindan ulaşmak yerine havadan ulaşmak daha cool olur.
  • En iyi niyetle, ihale hazırlık süreci 3 ay, ihale süreci/yer teslimi 3 ay, inşaat 3 yıl, yani en erken Mart 2020 gibi devreye girebilir, havalimanı tahmini açılışından iki yıl sonra. (Unutmayalım, cok daha kısa Üsküdar-Çekmeköy ve Kartal-Kaynarca (ki bir gün SAW'a ulaşacak)metro inşaatları senelerdir bitirilemiyor.) Projenin hazır olduğunu varsayıyorum. Hazır değilse, bir yıl daha eklemek gerekir, yani 2021.
  • o bile zor yapar kredi veren yok!! yine devlet garantisi altında olur. izmitteki köprüye 40bin araç garantisi var ama gecen günlük ortala 13bin. yerleştir milleteee:)
  • Akparti yapar millet bakar

İstanbul'da yeni havalimanı raylı sistem bağlantıları inşası Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yapılacak.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan ve şehir içi raylı ulaşım sistemleri, metrolar ve bunlarla ilgili tesislerin Ulaştırma Bakanlığınca devralınmasına ilişkin Bakanlar Kurulu kararı uyarınca, yeni havalimanı raylı sistem bağlantıları kapsamında Gayrettepe-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı ile Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nın inşası Ulaştırma Bakanlığınca gerçekleştirilecek.

3. havalimanı metrosunu bakanlık yapacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

x ~ 8 yıl önce
Aaa devlet yapıyo. ..onca zengin var memlekette onlar yapsaydi da Adını verseydiniz metroya. .Okulları şahıs yapıyo, camiyi şahıs yapıyo hastaneyi şahıs yapıyo ama devlet yol yapıyo köprü yapıyo hakkiszlik ettim. .Kimin vergisiyle?????? Yola devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zekiler ~ 8 yıl önce
bizim paralarımızla başkalarının projesine yatırım yapıyorlar ,krediler zaten yine devlet güvenceli bankalardan proje mimarı iskandinav güya havalimanı yapıyolar köşedeki bakkala da bu kadar destek çıkılsa o da sıfırdan yapar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
size fazla ~ 8 yıl önce
size hizmet yakışmaz. ufkunuz köşedeki bakkaldan öteye gidemez zaten.
size fazla ~ 8 yıl önce
Bence ufkun bakkala kadar olması araplara kadar olmasından daha iyi. Olayı ufuk olarak algılamak da bayağı bir sanat olsa gerek. Yazık
ALLAH RAZI OLSUN ~ 8 yıl önce
Yemiyorlar içmiyorlar bu millet için gece gündüz çalışıyorlar şimdi de AKP kendi cebinden metro yapıyor Allah razı olsun.Aş üstüne aş ,taş üstüne taş koymaya devam ediyorsunuz nasıl öderiz borcumuzu size.Allah yar ve yardımcınız olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mal ~ 8 yıl önce
Lan cahil herif bakanlık yapacak deniyor. AKP yapacak denmiyor. Onu yaptık, bunu yaptık diye propaganda yapıyorlar, evet. Ama bunları parti parasıyla yapmıyorlar. Senden, benden kısacası bizlerden aldıkları verilerle yapıyorlar. Elbette kendilerie ayırdıkları kısımdan arda kalanlarla yapıyorlar. Kaldı ki bunu yapacak finansman da yok devlette. Yine günlük yolcu garantisi vererek bir yandaşa verilecek ballı bir iş olur en fazla. Senin gibi mallar da ağzı açlıktan kokar vaziyette AKP şunu bunu yaptı diye övünecek sadece.
x ~ 8 yıl önce
Şu adamın yazdığını birdaha okusaniz mal demezdiniz..Anlama kabiliyetinizmi kıt. ...
Lort mat ~ 8 yıl önce
Metro yerine büyük teleferiklerden yapilsa daha şık olur bence. Hem havaalanina yer altindan ulaşmak yerine havadan ulaşmak daha cool olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Cool olmasından ziyade hızlı olması ve yolcu kapasitesi daha önemli. Yoksa teleferikle gitmeye çalışırken uçağı kaçırırsan yine cool durabilir misin merak ediyorum.
Kat 14 ~ 8 yıl önce
En iyi niyetle, ihale hazırlık süreci 3 ay, ihale süreci/yer teslimi 3 ay, inşaat 3 yıl, yani en erken Mart 2020 gibi devreye girebilir, havalimanı tahmini açılışından iki yıl sonra. (Unutmayalım, cok daha kısa Üsküdar-Çekmeköy ve Kartal-Kaynarca (ki bir gün SAW'a ulaşacak)metro inşaatları senelerdir bitirilemiyor.) Projenin hazır olduğunu varsayıyorum. Hazır değilse, bir yıl daha eklemek gerekir, yani 2021.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olsun ~ 8 yıl önce
olsun önemli olan niyet ameller niyetlere göredir:) bitmesede olur
zor ~ 8 yıl önce
o bile zor yapar kredi veren yok!! yine devlet garantisi altında olur. izmitteki köprüye 40bin araç garantisi var ama gecen günlük ortala 13bin. yerleştir milleteee:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nice ~ 8 yıl önce
Akparti yapar millet bakar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yapar ~ 8 yıl önce
Hakikaten yaptınız. Ülke bitti. Ne hale geldiğimizi görmüyor musunuz ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000